Hírek
Nyereményjáték! 3 db FM16-ot (!!!) osztunk ki!

Nyereményjáték! 3 db FM16-ot (!!!) osztunk ki!

Az előző évekhez hasonlóan, idén is esélyetek van tőlünk eredeti Football Manager játékot nyerni, méghozzá a következő kiadást a Football Manager 2016-ot.

Most részletezzük, hogyan is juthattok hozzá egy-egy darabhoz. 🙂

3 versenysorozat, 3 FM16 cserébe. Ezen sorozatok segítségével nyerhettek.

1: Ladder aktivitás /Siróczki Trophy/

2: Szuperkupa 2015

3: Online Ranglista

Az összes versenysorozatnak a GOCLand.com oldal ad “otthont”. Ha még nem vagytok regisztrálva, tegyétek meg, megéri! 🙂

 

Ladder aktivitás /Siróczki Trophy/

http://gocland.com/hu/hungary/fm2015/1on1-ladder

Az FM14-es szezonban debütált a Kupa, köszönhetően Siróczki Péter felajánlásának. Idén is folytatjuk és hagyományt teremtünk ezzel a lehetőséggel.

Ahhoz, hogy esélyed legyen megnyerni ezzel a Kupával az FM16-ot nincs más dolgot mint online játszani. Nem kell sok meccset nyerned, kiemelkedően jónak lenned, csupán aktivitás kell, semmi más.

JELENTKEZZ A LADDERBE és játssz jó sokat. Ha 2015. október 20-án benne vagy a 4 legtöbb meccsel rendelkező játékosban, akkor bejutsz egy 4-es döntőbe, ahol már akár 3 nyert meccsel is Tied lehet az eredeti Football Manager 2016 egyik példánya.

Tehát CSAK játszanod kell, semmi mást! 🙂

 

Szuperkupa 2015

Ez a harmadik év, hogy megrendezzük a Szuperkupa sorozatot, melynek végső győztese gazdagodik egy eredeti Football Manager 2016-al.

A Szuperkupa 2015-re selejtezők során lehet kvalifikálni, konkrétan 8 különböző verseny segít abban, hogy bejuss a Nagydöntőbe.

Íme a selejtezők felépítése, kezdési időpontok:

1. selejtező: I. Nemzeti Kupa – indulás: 2015. január 5. /jelenleg a Döntőnél tart/

2. selejtező: II. Nemzeti Kupa – indulás: 2015. március 2.

3. selejtező: III. Nemzeti Kupa – indulás: 2015. május 4.

4. selejtező: IV. Nemzeti Kupa – indulás: 2015. szeptember 1.

5. selejtező: SprintCup sorozat győztese

– különálló, rövid versenysorozat pár állomással, melynek győztese Szuperkupa 2015 résztvevő lesz,

– minden állomás résztvevői pontokat kapnak és a legtöbb pontot szerző játékos bejut a Szuperkupa 2015-be. Természetesen minél több SprintCup állomáson veszel részt, annál több pontot gyűjthetsz,

– további részletek később. 🙂

6. selejtező: LiveCup sorozat győztese

– sokan már hallhattatok erről, jó pár éve nagy divat volt a LiveCup, most szeretnénk visszahozni,

– különálló, rövid versenysorozat pár állomással, melynek győztese Szuperkupa 2015 résztvevő lesz,

– minden állomás résztvevői pontokat kapnak és a legtöbb pontot szerző játékos bejut a Szuperkupa 2015-be. Természetesen minél több LiveCup állomáson veszel részt, annál több pontot gyűjthetsz,

– további részletek később. 🙂

7. selejtező: Bajnokok Kupája

Folyamatban van a Nemzeti Liga. Ebben az idényben 4 Nemzeti Liga szezont terveztünk.

Minden olyan játékos (maximum 4 ugyebár) aki megnyeri a Nemzeti Liga első osztályát bejut a Bajnokok Kupájába. Itt az a (maximum) 4 játékos egymás ellen küzd meg és a győztes bekerül a Szuperkupa 2015 döntőjébe.

Ha egy játékos minimum kétszer megnyeri a Nemzeti Ligát, akkor a Bajnokok Kupája elmarad és ez a játékos ott van a Szuperkupa 2015 mezőnyében. Ha két játékos nyeri meg kétszer (4 szezon révén) a Nemzeti Ligát, akkor ők összecsapnak a Bajnokok Kupájában.

8. selejtező: Klánliga MVP

A Klánliga 2015 csapatbajnokságának legjobb játékosa (legtöbb pontot szerzi a párharcok során) bekerül a Szuperkupa 2015 mezőnyébe.

És a 8 Selejtező győztese összeméri erejét a Szuperkupa 2015-ben, egy egyenes kieséses kupában, ahol a Legjobb megnyeri az eredeti Football Manager 2016-ot!

 

Online Ranglista

A harmadik lehetőség, hogy kapj tőlünk egy eredeti Football Manager 2016-ot, az hogy az Online Ranglista élén végezz.

Rengeteg lehetőségetek lesz pontokat gyűjteni az Online Ranglistához, vegyük hát fontossági sorrendbe őket:

1. Nemzeti Kupa

http://gocland.com/hu/hungary/fm2015/1st-national-cup

A Nemzeti Kupából lehet a legtöbb pontot gyűjteni az Online Ranglistához, mivel egy egyenes kieséses versenysorozatról van szó, ezért ha valaki hibázik, máris elvesztette az esélyt a Kupa elhódítására. A pontozás is ennek megfelelően lett kialakítva. Íme:

Nem szabad elfelejteni, hogy a maximálisan összegyűjthető pontok száma, a lentebb látható pontok négyszeresét jelenti, mivel négy Nemzeti Kupát rendezünk…

Nemzeti Kupa

2. Nemzeti Bajnokság

http://gocland.com/hu/hungary/fm2015/1st-national-league

A Nemzeti Bajnokságból is sok pontot lehet gyűjteni, ha valaki képes folyamatos, jó teljesítményt nyújtani, nyilvánvalóan a magasabb osztályokban szereplő managerek több pontot kapnak, mint az alacsonyabb osztályban szereplő társaik.

Nem szabad elfelejteni, hogy a maximálisan összegyűjthető pontok száma, a lentebb látható pontok négyszeresét jelenti, mivel négy Nemzeti Bajnokságot rendezünk…

Nemzeti Bajnokság

3. MVP Ranglista

http://footballmanager.hu/?page_id=5540

Az MVP Ranglista, az FM15 Klánliga mérkőzései alapján alakul ki és az egy résztvevő által maximálisan lejátszható mérkőzések száma az húsz… mivel a mezőny nagyon erős, ennek megfelelően lesz pontozva az MVP Ranglista is… amit nagyon fontos megjegyezni, hogy MVP Ranglista, egy évben csak egy van, tehát aki itt tud a legjobb lenni, az tényleg megérdemel minden elismerést…

MVP ranglista

4. Sprint & Live Cup sorozat

Fentebb már olvashattatok a két versenysorozatról, de nézzük meg azt is, hogy hogyan lesznek pontozva. Mindkét versenysorozatnak lesz egy végső sorrendje, ami az adott versenysorozat fordulóiban megszerezett pontok fognak alkotni. Tehát, ha valaki szeretne pontokat szerezni mindkét versenysorozatban, akkor ajánlatos minden fordulóban elindulni.

Sprint es Live Cup

5. FM15 Fanatic League

http://gocland.com/hu/hungary/fm2015/fanatic-league

A Lőre Attila által – és Domonkos Gyula közreműködésével – rendezett FM15 Online Ligát is szeretnénk pontozni, mivel – reményeink szerint – új színt hoz a magyar online FM közösségbe. Nyilvánvalóan nem lehet annyi pontot gyűjteni, mint egy Nemzeti Bajnokságban vagy egy Nemzeti Kupában, de aki oda teszi magát, az innen is szép pontokat tud szerezni az Online Ranglistához.

Online Liga

6. Ladder aktivitás

http://gocland.com/hu/hungary/fm2015/1on1-ladder

A Ladder 1on1 a legjobb gyakorlótér, de aki itt is aktív – és főleg nyerni is tud -, az értékes pontokat gyűjthet az Online Ranglista pontjaihoz.

Lényeg ami a lényeg: az oldal történetében először osztunk ki 3 db nyereményt. Érdemes játszani!

Ha még nem játszottál online, éppen itt az ideje, lehet hogy a Football Manager következő kiadását nem kell megvásárolnod. 🙂

Játékra fel!!!

És egy kis apróság még, a szerkesztőség tanácsa: áj bevív áj ken flááááj 😀

 

Comments

comments

About gentdelbarca

2 hozzászólás

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
shared on wplocker.com