Hírek
Offline Challenge – Összefoglaló, beharangozó

Offline Challenge – Összefoglaló, beharangozó

Sziasztok!

A footballmanager.hu és a menedzsertársadalom örömére, nagy érdeklődés mellett megkezdődött az idei Offline challenge. Talán már nem kell bemutatni ezt a versenysorozatot senkinek, de ha kedvet kaptatok, hogy beszálljatok a második körben, akkor itt olvashattok bővebben:  Indul az Offline Challenge!

Kezdésnek szeretném értékelni az első kört, ahol is Itáliába látogattunk, feladatunk az volt, hogy a kieső helyen szerénykedő Catania csapatát mentsük meg a csúfos bukástól, erre pedig egy fél szezonunk volt. A játékoskeretet elnézve láthattuk, hogy nem méltó a csapathoz ez a helyezés, így nem volt irreális célkitűzés a bennmaradás. A csapat az Olasz kupában is részt vett, és meglepő módon legtöbbetek eljutott velük egészen a kupadöntőig is, ahol sokaknak sikerült győzedelmeskedni is, de már maga a döntő nagy eredmény.

A pontozásról hadd ejtsek pár szót, az alap feladat a csapat benntartása volt az első osztályban, de sokan ezt bőven túl szárnyaltátok, minden egyes plusz helyért járt a pont, ugyanígy a kupában is, minden egyes kör amelyben nyertetek plusz pontot ért, valamint külön ha BL, vagy EL helyig vittétek a csapatot, végül pontot lehetett kapni, ha valamely játékosotok az év végén nyert díjat is, erre is volt példa, illetve, ha a főbb játékosstatisztikáknál első helyen volt az év végén.

Talán rátérhetünk az eredményekre: ez a tabella mutatja a végső sorrendet az imént bemutatott pontozás alapján.

 

Képkivágás

Most pedig jöjjön pár kép Jakab Zoltán, az első megmérettetés legjobbjának karrierjéből:

Serie A_ Awards Award Winners

 

Juventus v Catania_ Overview Overview

 

Serie A_ Overview Stages

 

Akiknek ez a forduló nem sikerült olyan jól, azoknak sem kell csüggedni, hiszen lesz még bőven javítási lehetőség.

Offline Challenge – Második kör

Térjünk rá a második forduló feladatára, ami nem kevésbé izgalmas, hiszen nem más a cél minthogy, a válogatottal megkérdőjelezhetetlen előrelépéseket tegyünk, mégpedig az EB selejtezőkön. Elsődleges cél , hogy kijuttassátok fiainkat a világeseményre, de ha már ott vagytok nem baj ha szépen helytálltok.

A képen láthatjátok, hogy nem a legnehezebb csoportba sorsoltak minket, de azért lehetnek kellemetlen pillanataink is.

European Championship Qualifying_ Overview Stages

Beküldési határidő:2014. május 16. 23:59
Feladat: Minél jobb eredmény elérése a magyar válogatottal az EB selejtezőn, sikeres selejtező esetén pedig az EB-n!

Letöltés–>  Offline Challenge2 (411)

Változás még az eddigi Offline sorozatokkal szemben, hogy nem kérünk be képeket tőletek (nektek és nekünk is egyszerűbb lesz), csupán a mentést kell elküldenetek nekünk afootballmanager.hu@gmail.com címre és tárgynak írjátok be, hogy Offline!

Jó szórakozást és sok sikert a szerethetővel! 🙂

Comments

comments

About david_laslo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
shared on wplocker.com