Hírek
FM18 Online versenysorozatok – Büntetőpontok

FM18 Online versenysorozatok – Büntetőpontok

FM18 Online versenysorozatok – Büntetőpontok

Az elmúlt szezonokban a Magyar Online FM közösség növekvő tendenciát mutat, ami egyrészt azt is jelenti, hogy kicsiny országunkban egyre többen vásárolják meg a Football Managert (ami egyébként az alábbi LINK-en több ellenőrzött forrásból is megvásárolható), másrészt pedig az online versenysorozatokra is egyre többen jelentkeznek… utóbbinak tudható be hogy sokan jönnek, látnak és mennek, de az is elég sűrűn előfordúl, hogy egyesek egyszerűen – és most nem tudok szebben fogalmazni – szarnak az egészbe, nem érdekli őket az éppen aktuális mérkőzésük.

A fenti problémákat próbáljuk orvosolni az új büntetőpontrendszerrel, mely a következőképpen fog kinézni:

Fontos megjegyezni, hogy aki jelentkezik egy a GOCLand.com-on megrendezésre kerülő versenysorozatra, az elfogadja a lenti büntetőpont rendszert, ami a jelentkezéstől számítva automatikusan vonatkozik rá.

– le nem játszott mérkőzés esetén: 1 büntetőpont

– amennyiben egy mérkőzés során az egyik fél 5 percnél tovább tartja megállítva a játékos, illetve a mérkőzés előtt/során/után trágár szavakkal illeti az ellenfelét, úgy a jutalom egy büntetőpont lesz számára.

Amennyiben egy mérkőzés lejátszását külső tényezők (magánéleti problémák, számítógép meghibásodás, internethozzáférés) akadályozzák és a “problémás” fél ezen problémákat jelzi az Admin csapat felé, úgy értelemszerűen nem kap büntetőpontot.

– egy adott versenysorozat fordulóján/szezonján belül kapható büntetőpontok maximális száma: 5

Mivel vannak olyan versenysorozatok, ahol egy adott szezonon belül több mint 10 mérkőzés kerül megrendezésre, így ha valaki egyik mérkőzését sem játsza le, akkor nem 10+ büntetőpontot fog kapni, hanem “csak” 5-öt.

10 megszerzett büntetőpont esetén, automatikus eltiltás jár a soron következő versenysorozattól és a folyamatban lévő versenysorozat következő fordulójától/szezonjától/selejtezőjéről.

Tehát amennyiben valaki megszerzi a 10. büntetőpontját, úgy a büntetőpont kiosztása utáni legkorábban induló versenysorozaton, illetve az egyik folyamatban lévő versenysorzat soron következő szakaszán (forduló, szezon, selejtező, konkrétan attól amelyik a büntetés kiszabása után a legkorábban következik soron) sem indulhat majd el.

20 megszerzett büntetőpont esetén, automatikus eltiltás jár az összes FM18-as versenysorozattól.

Tehát amennyiben valaki megszerzi a 20. büntetőpontját, úgy a büntetőpont kiosztása után már csak az offline verzió örömeit élvezheti.

– a büntetőpontokról lesz nyílvántartás, így mindenki nyomon tudja majd követi azokat.

– az FM18-as szezon végén a büntetőpontok törlésre kerülnek.

!Fontos megjegyezni, hogy a fenti büntetőpontrendszer kizárólag a GOCLand.com-on megrendezésre kerülő online versenysorozatokra vonatkozik!

FM18 Admin Team

Comments

comments

About Buff0n

Forza Bianconeri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
shared on wplocker.com