Hírek
Magyar FM Szövetség!

Magyar FM Szövetség!

Szeretnénk Nektek bejelenteni egy fontos dolgot!

Eddig is, nagyon aktív volt az Online Magyar FM élet. Talán az egyik legaktívabb a nemzetek közül. Viszont eddig, nem igazán volt egy amolyan “szövetség” ami összefogná a magyar FM-ek életét. Ezennel örömmel bejelentem, hogy megalakult a Magyar Football Manager Szövetség (természetesen, egy virtuális szövetségről van szó..), aminek a magyar FM Scene nemzetközi versenyei, illetve meccsei szervezése lesz a fő feladata.

Az Elnök, nem más, mint Radics Zoltán lett. A döntés, nem hiszem, hogy bármilyen magyarázatra szorulna. De azért pár szót engedjetek meg, miért is Ő lett az elnök.

Radics Zolit nem kell bemutatni senkinek. Hatalmas munkát végez azért, hogy a honlapon minél frissebb, és érdekesebb tartalmak jelenjenek meg. Az ő nevéhez fűződik a Szuperkupa lebonyolítása is, de szinte mindegyik Online megmérettetésben “benne van a keze”.

Mint említettem, a szövetség elsődleges feladata, a magyar FM Scene nemzetközi “versenyeztetése”. Ugyanis, egy hamarosan induló nemzetközi versenyen is részt fogunk venni. Na de erről majd egy picit késöbb! :

Szóval az MFMSZ felel a magyar válogatott összeállításáért.

Az elnöki felkérés alapján, a Magyar Válogatott összeállításáért, és azért, hogy a legeredményesebb csapatot sikerüljön összehozni, Elek Gaszton fog felelni.
Amiért rá esett a választás, egyszerű: Ismeri az online viszonyokat, szervezésben is részt vesz az Online FM közösségben, illetve több nyelven beszélve, a nemzetközi csapatokkal fel tudja venni a kapcsolatot, meccseket szervezni. Reméljük, hogy sikeres csapatot fog összehozni.

Halljuk, mit szól Gaszton a kinevezéséhez:

Először is, hatalmas megtiszteltetésnek veszem. Az, hogy Radics Zoltán felkért erre a posztra, váratlanul ért, de nagyon örülök neki. Szeretném, ha tényleg egy olyan MAGYAR CSAPAT jönne össze, ami nemzetközileg is elismert lenne, ahol a tagok nem csak tagok, hanem barátok is, és mindent megtesznek azért, hogy felkerüljünk az FM térképére. Tehát mindenki figyelje a különböző FM csatornákat, játsszon, gyakoroljon sokat, mert a legjobbak közé bárki odakerülhet, aki megérdemli. Induljatok a következő online versenyeken, és várjátok a meghívót! 🙂

 

Comments

comments

About Gaszton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
shared on wplocker.com