Hírek

Category Archives: Egyéb

FM2018 Oktató vlog, 7.rész

FM2018 Oktató vlog, 7.rész

A Tábori Roland manager segítségével elkezdtett oktató vlog sorozatunk 7. részéhez érkeztünk! (az előző részekhez link a videó közben, jobb fent található) Íme: Read More »

Hogyan találd meg a legjobb generáltakat?

Hogyan találd meg a legjobb generáltakat?

Kövesd ezt az útmutatót és növeld meg az esélyét, hogy megtaláld a következő világsztárt!  A játék egyik legfontosabb része vitathatatlanul a csiszolatlan gyémántok megtalálása és kinevelése évről évre. Nem csak a játék kezdetén meglévő csodagyerekek kinevelése élvezetes, hanem a minden szezonban a csapatokhoz csatlakozó fiatalok közötti kiemelkedő tehetségek útjának egyengetése is. Így nem feltétlen válik unalmassá a játék néhány szezon ... Read More »

Legyen az egyik játékosod a saját fiad!

Legyen az egyik játékosod a saját fiad!

Amikor már kezded megunni az aktuális karrieredet, felbukkan egy fiatal a csapatod utánpótlásában… a FIAD! Mint minden jó szülő, te is a megteszel mindent a porontyodért. A szülői ösztönöktől vezérelve végül további 20 évet játszol, csak azért hogy lásd, mit tud kihozni magából a kezed alatt a saját gyermeked. Érdekesnek hangzik? Kipróbálnád? Akkor kövesd az alábbi útmutató lépéseit!   Football ... Read More »

Fantasy Premier League – a 3. forduló után

Fantasy Premier League – a 3. forduló után

Korábbi cikkünkben már említést tettünk az angol bajnokság jó ideje létező hivatalos játékáról, a Fantasy Premier League-ről, a szabályokról, a pontozásról. Mint tudjátok, indítottunk két ligát is két különböző formátumban. Read More »

Magyar FM Válogatott – felkészülési időszak

Magyar FM Válogatott – felkészülési időszak

Hetek óta tartó tárgyalásnak meglett az eredménye! A tegnapi napon megköttetett két szerződés. Aminek alapján a FM Magyar Válogatott hosszú idő óta újra meccset játszik! A Szövetség fontosnak tartotta, hogy fel tudja mérni, azoknak a játékosoknak az erejét, akik az elképzelések szerint képviselheti magát a Nations Cup-on, ahol kis nemzetünk is indulni fog olyan erős, és régi FM-es nemzetek ellen, ... Read More »

Magyar FM Szövetség!

Magyar FM Szövetség!

Szeretnénk Nektek bejelenteni egy fontos dolgot! Eddig is, nagyon aktív volt az Online Magyar FM élet. Talán az egyik legaktívabb a nemzetek közül. Viszont eddig, nem igazán volt egy amolyan “szövetség” ami összefogná a magyar FM-ek életét. Ezennel örömmel bejelentem, hogy megalakult a Magyar Football Manager Szövetség (természetesen, egy virtuális szövetségről van szó..), aminek a magyar FM Scene nemzetközi versenyei, ... Read More »

Játék határok nélkül!?

Játék határok nélkül!?

Egy nagyon nagy dologról szeretnénk Titeket, kedves footballmanager.hu olvasókat tájékoztatni. A háttérben igen előrehaladott „tárgyalásokat” folytat egy kis különítmény egy nagyon komoly és nívós kupa lebonyolítása érdekében! Gondolkoztatok már azon, hogy milyen lenne más nemzet FM közösségével összemérni az erőnket? Hogy egy távoli aktív FM nemzet legjobbjai ellen ki – ki meccseket játszhassunk, ahol tapasztalatokat szerezhetünk, vagy akár sikereket is ... Read More »

Tévhit, vagy igaz?

Tévhit, vagy igaz?

Szeretnénk egy tévhitet, vagy egy „netes hiedelmet” eloszlatni. A játék beállításoknál szerintem mindannyian találkoztatok már azzal az opcióval, hogy a gép meccseit milyen gyorsan pörgesse, szimulálja le a gép. Nevezetesen a „Speed to process other teams matches”-re gondoltam. Read More »

Football Manager 2014 Adatbázis – Angol liga 10. osztályig (Frissítés)

Football Manager 2014 Adatbázis – Angol liga 10. osztályig (Frissítés)

Íme az első komolyabb adatbázis kiegészítés, amely az angol ligát érinti, konkrétan egészen a 910. osztályig játszhatóvá teszi. Read More »

Szerkesztő felvétel!

Szerkesztő felvétel!

Az oldal látogatottsága (ami a TI érdemetek és amit nagyon köszönünk) eljutott arra a szintre, hogy növelnünk kell az oldal szerkesztőinek a számát. Ha szereted a Football Manager sorozatot, van kedved és tudsz szabadidőt szakítani arra, hogy segítsd menedzser társaidat, JELENTKEZZ! Read More »

Scroll To Top
shared on wplocker.com