Hírek
Legyen az egyik játékosod a saját fiad!

Legyen az egyik játékosod a saját fiad!

Amikor már kezded megunni az aktuális karrieredet, felbukkan egy fiatal a csapatod utánpótlásában… a FIAD! Mint minden jó szülő, te is a megteszel mindent a porontyodért. A szülői ösztönöktől vezérelve végül további 20 évet játszol, csak azért hogy lásd, mit tud kihozni magából a kezed alatt a saját gyermeked.
Érdekesnek hangzik? Kipróbálnád? Akkor kövesd az alábbi útmutató lépéseit!

 

Football Manager 2018:

 

1. Legyél 34 éves, vagy idősebb

El kell érned a 34 éves kort hogy a fiad megjelenhessen a játékban. Amennyiben az általad irányított menedzser még nem töltötte be ezt a kort, sajnos várnod kell míg elég idős nem lesz.
Korábbi verziókban korlát volt még az is, hogy 10 évet el kellett töltened az adott klubnál egyhuzamban, de ez a korlátozás már megszűnt. 

2. Játssz az új ifi játékosok generálásának dátumáig

Játssz, amíg eléred az adott dátumot, és mentsd el a generálás előtt, ez nagyon fontos!
Az utánpótlás játékosokat a Football Manager 2014 óta változó dátumokon generálja a játék, ami realisztikusabbá teszi a játékot. Egy adott ország összes csapata azonos napon kapja az új utánpótlást. Hogy melyik országban mikorra esnek ezek a napok, azt ITT megtekinthetitek!

3. Ment és Betölt…SOKSZOR

A csapatok átlagosan 15 új ifit kapnak egy szezonban. Az esély arra, hogy az egyik pont a fiad legyen, körülbelül 1:10000. Ebből látszik, hogy a saját fiadat nagyon sok újratöltés után kapod csak meg valószínűleg. Persze lehet szerencséd is 5-6 újratöltéssel, de előfordulhat hogy akár órákig kell próbálkoznod hogy sikerüljön.
Ez próbára fogja tenni a türelmed, de megéri, hiszen nem mindennapos, hogy a saját gyermeked karrierjét egyengetheted.

 

FM Touch és FM Mobile:

Amennyiben az említett verziók valamelyikével játszol, úgy a dolgod egyszerűbbé válik,hiszen elérhető egy DLC, mely felülírja a fenti rendszert, és automatikusan létrehozza a fiadat az általad vezetett csapatba a következő lehetséges alkalommal.
A funkció aktiválására két lehetőséged van.

  • Megveheted
  • Valamely játékosod 10 évet tölt el a klubodnál egyhuzamban a visszavonulása előtt.

 

Forrás: https://www.footballmanagerblog.org

Comments

comments

About cech19960320

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
shared on wplocker.com