Hírek

Category Archives: Football Manager

FM18 Sprint Cup #1 – Utolsókból lesznek az elsők

FM18 Sprint Cup #1 – Utolsókból lesznek az elsők

FM18 Sprint Cup #1 – Utolsókból lesznek az elsők Egy kis csúszással, de kezdetét veszi az FM18 Sprint Cup sorozat, első állomásnak itt van az “Utolsókból lesznek az elsők“. Ezen a Sprint Cup-on Európa nagyobb bajnokságainak jelenleg utolsó helyzett csapataival játszhattok. Választható csapatok:  Benevento Calcio (Olaszország)  KAS Eupen (Belgium)  Kardemir Karabükspor (Törökország)  1. FC Köln (Németország)  UD Las Palmas (Spanyolország) ... Read More »

FM18 Kalapok – Szavazás végeredménye

FM18 Kalapok – Szavazás végeredménye

FM18 Kalapok – Szavazás végeredménye Az idei szezonban az online játékosok számára 6 kalap áll majd rendelkezésére, kalaponként 7 csapattal. Mint minden évben, úgy idén is volt beleszólásotok a kalapok kialakításába, hiszen minden kalap 8 csapatottal indult útnak, a Ti feladatotok pedig az volt, hogy minden kalapból szavazzátok meg azt a csapatot, akit nem szereztnétek látni az adott kalapban. Mindenkinek ... Read More »

FM18 Online versenysorozatok – Büntetőpontok

FM18 Online versenysorozatok – Büntetőpontok

FM18 Online versenysorozatok – Büntetőpontok Az elmúlt szezonokban a Magyar Online FM közösség növekvő tendenciát mutat, ami egyrészt azt is jelenti, hogy kicsiny országunkban egyre többen vásárolják meg a Football Managert (ami egyébként az alábbi LINK-en több ellenőrzött forrásból is megvásárolható), másrészt pedig az online versenysorozatokra is egyre többen jelentkeznek… utóbbinak tudható be hogy sokan jönnek, látnak és mennek, de ... Read More »

FM17 “Oszkár” Díj – Végeredmény

FM17 “Oszkár” Díj – Végeredmény

Véget ért az FM17 “Oszkár” Díj szavazása, ami azt jelenti hogy megvannak a győztesek. Read More »

FM2018 előrendelés és általános tudnivalók

FM2018 előrendelés és általános tudnivalók

Kevesebb, mint három hét van hátra a Football Manager 2018 megjelenéséig, így összeszedtünk pár fontos dolgot, amit érdemes tudni a játékkal kapcsolatban. Read More »

FM18 újítások – játékos szerepek

FM18 újítások – játékos szerepek

A Football Manager2018 négy új játékos szerepkört hozott az idei szériába. Read More »

FM17 “Oszkár” Díj – Szavazás

FM17 “Oszkár” Díj – Szavazás

Az FM15-ös szezonban Váradi Attila-Gyula (Buff0n) kitalálta, hogy minden szezon végén válasszuk meg az FM online világában a legjobbakat néhány kategóriában. Most az FM17-es szezon legjobbjaira szavazhattok. Read More »

FM16 “Oszkár” Díj – Végeredmény

FM16 “Oszkár” Díj – Végeredmény

Véget ért az FM16 “Oszkár” Díj szavazása, ami azt jelenti hogy megvannak a győztesek. Read More »

FM16 “Oszkár” Díj – Szavazás

FM16 “Oszkár” Díj – Szavazás

  Az FM15-ös szezonban Váradi Attila-Gyula (Buff0n) kitalálta, hogy minden szezon végén válasszuk meg az FM online világában a legjobbakat néhány kategóriában. Most az FM16 online szezonjának legjobbjait szavazhatjuk meg (sajnos ez elmaradt, de az elkezdett „hagyományt” nem szeretnénk megszakítani azzal, hogy kihagyunk egy évet).     Legjobb manager Ezt a díjat az FM16 Online szezon legjobb managerének osztjuk ki. ... Read More »

A Nagy Taktika Verseny PP edition!

A Nagy Taktika Verseny PP edition!

Az FM16-al sor került egy Taktika versenyre (katt a linkre: http://footballmanager.hu/?p=9313), ez idén sem lehet másképp. Akinek ezt köszönhetjük az nem más, mint Popsi… Pospos… Posspice… Post… Popó…, naaa Pospischill Péter (előzőekért bocsi, nem tudtam kihagyni :D), aki nem csak hogy levezényli az egész Versenyt, de a győztesnek még egy eredeti Football Manager 2018-at is ad. Köszi Peti!! 🙂 Olvassuk hát ... Read More »

Scroll To Top
shared on wplocker.com