Hírek
Magyar FM Válogatott – felkészülési időszak

Magyar FM Válogatott – felkészülési időszak

Hetek óta tartó tárgyalásnak meglett az eredménye! A tegnapi napon megköttetett két szerződés. Aminek alapján a FM Magyar Válogatott hosszú idő óta újra meccset játszik!

A Szövetség fontosnak tartotta, hogy fel tudja mérni, azoknak a játékosoknak az erejét, akik az elképzelések szerint képviselheti magát a Nations Cup-on, ahol kis nemzetünk is indulni fog olyan erős, és régi FM-es nemzetek ellen, mint a portugál, vagy éppen a horvát.

A pontos felkészülésnek az időpontjai még kérdésesek, de mint azt láttátok, két biztos meccsünk van. Most lássuk az ellenfeleket:

Az első mérkőzésnek az időpontja:
2014.05.30 –2014.06.06

Az ellenfél, pedig nem más, mint egy futball nagyhatalom, ahol az FM kifejezetten népszerű: Brazília.

A második felkészülési mérkőzés időpontja:
2014.06.07 – 2014.06.12

A második felkészülési mérkőzésen pedig az ellenfelünk: Izrael

A két összecsapásra, Elek Gaszton egy 8 fős keretet fog nevezni, ahol természetesen az esetleges egyéb elfoglaltságok miatt még nem tudni, ki az az 5, aki élesben is bevetésre kerül. Abban az esetben, ha mindenkinek jó az időpont, akkor a szöv. kapitány fogja a kezdőt megnevezni.

És akkor lássuk, hogy is döntött Elek úr:

“Köszöntöm a footballmanager.hu olvasóit, illetve az érdeklődőket. Fontos nap ez a mai, hiszen az első MFMV keretet fogom kihirdetni. De mielőtt a neveket megosztanám mindenkivel, szeretném a válogatási tematikámat elmondani. Az egy dolog, hogy ki mennyire sikeres offline, és milyen beszámolókat ír, de mivel ez egy Online megmérettetés, így természetesen, az online versenyek résztvevői közül válogattam. Szerettem volna, a legjobbakat meghívni, de az egy dolog, hogy ki mennyire sikeres, viszont fontos szempont nekem az aktivitás, illetve a játék iránti elhivatottság. Más nemzetek ellen fogunk játszani, és ott nem fér bele, hogy valaki lemondja, vagy éppen nem megy el a megbeszélt időpontra. Kérek mindenkit, aki esetleg számított meghívóra, vagy éppen úgy gondolja, hogy ott a helye, az se csüggedjen! Hiszen ez egy felkészülési keret. Bárki kikerülhet, vagy éppen bekerülhet, ha olyan formát mutat! Kiemelt figyelemmel kísérem a Klánligát, illetve a Szuperkupa Selejtezőit.”

Na, de nem is szaporítom tovább a szót, lássuk a Magyar FM Válogatott keretét Brazília, és Izrael ellen:

Bergendi Szabolcs: Szabolcs aktív szereplője a 14-es FM életnek. Igaz, korábbi évadokban is sok online megmérettetése volt. A klánligában 8 meccsén 6 győzelmet zsebelt be, ezzel is segítve csapatát.

Bujdosó Sándor: Bujdi azzal keltette fel a figyelmet, hogy az eddig a Klánligában bukdácsoló Fuckin Walkers csapatában veretlen tudott maradni. Aktuális formája mindenképpen bizakodásra ad okot.

Lőre Attila: Lőre, a második Szuperkupa Selejtezőn a dobogó második fokára odaért, és a csapatában is húzóember a klánligában.

Bánszegi Balázs: Nagyon aktív, és nem csak a Klánligában, de az eddigi selejtezőn elért 52 százalékos teljesítménye is figyelemre méltó.

Jakab Zoltán: Zoli nagyon jó kezdte az idényt, igaz az utóbbi időben a formája kicsit ingadozó. Ennek ellenére a bizalmamat most élvezi.

Galda Dávid: Dávid ugyan szintén hullámzóan teljesít, viszont elszánt, és a megfigyelőink figyelemmel kísérik azt is, hogy mennyi időt szán a tökéletes taktikához.

Pandula László: Klánja húzóembere, megtetszett a játéka az utóbbi időben.

Dán Endre: A klánligában több MoM címet zsebelt be, ráadásul 11 pontot szerzett a csapatának. A szakmai stáb elküldte a meghívóját.

Ez a válogatott bő kerete! Sok sikert!

Comments

comments

About Gaszton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
shared on wplocker.com