Hírek

Category Archives: Menedzserképző

FM2018 Oktató vlog, 7.rész

FM2018 Oktató vlog, 7.rész

A Tábori Roland manager segítségével elkezdtett oktató vlog sorozatunk 7. részéhez érkeztünk! (az előző részekhez link a videó közben, jobb fent található) Íme: Read More »

Hogyan találd meg a legjobb generáltakat?

Hogyan találd meg a legjobb generáltakat?

Kövesd ezt az útmutatót és növeld meg az esélyét, hogy megtaláld a következő világsztárt!  A játék egyik legfontosabb része vitathatatlanul a csiszolatlan gyémántok megtalálása és kinevelése évről évre. Nem csak a játék kezdetén meglévő csodagyerekek kinevelése élvezetes, hanem a minden szezonban a csapatokhoz csatlakozó fiatalok közötti kiemelkedő tehetségek útjának egyengetése is. Így nem feltétlen válik unalmassá a játék néhány szezon ... Read More »

FM2018 – Oktató vlog, 6. rész

FM2018 – Oktató vlog, 6. rész

Megérkezett a 6. rész is a vlog sorozatunkhoz! Read More »

FM2018 – Oktató vlog, 5. rész

FM2018 – Oktató vlog, 5. rész

Megérkezett a 5. rész is az egy hónappal ezelőtt indult, új vlogunkhoz. Read More »

FM2018 – Oktató vlog, 4. rész

FM2018 – Oktató vlog, 4. rész

Megérkezett a 4. rész is a három héttel ezelőtt indult, új vlogunkhoz. Read More »

Utánpótlásképzés a Football Manager 2015-ben

Ebben az útmutatóban megtalálhatod, melyek a legjobb módszerek, hogy kimagasló potenciállal rendelkező játékosok kerüljenek ki az utánpótlásodból. Mélyebb betekintés következik az alábbi kategóriákba: csapat edzés, egyéni edzések, edzői stáb, infrastruktúra, oktatás, játékidő. Read More »

Edzés II – A csapat edzés

Edzés II – A csapat edzés

  A csapat edzés képernyő áttekintést ad, arról, hogy az edzésben résztvevők, hogyan is teljesítenek és lehetőséget ad arra, hogy egyéni beállításokkal a saját elképzeléseidhez alakítsd az edzést. Read More »

Edzés az FM14-ben- Bevezető rész

Edzés az FM14-ben- Bevezető rész

Az edzés minden nap automatikusan megtörténik, kivéve, ha a játékosoknak pihenőnap van kiadva vagy a szezon lezárultával szabadságukat töltik. A képzés nem csak segít fenntartani a játékosok erőnléti állapotát, de képességek fejlesztésére is nagy befolyással bír. Különösen fontos a fiatalok fejlődése szempontjából, de az idősebb játékosoknál is nagy jelentősége lehet, ha szeretnénk fenntartani minél tovább a már meglévő képességeket. Read More »

Taktikai útmutató – Bevezetés

Taktikai útmutató – Bevezetés

Sikerek eléréséhez menedzseri pályád valószínűleg legfontosabb eleme a taktikád beállítása. Meghatározza játékosaid miképp játsszanak egy csapatként, illetve kulcsszerepe van abban, hogy átlagos játékosaidból valami átlagon felülit hozhass ki, vagy, hogy világklasszis játékosaid stabilan meg tudjanak felelni az elvárásoknak. A footballmanager.hu öt további cikket fog megjelentetni a témával kapcsolatban, mindegyikben kitérve egy-egy taktikai elemre. Read More »

Rögzített szituációk

Rögzített szituációk

A rögzített helyzetek beállítását sok esetben elhanyagoljuk amikor a taktikánkat készítjük, pedig egy szöglet vagy szabadrúgás akár a győzelem és a döntetlen közötti különbséget is jelentheti. Érdemes több játékost is betenni a szabadrúgás-, szöglet- és tizenegyesrúgók listájára azért, hogy mindig a lehető legjobb ember végezze el ezeket. Read More »

Scroll To Top
shared on wplocker.com