Hírek
Indul a Fanatic-league !

Indul a Fanatic-league !

Idén is elindul  a néhány éve létrehozott Fanatic-league!

Hamarosan megkezdődik a jelentkezés a 2017-es Fanatic-league küzdelmeire. De hogy mi is ez a Fanatic? Most kiderül!

A korábbi lebonyolítási rendszerrel ellentétben idén nem “bajnokság” hanem “kupa” jellegű versenysorozat lesz a Fanatic, melyben 32 csapat fog küzdeni a végső győzelemért. A Bajnokok-ligájának mintájára csoportküzdelmekkel kezdődik a verseny, ahol oda vissza vágós alapon játszanak egymással a csapatok. A csoportból továbbjutók pedig egyenes kieséses rendszerben fognak megmérkőzni, melynek végét az egy meccses döntő zárja.

Mivel a Fanaticnak egyetlen szezonja van, és hogy ne csupán 3 párharc jusson egy kieső managernek, a BL-lel ellentétben nem 8db 4-es csoportban zajlanak majd a küzdelmek, hanem 4db 8-as csoportban. Így 7 párharc áll rendelkezésedre, hogy kivívd a csoportból való továbbjutás lehetőségét.

És hogy miért Fanatic? Mert itt nem Messit vagy CéRonaldot fogod irányítani, nem draftolhatsz kedvedre, itt egy adott csapatot kell menedzselni hétről hétre, jóban-rosszban. Ha épp gyengébb a játékoskeret mint a korábbi években, ha épp nincs minden posztra két azonos képességű játékosod mint az ellenfélnek, akkor is ki kell tartanod a csapatod mellett, ahogy egy igazi fanatikushoz illik!

Európai kis- és középcsapatok közül lehet választani, néhány dél-Amerikai csapattal kiegészülve. Az egész szezon bő egy hónap alatt fog lezajlani, ezért a tényleg fanatikus managerek jelentkezését várjuk.

A jelentkezés egy hét múlva, azaz Június 7-én nyílik és érkezési/jelentkezési sorrend alapján az első 32 manager vesz részt a küzdelmekben. Szintén ezen a napon lesz nyilvános a csapatok névsora, amit ki-ki a saját kedve,szimpátiája szerint sorrendbe állíthat, és ezen sorrend elküldése után alakul ki a mezőny, azaz, hogy melyik manager melyik csapatot kapta a listája alapján.

 

Jelentkezés, szabályrendszer és a csapatok tehát megtalálhatók lesznek Június 7-én itt a footballmanager.hu-n vagy facebook oldalunkon!

 

Comments

comments

About Hasy

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
shared on wplocker.com