Hírek
Indul a FM 15 – Taktika teszt

Indul a FM 15 – Taktika teszt

Indul a Football Manager 2015 – Taktika teszt

Az előző évek hagyományait folytatva, idén is elindítjuk a Taktika teszt rovatunkat. Akik tavaly figyelemmel követték a rovatot, azok tudják hogy miről van szó, akik nem, azoknak íme egy rövid leírás:

Hogy miről is szól a taktika teszt? Nos, mi itt a footballmanager.hu-n szeretnénk megnézni, hogy ki, mekkora taktika mágus…

Tehát minden beküldött taktikát betöltünk egy lementésbe, ami természetesen az adott szezon elején jár, így öt felkészülési meccsnyi idő van arra, hogy megszokják a játékosok az adott taktikát, majd pedig a tétmérkőzéseken (egy Liga-kupa és kilenc bajnoki) mutatott játékot részletesen kielemzzünk.

Egy két apróság a taktika tesztel kapcsolatban:

– minden taktikát, a rendelkezésre álló (posztokra lebontott) legjobb játékosokkal tesztelünk

– cseréket csak sérülés esetén hajtunk végre, viszont hogy a sérüléseket elkerüljük, a csapat összes játékosának sérülékenységét minimalizáltuk.

Hogy melyik csapattal tesszük mindezt? Az idén, a legkézenfekvőbb csapatnak, a Southampton tűnt, tehát a “szentek” lesznek a segítségünkre a tesztek során, velük teszteljük a taktikákat.

A program hátborzongató, íme:

Schedule_  Senior Matches

Küldjétek el nekünk legjobb taktikáitokat Facebookon, vagy az footballmanager.hu@gmail.com e-mail címre és figyeljétek a megjelenő cikkeket! A kiválasztott – majd letesztelt – taktikák alkotóival egy-egy interjút is készül majd, ami a taktikát bemutató cikkek keretein belül fognak megjelenni.

Íme egy két tavalyi cikk:

4-2-3-1 Mester Attila

4-2-3-1 Kovács Levente

by Buffon.

Comments

comments

About Buff0n

Forza Bianconeri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
shared on wplocker.com