Hírek

Author Archives: VincentVega

Edzés II – A csapat edzés

Edzés II – A csapat edzés

  A csapat edzés képernyő áttekintést ad, arról, hogy az edzésben résztvevők, hogyan is teljesítenek és lehetőséget ad arra, hogy egyéni beállításokkal a saját elképzeléseidhez alakítsd az edzést. Read More »

Edzés az FM14-ben- Bevezető rész

Edzés az FM14-ben- Bevezető rész

Az edzés minden nap automatikusan megtörténik, kivéve, ha a játékosoknak pihenőnap van kiadva vagy a szezon lezárultával szabadságukat töltik. A képzés nem csak segít fenntartani a játékosok erőnléti állapotát, de képességek fejlesztésére is nagy befolyással bír. Különösen fontos a fiatalok fejlődése szempontjából, de az idősebb játékosoknál is nagy jelentősége lehet, ha szeretnénk fenntartani minél tovább a már meglévő képességeket. Read More »

Hogyan képezzük a fiatalokat az FM 2014-ben?

Hogyan képezzük a fiatalokat az FM 2014-ben?

A  játékbeli tapasztalataim szerint a legfontosabb tényezők ahhoz, hogy megfelelő utánpótlásunk legyen, a következő szempontokat kell szem előtt tartani, játékidő, edzés, a megfelelő növekedés és a türelem. Azt azonban ne feledd, hogy attól függően, hogy melyik bajnokságban és klubbal játszol, minden oldalról nehézségekbe ütközhetsz. Én a magam részéről úgy érzem, hogy a championship-ből indulva sikerült elérnem a fiatalokkal a maximális ... Read More »

Játékstílusok: Támadó futball

Játékstílusok: Támadó futball

Ez a rész nem lesz olyan mélyreható, mint az eddigi részek, mint a labdatartó és a kontra-támadó stílus. A támadó játék kizárólag olyan formációval lehetséges, ami lehetőséget ad a széles támadójátékra és ahol a játékosok elmozognak a pozíciójukból, fedezik egymást védekezésben és keresik az üres területeket támadásban. Egy támadó fellépés akkor előnyös, ha gólokat szeretnél szerezni és szeretnéd kihasználni a ... Read More »

Játékstílusok: Kontra támadás (avagy a direkt futball)

Játékstílusok: Kontra támadás (avagy a direkt futball)

A legjobb csapatok nem csak arról híresek, hogy jól tudják megtartani a labdát és odaszögezik az ellenfelet a saját kapujához. Lehet egy csapat jó a gyorsaságával, a kiszámíthatatlanságával és a közvetlen stílusával. Természetesen nem minden csapatnak megy a stílusok közötti váltás olyan könnyedén (úgy, mint ahogy a játékos képességek és igények is teljesen eltérőek lehetnek). Read More »

Játékstílusok: Pozíciós játék (Labdatartás)

Játékstílusok: Pozíciós játék (Labdatartás)

Ma egy kicsit közelebbről megvizsgáljuk, hogyan is lehet befolyásolni egy bizonyos játékstílust csak a csapat utasításokat használva. Azt is megnézzük, hogy milyen játékos képességekre van szükség egy adott stílushoz, melyek azok a „kedvelt mozgások” (Prefered moves) és játékos képességek, mi szükséges egy sikeres taktikához. Mielőtt nekilátnál a taktika kidolgozásának, nagyon fontos, hogy megnézd, hogy mire is képes a csapatod, melyik ... Read More »

Scroll To Top
shared on wplocker.com