Hírek
Offline Challenge – Összefoglaló, beharangozó II.

Offline Challenge – Összefoglaló, beharangozó II.

Offline Challenge – Round 3 beharangozó

Angliában járunk, nem sokkal David Moyes Manchesteri csúfos kudarca után, a csapat nem jutott be európai kupába, így jelentősen megcsappantak a pénzügyi lehetőségei a klubnak. Régóta köztudott, hogy a Manchester United az egyik legeladósodottabb gigaklub Európában, így a csapat amúgy is ingatag pénzügyi helyzetén a végső döfést az adta meg, amikor a nagyon fontos szponzoridíjaktól, TV-s díjaktól elestek a kudarcot követő időszakban. Louis van Gaal taktikai zsenije sem tudta megmenekíteni a MU-t attól, hogy a legjelentősebb és legpiacképesebb játékosait ne keljen eladni. A klub sajnos olyan spirálba került amelyből nem tudott kimanőverezni, így az angol szövetség csődeljárást indított, amely -ismerve a helyzetet- talán nem is a legrosszabb eredménnyel zárult, a csapatot a harmadik ligába sorolták vissza és egy év transzfer embargót kötöttek ki. Van Gaal elhagyta a csapatot miután nem sikerült a tűzoltómunka, így neked kell vissza vezetned a csapatot régi dicsőségébe. Erre csak pár öreg és nagyon sok feltörekvő fiatal áll rendelkezésedre, a második szezontól tudsz igazolni, miután lejárt az embargó. Utolsó mentsvárként, ami segíthet a pénzügyi megerősödésben az, hogy a csapat indulhat a BL csoportkörében.

Pár kép a csapatról

Manchester United_ Tactics Overview

Sky Bet League 1_ Overview Stages

Amint láthatjátok ez a kihívás nem félévet ölel fel, 4 szezonon keresztül kell irányítani a Vörös Ördögöket, és jobb esetben visszavezetni őket a Premier League élcsapatai közé.

Mivel maga a Challenge is hosszú időt ölel fel ezért a beküldési határidő is hosszabb a megszokottnál, június 29-ig kell visszaérkeznie a karriereteknek. Arra kérlek titeket, ha kirúgnak, vagy nem juttok fel a legmagasabb osztályba, akkor is küldjétek el a mentést, hiszen a kihívás hosszából fakadóan sokkal több pontot lehet elérni itt, így többet számít egy nem beérkezett mentés.

Pár gyakorlati szabály, a mentés neve a ti nevetek legyen, így könnyítve meg az értékelés menetét, illetve a mentést Dropboxra kéretik feltölteni, így a legegyszerűbb elérni számunkra.

A Challenge hosszából adódóan, ez egy átfogó kihívás lesz, szóval a hét második felében jelentkezünk egy rövidebbel is, ami hasonlítani fog az eddigiekre.

A mentést itt tölthetitek le:  Offline Challenge3 (390)

***

Offline Chalenge – Round 2 értékelés

Most pedig következzék a második kihívás értékelése, amelyben a magyar válogatottal kellett sikereket elérni.

A 2016-os EB selejtezőjánek F csoportjában volt található a “szerethető”, Lengyelországgal, Horvátországgal, Moldáviával, Lichtensteinnel egyetemben. A feladat az volt, hogy minél jobb eredményt el kellett érni a selejtezőkben, illetve kijutás esetén tisztesen helytállni.

European Championship Qualifying_ Overview Stages-2

Voltak olyanok akiknek sajnos kifogott a taktikai érzékükön ez a kihívás, és a csoport utolsó helyén zártak, de a másik véglet is megtalálható, hiszen ketten megnyerték a kontinenstornát, Bognár Árpád és Jakab Zoltán személyében, Árpád három ponttal többet ért el, de ez nüansznyi különbséget jelentett a teljesítményüket figyelembe véve.

Jakab Zoltán eredménye:

European Football Championship_ Overview Stages-3

Bognár Árpád eredménye:

European Football Championship_ Overview Stages-2

Az értékelés végén pedig megosztanám veletek az aktuális állását az Offline Challenge sorozatnak:

Képkivágás

Nagyon izgalmas a sorozat és még a java most jön!

Sok szerencsét a Manchesterhez, és jó szórakozást!

Comments

comments

About david_laslo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
shared on wplocker.com