Hírek
SprintCup! Ajándék Nőnapra (vasárnap)!

SprintCup! Ajándék Nőnapra (vasárnap)!

Pár napja elindítottuk a LiveCup sorozatot, most pedig indítjuk a SprintCup sorozatot is.

A LiveCup sorozatból két villámversenyt már le is játszottak akik éppen arra jártak (rövid összegzés a cikk végén), most viszont indítjuk a SprintCup sorozatot is.

Ez újdonság lesz, ilyen még nem volt, de reméljük sok lesz. 😀

Mielőtt még belevágnék az új kupa ismertetésébe, ne feledkezzünk meg egy nagyon fontos dologról, méghozzá az Online Ranglistáról! Az Online Ranglistát (aktuális állás itt) évről-évre meghirdetjük, vezetjük, de idén van először, hogy a győztese nem csak a dicsőségnek örülhet, hanem egy eredeti Football Manager 2016-nak is! A LiveCup & SprintCup sorozat komoly pontszámmal járulhat hozzá a Ranglista győzelmetekhez, így érdemes odatenni magatokat. :)

És nem mellékesen mind a kettő külön sorozat, tehát aki mind a kettőt megnyeri 6000 pontot szerezhet!

Sprint es Live Cup

A SprintCup (akárcsak a LiveCup) egy gyors lefolyású online kupa, amelynek pár óra alatt vége. Számításaink szerint maximális hossza 3 óra és ez is csak a döntőbe jutottakat érinti. Amint lejátszottad a meccsedet, máris játszhatod a következőt, majd a következőt és így tovább! 🙂

 

SprintCup: első megmérettetés VASÁRNAP DÉLUTÁN (pontos kezdésről vasárnap szólunk)

A Kupák lebonyolítása minden esetben az FM kockák Online facebook csoportban történik!

A SprintCup különlegessége, hogy EGY FÉLIDŐ alatt dől el a győztes kiléte! Tehát mindössze az első félidőt kell lejátszanotok és aki ott vezet az továbbjutott. A második félidőre csak akkor van szükség, ha az eredmény döntetlen a félidőben. Ha a teljes meccs döntetlennel zárul, akkor következik a hosszabbítás első félideje, aki itt vezet nyer, ha szükséges akkor a hosszabbítás 2. félideje, aki itt vezet nyer, illetve ha még ekkor is döntetlen az állás, akkor a büntetők következnek.

Röviden, itt nincs idő “pöcsölésre”, taktikázgatásra, ami a csövön kifér, azt tolni kell ezerrel!! 😀

Football Manager 2015_  New Versus Competition-2

A párharcokat a New Online Game/Versus/Knockout Cup résznél kell készíteni, így semleges helyszínen kerül sor a mérkőzésre és van lehetőség hosszabbításra és büntetőrúgásokra is.

Pontszámítás:

Minden indulót ponttal, pontokkal jutalmazunk, ami annyit is jelent, hogy a különböző helyezésekért is játszani kell.

8 induló esetén az első körben kiesők ötödik helyezettnek tekinthetők, 16 induló esetén az első kiesők a hatodik helyezettek, a második körben kiesők pedig az ötödik helyezettek. A TOP4 mindig helyosztót játszik.

Első helyezett: 25 pont

Második helyezett: 18 pont

Harmadik helyezett: 15 pont

Negyedik helyezett: 12 pont

Ötödik helyezettek: 10 pont

Hatodik helyezettek: 8 pont

 

LiveCup sorozat

Eddig két LiveCupot hirdettünk meg, mind a kettőt Facebookon. Eddig összesen 8 játékos vett részt a sorozatban (reméljük ez bővülni fog az idő előre haladtával) és a tabella így fest:

LiveCup

Aki még nem vett részt LiveCupon csak figyelje a Facebookot, illetve a honlapunkat, mert mindig jelezni fogjuk, ha Kupa indul. Néha jóval előre, néha csap pár órával az indulás előtt. 🙂

Jó játékot!

 

Comments

comments

About gentdelbarca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
shared on wplocker.com