Hírek
Játék határok nélkül!?

Játék határok nélkül!?

Egy nagyon nagy dologról szeretnénk Titeket, kedves footballmanager.hu olvasókat tájékoztatni. A háttérben igen előrehaladott „tárgyalásokat” folytat egy kis különítmény egy nagyon komoly és nívós kupa lebonyolítása érdekében!

Gondolkoztatok már azon, hogy milyen lenne más nemzet FM közösségével összemérni az erőnket? Hogy egy távoli aktív FM nemzet legjobbjai ellen ki – ki meccseket játszhassunk, ahol tapasztalatokat szerezhetünk, vagy akár sikereket is elérhet végre magyar „edző”? A háttérben lázas levelezések, illetve szervezések folynak, hogy ez összejöhessen!

Pár szót akkor had ejtsek a tervekről, illetve a BIZTOS dolgokról!

A footballmanager.hu szervezésében, egy több nemzet ( jelen pillanatban ez a szám már több mint 10! ) nem csak az európai határokon belüli, csapatbajnokság van kialakulóban. Hogy mit is takar ez?
Talán a nemsokára induló FM 14 Klánliga hasonlít leginkább a versenyre, annyi különbséggel, hogy a nevezettek nem mások, mint a nemzetek legjobbjaiból összeállított „válogatott”.

Nos, ami minket, magyarokat illet. Természetesen nekünk is össze kell szedni magunkat. Ugyanis sok-sok jó „válogatott” szintű játékosunk van. De hogy miként is fog felállni a mi válogatottunk? Az egyelőre kérdéses. Mindenki számára nyitott a nemzeti csapatunk kapuja, legyen szó akár egy régi motorosról, vagy éppen most játszani kezdőről.

Hogy mi alapján fog eldőlni, ki is képviseltetheti magát a legjobbak között? Természetesen nem csak az eredményesség fog dönteni. Nagyon sokat nyom latba az aktivitás, az, hogy milyen gyakran vesz részt, és fejez be egy online megmérettetést, mennyire aktív az FM társadalomban. Szóval hajrá, aki eddig esetleg a „téli álmát” aludta, akkor ideje felkelnie, és nevezni a következő kupákon, akár az FM Klánligában is, és megmutatnia magát.

Nem is lehet kifejezni, mennyire fontos ez a kupa a magyar FM közösségnek. Talán a legjobb, ha az egyik főszervezőt megkérdezzük. Nézzük, Elek Gaszton mit gondol erről az egészről:

Gaszton, örömmel hallottuk a kezdeményezés híréről. Mit lehet tudni róla? Pontosan hol is áll a dolog?

Igen, én is nagyon örültem neki, mikor az ötletünk nyitott fülekre talált. Rengeteg üzenet, levélváltás után most már kristályosodik a kép. Annyit elmondhatok, hogy nem csak európai nemzet képviseltetheti magát a versenyen. Elég ha csak egy nevet megemlítek: Brazília. De mellettük sok európai nemzet is jelezte, indulnak. És ezt mind a footballmanager.hu hozhatja össze!

Mennyire lehet fontos ez a verseny zökkenőmentes szervezése, levezénylése?

Hihetetlenül. Szerintem mindenki azon fáradozik, hogy a kedvenc játékunk az anyanyelvünkön is játszható legyen. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy a játék tervezői is felfigyeljenek arra, hogy van egy aprócska kis ország, ahol rajonganak a játékért, és aktívan játszanak. Tehát csak buzdítani tudok mindenkit, hogy aktívan játszanak, vegyenek részt a következő online megmérettetéseken, mert az, hogy ki is szerepelhet a nemzeti csapatban, az még nem dőlt el!

Mindenki játsszon, gyakoroljon, nevezzen a versenyekre, és várja a további információkat!

Hajrá FM Magyarország!

Comments

comments

About Gaszton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
shared on wplocker.com