Hírek
Siróczki Trophy eredményhirdetés

Siróczki Trophy eredményhirdetés

Befejeződött az I. Siróczki Trophy, így elkelt az első nyereményünk, ami ugye Siróczki Péter jóvoltából egy eredeti Football Manager 2015 volt. A Sicórzki Trophy folytatódik és minden évben kiosztásra kerül, mindig a 4 legtöbb meccset játszó Ladder játékos küzdhet meg érte.

Ezzel a kupával évről évre az aktivitást szeretnénk díjazni, ahol nem elsősorban az eredményesség számít, hanem a lelkesedés, kitartás és aktivitás.

A Football Manager 2014 1on1 Ladder eléggé a szezon végén indult csak el, ekkorra lett a honlap kész, ezért is volt csak ilyen kevés mérkőzés, ahol a 4 legtöbb meccset játszott játékos:

Radics Zoltán /gentdelbarca/ – 25 párharc

Jakab Zoltán /jaxika/ – 22 párharc

Baróczi Sanyi /klasszis/ – 16 párharc

Budai Ricsi /McVerleck/ – 12 párharc

ranglista

Ebben a mini kupában mindenki játszott mindenki ellen két párharcot, próbáltuk teljesen lemásolni a Bajnokok Ligája csoportküzdelmeit, mind lebonyolításban, mind szabályokban.

A bajnokság győztese pedig megkapta a nyereményt, az eredeti Football Manager 2015-öt!

Íme a bajnokság mérkőzései:

meccsekÉs a végső sorrend, a tabella:

tabella

Nagyon izgalmasra sikeredett a bajnokság, az utolsó meccsig nyitott volt a győztes kiléte, de Baróczi Sanyi jött, játszott és győzött!

Gratulálunk neki! 🙂

És végszóként a résztvevők gondolatai:

Baróczi Sanyi /Klasszis/

“Sziasztok!

Nagyon köszönöm a lehetőséget. A 2014-es managerrel játszottam első online meccseimet és így “szezon” végére nagyon megkedveltem és függővé váltam, iszonyat élvezem. Nagyon jó kis társaság alakult ki itt köztünk a magyar Fm-ben. Örülök hogy sok jó embert megismerhettem. Külön kiemelném Siróczki úr magyarországi támogatását. Az ő közreműködésével létre jött ez a kupa. 3 nagyon kemény ellenfelem volt, volt pár izgalmas mérkőzés. Lehet Fergusson rágózását át kell vennem, mert ez így iszonyat… 🙂 Nagyszerű derbiken vagyunk túl. Nagyon boldog vagyok. Fm15ben újra ilyen izgalmakat akarok átélni. :)”

Sanyi győzelme után pár perccel már töltötte is le a nyereményét és reméljük az FM15-ös online szezonban is aktív  tagja lesz a közösségnek. És azt is megtudhattuk, hogy Manchester United szurkoló. 😀

nyeremény

 

Budai Ricsi /McVerleck/

Sziasztok.

Mielőtt belevágnék a mondandómba szeretném megköszönni Radics úrnak a munkáját valamint Siróczki úrnak a felajánlást.
Magamról csak annyit nem egész 2 hónapja csöppentem bele az online managerezés világába. Pár kezdeti nehézség leküzdése utána regisztráltam az 1on1 ladderre és sikerül is Radics úrtól elszenvedni az első vereségem, majd ezután egyből felküzdöttem magam a 3. helyre. Ezáltal sikerült bejutnom egy 4-es döntőbe /Vigaszág – a szerk./ ahonnan, ha sikerül továbbmenni játszhatok a legnagyobbak ellen a Szuperkupában. Eközben a zajló selejtező vigaszágán is próbálok előrébb jutni, hisz ha ezt megnyerném nem kéne a 4-es döntő egyből mehetnék a profik ellen.
Körübelül itt tartottam amikor ismét az 1on1 ladder segítségével bekerültem a Siróczki kupára ahol az elég színvonalas és erős mezőnyben is sikerült 8 ponttal a 3. hely megszerzése, amit teljes sikernek értékelek és ezúton is szeretnék gratulálni Klasszisnak akivel 4 mecs alatt 1-2 (oda) összesítést sikerült elérni 100 kihagyott helyzettel fejenként BIGSMILE. Ezáltal sajnos az ingyen FM15-ről lecsúsztam ugyan, de amint megszerzem (megnyerni jobb lenne ) retteghet az FM15 1on1 ladder, mert ismét érkezem! Jövőbeni terveim között szerepel egy 5on5 csapatba való bekerülés valamint az FM válogatottban lévő szereplés és mindenekelőtt további 10000000000000+ mérkőzés lejátszása. Köszönöm a lehetőséget az interjúra.

PS.: klasszis jössz egy fm15-el :D/”
Induljatok harcba az FM16-ért, játszatok sok Ladder meccset! 🙂
fm2015ladder

Comments

comments

About gentdelbarca

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
shared on wplocker.com