Hírek
FM13 Csapatbajnokság

FM13 Csapatbajnokság

Elérkeztünk a Klán-liga harmadik fordulójához. Mivel még nagyon a liga elején járunk, nem lehet látni az erőviszonyokat, de annyit azért előrevetíthetünk, hogy nagyon szoros lesz a bajnokság. Ami viszont jelenleg biztos, hogy van egy 100%-os csapatunk és egy még pont nélküli alakulat.

 

 

 

 

Klánliga tabella:

tabella

 

Az eddigi fordulók eredményeiről tájékozódhattok a Klánliga menüponton belül.

Most pedig következik a 3. forduló, melynek párosítása:

3ford

A 3. fordulóról megkérdeztük a csapatkapitányokat is:

Bánszegi Balázs /Strategy Killers/:

Nálunk a felkészülés legnagyobb részét az teszi ki, hogy részletesen tanulmányozzuk a ligaszabályzatot és kidolgozzuk a stratégiát arra, hogy hogyan tudnánk a már szokásosnak mondható 4-0-ás hendikeppünket kiharcolni, sőt lehetőleg 8-0-ásra növelni. Vicc volt!!! Kicsit sok volt mentálisan az előző forduló, ezért a csapat gyakorlás helyett pihen, kikapcsolódásként zöld asztalnál online biliárdozik, edzőmeccset csak a legritkább esetben játszunk. Remélem minden egyes játékos készen áll a párharcokra.

 

Pandula László /Outlaws/:

Két győzelem után mi más is lehetne a célunk a 3. forduló előtt, mint újabb győzelmet aratni és leszakítani az üldözőket. 🙂 Házi kupával segítjük elő a gyakorlást. Igyekszünk minden kalapból legalább két csapat ismeretét elsajátítani, hogy ne érjen senkit meglepetés a csapatválasztásoknál. Nagyon jó kis közösség alakult ki nálunk akik örömmel vetik bele magukat az új erőpróbákba.

 

Ric Dávid /Davids/:

Vettünk egy zöld asztalt, illetve reméljük, hogy kivételesen a három pontot megkapjuk győzelem esetén,,.. Találkozunk a 3. fordulóban.

 

Bődi Balázs /Rising Generation/:

Nem készülünk az ellenfélre különösképp, mindenki hozza a saját játékát, és meglátjuk, ez mire lesz elég, remélhetőleg sikerül begyűjtenünk a három pontot.

 

Varju Richárd /Fuckin’ Walkers/:

A nem túl szerencsésen alakult második forduló után itt az idő a javításra. Ellenfelünket nem lenézve, de az eredményeiket látva reméljük, hogy újra győzelmi ösvényre léphetünk és zárkózhatunk feljebb a tabellán. Az aktuális ellenfelünk leggyengébb láncszeme és egyben a liga szervezője Radics Zoli sajnos nem áll ki ellenünk, pedig mi rá fentük leginkább a fogunkat. Lehet ez egy pálfordulást hoz a Society Spirit klán eredményeiben és így, hogy kivették a féket megtáltosodnak? Mi azon leszünk , hogy ez ne így legyen.

 

György Huni /Society Spirit/:

A Spirit nevéhez méltatlan az eddigi szereplésünk, ez kétségtelen. Ráadásul a 3. fordulóban is nehéz ellenfelünk van, úgyhogy nem biztos, hogy most fogunk elindulni a győzelmi úton. Az eddigi eredményekből is látszik, hogy fejlődünk, talán egy döntetlenre jók lehetünk ezúttal.

_____________________________________________________________________________________

Ha kedvet kaptatok Ti is ahhoz, hogy részt vegyetek a csapatbajnokságban, jelezzétek bátran. A csapatok szívesen fogadnak új játékosokat! 🙂

Comments

comments

About gentdelbarca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
shared on wplocker.com