Hírek
Taktika teszt: 4-5-1 Léhárt Zsolt

Taktika teszt: 4-5-1 Léhárt Zsolt

Az FM13-as szezon után -ahol a Ferencváros csapatát hívtuk segítségül a taktikák tesztelésében- az idei kiadással is elindítjuk a Taktika teszt rovatunkat. Idén a Bayer Leverkusen csapata lesz a segítségünkre a taktikák tesztelésében.

Küldjétek be nekünk saját készítésű taktikáitokat, melyeket mi tesztelünk, sorrendbe állítunk és letölthetővé tesszük mindenki számára.

footballmanager.hu@gmail.com

 

4-5-1 Léhárt Zsolt

Letöltés -> 4-5-1 Léhárt Zsolt (495)

Az első taktika amit “elemzésnek” vetünk alá az Léhárt Zsolt mondhatni klasszikus taktikája.

4 védő, 1 védekező középpályás, 2 középső középpályás, 2 szélső (egyikük klasszikus szélső, másikuk pedig befelé törő csatár) és 1 klasszikus csatár.

Nagyon kiegyensúlyozottra van állítva a taktika, Balanced és Control beállítások láthatóak, kevés rizikót vállal be, aminek megvannak az előnyei és hátrányai is egyaránt. Instrukcióknak még meg vannak adva, hogy széleket erőltessék, játszanak lesre, tolják fel a védelmet és próbálják megtartani a labdát.

Bayer 04 Leverkusen_ Tactics Team

A szélek erőltetése instrukció meg is mutatkozik a beadásoknál, 38-at küldtek be a játékosok, ami szép teljesítmény, de az is igaz, hogy ebből mindössze 6 talált társat.

Leverkusen v Hoffenheim_ Analysis Performance-3

A labdatartásra kiadott utasítás is megfigyelhető a passzok számánál, egészen kiemelkedő mennyiség jött össze és ezen a meccsen sikerült is 66%-ban birtokolni a játékszert. Igaz kulcspasszokban a büntetőterületen belül nem bővelkedünk.

Leverkusen v Hoffenheim_ Analysis Performance-2

A lövések száma átlagosnak mondható, nem kiemelkedően sok, de semmiképpen sem kevés. Több szép támadást is vezetett a csapat, de akciógólt mégis csak 1-et sikerült szerezni, a másik két gól pontrúgás után született.

Leverkusen v Hoffenheim_ Analysis Performance

A játékosok átlagos helyezkedése (a hőtérkép) visszaadja a felállást illetve a beállításokat, látszik például, hogy a bal oldalon ahol az IF-es játékos játszik a piros terület erősebb, többet tör be középre és a támadások nagy része is ezen az oldalon fut.

Leverkusen v Hoffenheim_ Analysis Performance-4

 

Nos, akkor nézzük meg, mit is értünk el a taktikával 6 felkészülési meccs után 6 tétmeccsen.

Az eredmények nem túl szépek, sőt kifejezetten gyengék, de az idő előre haladtával egyre több biztató jelet lehetett felfedezni a játékban, kezdték megtanulni a játékosok a taktikát. A pontrúgások veszélyesek, a végjátékban akadtak pontatlanságok.

Bayer 04 Leverkusen_ Fixtures Schedule

 

German First Division_ Overview Stages

Taktika statisztika és összegzés:

Lehart

 

5 bajnoki meccsen 4 pontot sikerült szerezni a taktikával és ezzel a 12. helyen áll a csapat. Az idő előre haladtával egyre több biztató jel mutatkozott, de ez egy hosszú folyamat, idő kell a taktikának.

 

Várjuk a Te taktikádat is!

 

Comments

comments

About gentdelbarca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
shared on wplocker.com