Hírek
Aranylabda: a valóságban C. Ronaldo nyerte, FM-ben nyerd TE!

Aranylabda: a valóságban C. Ronaldo nyerte, FM-ben nyerd TE!

Szeretnél kapni tőlünk egy eredeti Football Manager 2016-ot? Végezz az Online Ranglista élén!

Hogy mi is az az Online Ranglista? Nagyon egyszerűen fogalmazva ez az FM Aranylabda, csak itt nem a szimpátia dönt, hanem a meccseid. Lényegében egy olyan táblázat amiben minden egyes lejátszott online FM15 meccsed eredményét rögzítjük, amikért pontokat kapsz. Ha a szezon végén neked van a legtöbb pontot, kapsz egy FM16-ot.

Rengeteg lehetőségetek lesz pontokat gyűjteni az Online Ranglistához, vegyük hát fontossági sorrendbe őket:

1. Nemzeti Kupa

http://gocland.com/hu/hungary/fm2015/1st-national-cup

A Nemzeti Kupából lehet a legtöbb pontot gyűjteni az Online Ranglistához, mivel egy egyenes kieséses versenysorozatról van szó, ezért ha valaki hibázik, máris elvesztette az esélyt a Kupa elhódítására. A pontozás is ennek megfelelően lett kialakítva. Íme:

Nem szabad elfelejteni, hogy a maximálisan összegyűjthető pontok száma, a lentebb látható pontok négyszeresét jelenti, mivel négy Nemzeti Kupát rendezünk…

Nemzeti Kupa

2. Nemzeti Bajnokság

http://gocland.com/hu/hungary/fm2015/1st-national-league

A Nemzeti Bajnokságból is sok pontot lehet gyűjteni, ha valaki képes folyamatos, jó teljesítményt nyújtani, nyilvánvalóan a magasabb osztályokban szereplő managerek több pontot kapnak, mint az alacsonyabb osztályban szereplő társaik.

Nem szabad elfelejteni, hogy a maximálisan összegyűjthető pontok száma, a lentebb látható pontok négyszeresét jelenti, mivel négy Nemzeti Bajnokságot rendezünk…

3. MVP Ranglista

http://footballmanager.hu/?page_id=5540

Az MVP Ranglista, az FM15 Klánliga mérkőzései alapján alakul ki és az egy résztvevő által maximálisan lejátszható mérkőzések száma az húsz… mivel a mezőny nagyon erős, ennek megfelelően lesz pontozva az MVP Ranglista is… amit nagyon fontos megjegyezni, hogy MVP Ranglista, egy évben csak egy van, tehát aki itt tud a legjobb lenni, az tényleg megérdemel minden elismerést…

MVP ranglista

4. Sprint & Live Cup sorozat

Véletlenszerűen meghirdetett kupák, akik éppen aktívak azok játszanak rajta. Pár óra alatt vége az egésznek. De nézzük meg azt is, hogy hogyan lesznek pontozva. Mindkét versenysorozatnak lesz egy végső sorrendje, ami az adott versenysorozat fordulóiban megszerezett pontok fognak alkotni. Tehát, ha valaki szeretne pontokat szerezni mindkét versenysorozatban, akkor ajánlatos minden fordulóban elindulni.

Sprint es Live Cup

5. FM15 Fanatic League

http://gocland.com/hu/hungary/fm2015/fanatic-league

A Lőre Attila által – és Domonkos Gyula közreműködésével – rendezett FM15 Online Ligát is szeretnénk pontozni, mivel – reményeink szerint – új színt hoz a magyar online FM közösségbe. Nyilvánvalóan nem lehet annyi pontot gyűjteni, mint egy Nemzeti Bajnokságban vagy egy Nemzeti Kupában, de aki oda teszi magát, az innen is szép pontokat tud szerezni az Online Ranglistához.

Online Liga

6. Ladder aktivitás

http://gocland.com/hu/hungary/fm2015/1on1-ladder

A Ladder 1on1 a legjobb gyakorlótér, de aki itt is aktív – és főleg nyerni is tud -, az értékes pontokat gyűjthet az Online Ranglista pontjaihoz.

Lényeg ami a lényeg: játsszatok és nyerjetek!

Ha még nem játszottál online, éppen itt az ideje, lehet hogy a Football Manager következő kiadását nem kell megvásárolnod. :)

 

Comments

comments

About gentdelbarca

3 hozzászólás

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
shared on wplocker.com