Hírek
Ladder aktivitás -> Szuperkupa részvétel!

Ladder aktivitás -> Szuperkupa részvétel!

Már olvashattátok nálunk (http://footballmanager.hu/?p=4972), hogy elindítottunk egy új oldalt, ahol az online játékot próbáljuk könnyebbé tenni számotokra. Az oldal folyamatosan fejlődik és az FM15-ös szezonra sok-sok versennyel várunk majd titeket. De az FM14-es szezon még tart és ezzel együtt az online versenyek is, elég csak kiemelnem a SZUPERKUPA sorozatot!

A Szuperkupában 8 játékos küzd meg egy eredeti Football Manager 2015-ért, 6 játékos online selejtező kupákon keresztül jut be (5 már be is jutott, a 6. selejtező hamarosan kezdődik), egy játékos az Online Csapatbajnokság (Klánliga) legjobbjaként kvalifikálta magát és 1 játékos a Vigaszág megnyerésével kerül be a legjobb 8-ba.

Mi most a Vigaszággal foglalkozunk, ugyanis a Ladder aktivitás most Vigaszág részvételt ér, ott pedig elég két párharcot nyerni és máris ott vagy a legjobb 8-ban és küzdhetsz az eredeti Football Manager 2015-ért!

Feladat!

Legtöbb párharcot lejátszani a Magyar Ladderben adott idő alatt!

Az adott idő pedig:

2014. október 16-tól 31-ig tart.

Tehát aki a legtöbb párharcot játssza ezen időn belül, az bekerül a Vigaszágas 4-es döntőbe, melynek győztese ott lesz a Szuperkupa döntőjében.

Játsszatok és nyerjetek tőlünk egy FM15-öt! 🙂

Hogyan is kell regisztrálni és játszani a http://ladder.footballmanager.hu/hu-n?

Íme egy bemutató videó, ami segít eligazodni:

 

 

Comments

comments

About gentdelbarca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
shared on wplocker.com