Hírek
Bajnokok Ligája döntő: Mit tippel az FM17?

Bajnokok Ligája döntő: Mit tippel az FM17?

Feltételezzük, hogy a Football Manager szerelmeseinek mondanunk sem kell, hogy ma este 20:45-től Cardiffban egymásnak feszül a Juventus és a Real Madrid a Bajnokok Ligája serlegért. Hogy a döntő végkimenetele mi lesz, azt még nem tudhatjuk, viszont segítségül hívtuk a Football Manager 2017-et, hogy tippelje meg az idei kiírás győztesét.

A jobb átláthatóság és randomok elkerülése végett, tízszer szimuláltuk le a döntőt… íme az eredménye:

Az FM úgy gondolja, hogy a Real Madrid 6-szor, a Juventus pedig 4-szer emeli magasba a trófeát… ami a rúgott és kapott gólokat illeti, mindkét csapat 16 gólt jegyzett, így ebben a mutatóban nincs különbség. A Real Madrid átlagban 22,8-szor próbálkozott lövéssel, ezekből pedig átlagban 10,4 kaput eltalált lövés született. A bianconeriknél ez a mutató 15,6 lövés/6,1 kaput eltalált lövés, tehát ebben a mutatóban a Real Madrid jobb volt. A labdabírtoklásban – ami a mai modern labdarúgásban már nem mérvadó – a Juventus volt a jobb, mivel átlagban 52,7%-ot bírtokolták a labdát, a Real Madrid 47,3%-val szemben. Az átlagos osztályzatok között pedig szintén elhanyagolható a különbség.

Ami a gólszerőket illeti, mindkét csapatnál a két legfontosabb láncszem brillírozott, Cristiano Ronaldo 8, még Pipita Higuain 7 gólt szerve lettek csapatik legjobbjai. A kiegészítő emberek 3-3 góllal, Miralem Pjanić illetve Karim Benzema voltak.

És hogy mi a konklúzió? Hogy ma este egy végletekig kiélezett mérkőzéset láthatunk majd, mert hát az FM is így gondolja és Mi is.

1. szimuláció

2. szimuláció

3. szimuláció

4. szimuláció

5. szimuláció

6. szimuláció

7. szimuláció

8. szimuláció

9. szimuláció

10. szimuláció

Comments

comments

About Buff0n

Forza Bianconeri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
shared on wplocker.com