Hírek
LiveCup Sorozat: 3. állomás!

LiveCup Sorozat: 3. állomás!

Minden az  Online Ranglistával kezdődött! Az Online Ranglistát (aktuális állás itt) évről-évre meghirdetjük, vezetjük, de idén van először, hogy a győztese nem csak a dicsőségnek örülhet, hanem egy eredeti Football Manager 2016-nak is! A LiveCup & SprintCup Sorozat komoly pontszámmal járulhat hozzá a Ranglista győzelmetekhez, így érdemes odatenni magatokat. :)

Az Online Ranglista sok versenysorozatból áll, minden versenysorozatban pontokat tudtok szerezni. Ma a LiveCup Sorozat van terítéken!

LiveCup Sorozat

A LiveCup Sorozat több kicsi LiveCupból áll, azaz sok kicsi kupából, melyeket időről-időre meghirdetünk és ha éppen onlineok vagytok és kedvetek is van játszani, akkor jelentkeztek és játszotok. A LiveCupok hagyományosabb jellegű villámkupák (egy nap alatt kell lejátszani az egész kupát, sőt úgy a pontos a megfogalmazás, hogy 1-2 óra alatt), amikbe azért időről-időre némi érdekességet mindig csempészni fogunk. 🙂 Minden ilyen pici LiveCupban pontokat tudtok szerezni (25 pont győztesnek, 18 pont a másodiknak, 15 pont a harmadiknak, 12 pont a negyediknek, 10 pont az ötödiknek, 8 pont a hatodiknak) melyeket a LiveCup Sorozat végeztével összesítünk és így kialakul a rangsor ami alapján kiosztjuk azokat a pontokat amelyek már beleszámítanak az Online Ranglistába.

Aki az egész LiveCup Sorozatot megnyeri az 3000 pontot szerez, ez hozzáadódik a más versenysorozatokban szerzett Online Ranglista pontjaihoz.

Sprint es Live Cup

A LiveCup Sorozatból két villámkupa már le is zajlott és hamarosan meghirdetjük a harmadikat, figyeljétek az oldalt. 🙂

A LiveCup Sorozat állása két verseny után:

LiveCup

III. LiveCup

A LiveCup Sorozat 3. állomása következik most. Ha időd engedi és ráérsz ma délután 15 óra és 17 óra között, akkor jelentkezz és játssz!! Boltba úgysem kell menni és a délutáni focimeccsek mellett simán lehet játszani. 😀 (Eredeti FM15 szükséges!)

JELENTKEZEK A III. LiveCupra!!

A Kupa az FM kockák Online Facebook csoportban zajlik! Ha még nem vagy tagja, lépj be!

http://www.facebook.com/groups/300769786768186/

Szabályok:

1. A Kupa egyenes kieséses formában zajlik és egy meccsen dől el a továbbjutás (így ha szükséges, akkor hosszabbítás és büntetőrúgásokra is sor kerül).

Ezért a szervert készítő játékos a Versus/Knockout Cup formátumot válassza.

Football Manager 2015_  New Versus Competition

2. Választható csapatok: az Európa Liga legjobb 8 csapata, tehát:

– Spanyolország: Sevilla

– Olaszország: Fiorentina, Napoli

– Oroszország: Zenit

– Ukrajna: Dynamo Kyiv, Dnipro Dnipropetrovsk

– Németország: Wolfsburg

– Belgium: Club Brugge

3: Pontozás: 1. hely: 25 pont, 2. hely: 18 pont, 3. hely: 15 pont, 4. hely: 12 pont, 5. hely: 10 pont, 6. hely: 8 pont

Sok sikert kívánunk! 🙂

Comments

comments

About gentdelbarca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
shared on wplocker.com