Hírek

Author Archives: Titya

Taktikai útmutató – Bevezetés

Taktikai útmutató – Bevezetés

Sikerek eléréséhez menedzseri pályád valószínűleg legfontosabb eleme a taktikád beállítása. Meghatározza játékosaid miképp játsszanak egy csapatként, illetve kulcsszerepe van abban, hogy átlagos játékosaidból valami átlagon felülit hozhass ki, vagy, hogy világklasszis játékosaid stabilan meg tudjanak felelni az elvárásoknak. A footballmanager.hu öt további cikket fog megjelentetni a témával kapcsolatban, mindegyikben kitérve egy-egy taktikai elemre. Read More »

Játékstílusok: Védekező futball (anti-futball)

Játékstílusok: Védekező futball (anti-futball)

Néha még a legjobb csapatoknak is védekezniük kell. Némely csapat többször szorul rá, mint más csapatok. Ez a stílus a védekezést helyezi előtérbe a támadással szemben. A játékosok beállnak védekezni, és a lehető legkevesebb területet hagyják az ellenfélnek. Ha erősebb csapat ellen játszol, a védelmi vonaladat olykor egészen a saját tizenhatosodig vissza kell vonnod, ami azt eredményezi, hogy nagyon nehezen ... Read More »

Európai játszható csapatok logói, LETÖLTÉS!

Európai játszható csapatok logói, LETÖLTÉS!

Unod a sematikus címereket? Feldobja a játékod, ha valós logókat láthatsz? Ez immár legtöbbünknek nem okozhat problémát, ugyanis Leschqo kollégánk elkészítette az összes játszható európai csapat címereit, köztük a magyar első- és másodosztály csapataiét is. * Részletekért kattints. Read More »

Scroll To Top
shared on wplocker.com