Hírek

Author Archives: david_laslo

Utánpótlásképzés a Football Manager 2015-ben

Ebben az útmutatóban megtalálhatod, melyek a legjobb módszerek, hogy kimagasló potenciállal rendelkező játékosok kerüljenek ki az utánpótlásodból. Mélyebb betekintés következik az alábbi kategóriákba: csapat edzés, egyéni edzések, edzői stáb, infrastruktúra, oktatás, játékidő. Read More »

Offline Challenge – Összefoglaló, beharangozó II.

Offline Challenge – Összefoglaló, beharangozó II.

Offline Challenge – Round 3 beharangozó Angliában járunk, nem sokkal David Moyes Manchesteri csúfos kudarca után, a csapat nem jutott be európai kupába, így jelentősen megcsappantak a pénzügyi lehetőségei a klubnak. Régóta köztudott, hogy a Manchester United az egyik legeladósodottabb gigaklub Európában, így a csapat amúgy is ingatag pénzügyi helyzetén a végső döfést az adta meg, amikor a nagyon fontos ... Read More »

Offline Challenge – Összefoglaló, beharangozó

Offline Challenge – Összefoglaló, beharangozó

Sziasztok! A footballmanager.hu és a menedzsertársadalom örömére, nagy érdeklődés mellett megkezdődött az idei Offline challenge. Talán már nem kell bemutatni ezt a versenysorozatot senkinek, de ha kedvet kaptatok, hogy beszálljatok a második körben, akkor itt olvashattok bővebben:  Indul az Offline Challenge! Kezdésnek szeretném értékelni az első kört, ahol is Itáliába látogattunk, feladatunk az volt, hogy a kieső helyen szerénykedő Catania csapatát ... Read More »

Letöltéscsomag – 2014. jan.15.

Letöltéscsomag – 2014. jan.15.

Sziasztok! Megérkeztünk az esedékes letöltéscsomaggal, amellyel új színt vihettek a játékba, vagy új kihívások elé nézhettek. Lássuk mi rejlik ma a kalapban 🙂 FIFA Világliga Ez egy nagyon érdekes adatbázis, és nagyon jó karriereket lehet vele csinálni. Ez a bajnokság a világ 577 legnagyobb együttesét tartalmazza(5000-res reputáció felettieket), 21 osztály és 2 kupasorozat szerepel benne. A legfelső osztályban 24 csapat ... Read More »

Letöltéscsomag – 2014. jan. 10.

Letöltéscsomag – 2014. jan. 10.

Sziasztok! Ma újra jelentkezik a hetente publikálásra kerülő letöltés csomagunk. Nagyon jó letöltéseket találtunk erre a hétre 🙂 Valamint ne feledjétek, hogy szinte ajándékba kaptok egy Football Manager 2015-öt, csak egy kis időráfordítás és minőségi munkát igényel a dolog. Részletek itt: I. footballmanager.hu kiegkészítő verseny Read More »

I. footballmanager.hu kiegkészítő verseny +  Letöltés csomag – 2014. jan. 03.

I. footballmanager.hu kiegkészítő verseny + Letöltés csomag – 2014. jan. 03.

Sziasztok! Két jó hírrel érkezünk ma, az egyik az, hogy mostantól minden héten egy letöltés csomagot publikálunk, amely tartalmazza a legfrissebben elérhető kiegészítőket az interneten. A másik, rendkívül jó hírünk egy verseny, amelyet a következőkben ismertetünk veletek és amelynek van díjazása is. Read More »

FM14 Mega-Kitpack

FM14 Mega-Kitpack

Egy nagyszerű letöltés került terítékre ma, ez pedig nem más mint egy Mega-Kitpack, ez a kiegészítő többek között a panamai bajnokságban szereplő csapatok mezét is tartalmazza, és természetesen a Magyar első osztály csapataiét is. Read More »

FM14 Mega-adatbázis

FM14 Mega-adatbázis

Ez az adatbázis módosítás 34 ligával bővíti a lehetőségeiteket, így akár kezdhettek a kongói harmadosztályban, vagy világverő csapatot faraghattok egy kirgiz másodosztályúból. Read More »

XML fájl készítő a Football Manager 2014-hez

XML fájl készítő a Football Manager 2014-hez

Korábban beharangoztunk egy kiegészítő készítő versenyt. Úgy gondoltuk ehhez minden segítséget meg akarunk adni, így publikálunk egy xml fájl kreátort, ezzel megkönnyítve a saját készítésű grafikai kiegészítők készítését. Read More »

Lehetséges csodagyerekek az FM14-ben

Lehetséges csodagyerekek az FM14-ben

Minden évben jelennek meg új csodagyerekek, olyan fiatalok, akik a következő generációban a futball meghatározói lesznek, lehetnek. Ezen fiatalok leigazolásával, segíthetünk a csapatunk fejlődésében, ha megtartjuk, lesz pár világsztárunk, ha pedig eladjuk, sokszoros profitra tehetünk szert. Read More »

Scroll To Top
shared on wplocker.com