Hírek
Indul az Offline Challenge!

Indul az Offline Challenge!

Az offline bajnokságok mindig is különleges vonzóerővel bírtak az FM-ezők körében, reméljük ez most is így lesz, ezért el is indítjuk az FM14 Offline Challenget!

Még mielőtt bármi konkrétumot írnék a versenyről, először tisztázzuk, hogy mi is az az Offline Challenge, hiszen biztos vagyok abban, sokan még nem is hallottatok ilyenről, akik pedig már igen, azoknak sem árthat némi ismétlés.

Tehát: az offline bajnokság olyan, mintha ti játszanátok saját karriereteket (gép ellen, tehát offline módban), annyi különbséggel, hogy itt mi adjuk a feladatokat, azaz az általunk készített mentéseket kell betöltenetek és az általunk kitűzött célokat kell minél jobban teljesítenetek.

Az Offline Challenge nem egy kihívást foglal magában, hanem úgy terveztük, hogy több állomásból fog állni és így a sorozatot az nyeri aki a legtöbb kihívásban részt vesz és teljesíti azokat. Minden kihívásban megadott mennyiségű pontot lehet szerezni (függően attól, hogy sikerül teljesíteni, vagy felülmúlni a megadott célokat) és a legtöbb pontot szerző nyeri meg a sorozatot.

Változás még az eddigi Offline sorozatokkal szemben, hogy nem kérünk be képeket tőletek (nektek és nekünk is egyszerűbb lesz), csupán a mentést kell elküldenetek nekünk a footballmanager.hu@gmail.com címre és tárgynak írjátok be, hogy Offline!

Még pár információ:

– Aki az összes kihívásban részt vesz, tehát beküldi a mentést, extra pontokban részesül a végelszámolásnál!

– Ha kirúgnak a csapattól akkor mentsd el ott a játékot és azt a mentést küldd be.

– Ha kieső helyen végzel, vagy nem sikerült elérni a kihívásban megadott célokat, akkor is küldd be a mentést!

Most már mindent tudtok, nézzük hát az első feladatot:

Offline Challenge első megmérettetés

Letöltés -> Offline Challenge (393)

Elsőre rögtön egy nehéz, de rövid kihívást terveztünk. Az ország Olaszország, a csapat a Catania, a dátum 2013. december 31., a feladat: bent tartani a csapatot a Seria A-ban!

Mindez nem lesz könnyű, a Catania utolsó a bajnokságban, 17 meccsen mindössze 10 pontot sikerült szereznie, ezt 2 győzelem és 4 döntetlen elérésével. Ami még nehezíti a helyzetet, hogy a top csapatok elég gyengén szerepelnek, így ők biztos, hogy erősíteni fognak a hátralévő meccseken, ellenük még nehezebb lesz szépíteni a helyezésen.

A csapat áll még az Olasz kupában, így lehetőség van ott is vitézkedni.

Serie A_ Overview Profile

Mielőtt beküldenétek a mentést kérünk benneteket, hogy pörgessétek el a játékot 2014. május 31-ig, ugyanis ekkor válnak láthatóvá az egyéni díjazások amelyek plusz pontokat jelenthetnek! 🙂

Feladat: bent tartani a Cataniat a Seria A-ban,

Időtartam: fél szezon

A mentés beküldési határideje: 2014. május 1. csütörtök 23:59!

A pontozást később tesszük közzé.

Jó játékot! 🙂

 

 

Comments

comments

About gentdelbarca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
shared on wplocker.com