Hírek
Optikai tuning – Mega kitpack, logopack, skin és mega facepack

Optikai tuning – Mega kitpack, logopack, skin és mega facepack

Sokan vagyunk, akik szeretjük ha a játékban megjelennek a csapatlogók és mezek is. Ha ezt megspékeljük egy skinnel, nagyon jól fel tudjuk dobni a játékot és a hangulatát. Éppen ezért ajánlunk most figyelmetekbe egy mezcsomagot és egy logócsomagot is, melyhez egy népszerű skint is társítunk. Ha mindez nem lenne elég, akkor kaptok egy több, mint 115 ezer arcot tartalmazó facepacket is!

Kezdjük talán a mezcsomag bemutatásával. Az egyik legjobb csomagot tölthetitek le ami fellelhető a neten. Talán már találkoztatok az SS12-13 Kitpack névvel. Ez a gyűjtemény több, mint 10 ember munkáját dicséri.  Minőségi munka, mely több, mint 5500 klub és nemzet hivatalos, 2012-2013-as szezonban használt mezét tartalmazza. Természetesen a magyar csapatok mezei is megtalálhatóak benne. Ízelítőképpen megmutatok néhányat belőlük.

magyarmez

A logócsomag, amelyet a serbian-fm.net honlap készített el, körülbelül 7500 csapat, nemzet, bajnokság és kupa logóját tartalmazza, köztük a magyar vonatkozásúakat is.

magyarlogo

Végül, de nem utolsósorban a beígért skint sem felejtettem el. StekloX3 a neve, melyet TomDixon77 készített. Rutinosabb játékosoknak már az előző évek tapasztalatai alapján ismerősen csenghet a név. Komplex, ám letisztult, egyszerű és szép, több háttér közül is választhatunk. Ebből is mutatok néhány képet.

Alavés v Tudelano_ Pitch Split-2

Jari Litmanen_ Overview Attributes

Huni_ Overview Home

A sortitoutsi.net oldalon fellelhető egy több, mint 115 ezer arcképet tartalmazó facepack, viszont egy darabban nem lehet letölteni az 5 GB-nál is nagyobb csomagot, ezért sokan nem is vesződnek vele. Mi feltöltöttük a saját szerverünkre, ahonnan egyszerűen és gyorsan le tudjátok tölteni. 🙂 Minden kétséget kizáróan ez a legprofibb és legkomplettebb arccsomag amely fellelhető. Kompatibilis a Football Manager 2009/2010/2011/2012/2013-mal is.

facepack

 

Instrukciók a telepítéshez

Kitpack: miután letöltötted a fájlt, csomagold ki, majd a kapott mappát másold be a Dokumentumok/Sports Interactive/Football Manager 2013/graphics/kits mappába. Amennyiben valamelyik nem létezne, létre kell hozni.

Logopack: miután letöltötted a fájlt, csomagold ki, majd a kapott mappát másold be a Dokumentumok/Sports Interactive/Football Manager 2013/graphics/logos mappába. Amennyiben valamelyik nem létezne, létre kell hozni.

Skin: miután letöltötted a fájlt, csomagold ki, majd a kapott mappát másold be a Dokumentumok/Sports Interactive/Football Manager 2013/skins mappába. Amennyiben valamelyik nem létezne, létre kell hozni.

Facepack: miután letöltötted a fájlt, csomagold ki, majd a kapott mappát másold be a Dokumentumok/Sports Interactive/Football Manager 2013/graphics/pictures mappába. Amennyiben valamelyik nem létezne, létre kell hozni.

Kaptunk néhány visszajelzést, amelyeket köszönünk. Előfordulhat, hogy kicsomagolásnál hibaüzenetet kaptok, és a csomagolás megszakad. Ez lehet például CRC hiba vagy olyan is, ami szerint a letöltött fájl sérült. Ilyenkor újra le kell tölteni a fájlt, ezzel nem tudunk mit kezdeni, nem a mi hibánk, és nem is a tietek.

Amennyiben nem jelennének meg a kiegészítők a játékban, annak két lehetséges oka van. Egyrészt a Preferences – Interface menüpontban vegyétek ki a pipát a “use caching to decrease page loading times” opció elől és tegyétek be a “Reload skin when confirming changes in Preferences” opció elé.
Ha ez nem oldja meg a problémát, akkor nézzétek meg a mapparendszert, amibe bemásoltátok a kiegészítőket. A lényeg, hogy NE így legyen: Dokumentumok/Sports Inetractive/Football Manager 201313/graphics/kits/ss1213kits/ss1213kits/ hanem így: Dokumentumok/Sports Inetractive/Football Manager 201313/graphics/kits/ss1213kits/.

Végül pedig itt vannak a letöltési linkek.

Kitpack (1704) Logopack (1630) Steklo Skin (1049) Cut-out Facepack - Sortitoutsi (2026)

Comments

comments

About Huni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
shared on wplocker.com