Hírek

Author Archives: Polaris

FM2015 – hivatalos kiadás és újítások

FM2015 – hivatalos kiadás és újítások

– Polaris 2014.10.08 08:41 – Eljött a nap, aminél az FM-mel kapcsolatban minden évben csak egy dolgot várunk jobban: a játék boltokba kerülését. Ma megtudhatjátok, mikor és milyen újításokkal jön ki az aktuális FM ebben az évben. A későbbi felesleges kérdések elkerülése végett megjegyezném, hogy magyar fordítás idén sem lesz. Csatlakozzatok a játékot kiveséző, karriereket, kérdéseket és válaszokat tömörítő FM Rajongói klubhoz ... Read More »

Fantasy Premier League – a 3. forduló után

Fantasy Premier League – a 3. forduló után

Korábbi cikkünkben már említést tettünk az angol bajnokság jó ideje létező hivatalos játékáról, a Fantasy Premier League-ről, a szabályokról, a pontozásról. Mint tudjátok, indítottunk két ligát is két különböző formátumban. Read More »

Crash dump – ami kiakaszt

Crash dump – ami kiakaszt

Minden FM-es játékos életében eljön az a pillanat amikor kb. 5 percig igen választékosan káromkodik és siratja a lejátszott öt meccsét, ami jól sikerült, vagy eleve az automatikus mentésre van hagyatkozva. Akárhogy is, egy dolog biztosan van az FM-ben már nagyon régóta, ami valahogy újra és újra előjön és megannyi átkot szórva töltjük be újra a mentést és fekszünk neki ... Read More »

Játékstílusok: Magasan feltolt, letámadós foci

Játékstílusok: Magasan feltolt, letámadós foci

Ma egy kicsit közelebbről megvizsgáljuk, hogyan is lehet befolyásolni egy bizonyos játékstílust csak a csapat utasításokat használva. Azt is megnézzük, hogy milyen játékos képességekre van szükség egy adott stílushoz, melyek azok a „kedvelt mozgások” (Prefered moves) és játékos képességek, mi szükséges egy sikeres taktikához. Mielőtt nekilátnál a taktika kidolgozásának, nagyon fontos, hogy megnézd, hogy mire is képes a csapatod, melyik ... Read More »

FM 2014 – Taktikai útmutató – Párok és kombinációk

FM 2014 – Taktikai útmutató – Párok és kombinációk

Az útmutató a párokról és kombinációkról segít neked a logikus utasítások kiválasztásában amikor a csapatod számára szerepköröket állítasz az FM14-ben. Ez egy ötrészes kalauz ami segít megalkotni a csapatodat és a taktikádat. Ilama3 készítette és azóta sokszorosan elterjedt szerte a Sports Interactive fórumain. A következő posztokhoz tartozó megfelelő párosításokat fogjuk külön-külön érinteni: Kapusok Középső védők Belső középpályások Szélső játékosok Támadók ... Read More »

Mennyi az annyi, avagy hol és milyen áron rendelhetjük meg az FM legújabb részét?

Mennyi az annyi, avagy hol és milyen áron rendelhetjük meg az FM legújabb részét?

Mint azt már minden fanatikus rajongó tudja -és ennek megfelelően bekészítette a centit a keze ügyébe, amit vagdoshat az utolsó 31 napon– van egy dátum, ami néhány játékos esetében a legjobb barát szülinapjánál is fontosabb, sőt az igazán elvetemültek még talán szabadságot is kivesznek, csak hogy az első pillanatoktól kezdve részesei legyenek a futballedzők életének a Football Manager legújabb kiadásában. ... Read More »

Scroll To Top
shared on wplocker.com