Hírek
SprintCup – Aranygól: Vasárnap 16 órától!

SprintCup – Aranygól: Vasárnap 16 órától!

Minden az  Online Ranglistával kezdődött! Az Online Ranglistát (aktuális állás itt) évről-évre meghirdetjük, vezetjük, de idén van először, hogy a győztese nem csak a dicsőségnek örülhet, hanem egy eredeti Football Manager 2016-nak is! A SprintCup Sorozat komoly pontszámmal járulhat hozzá a Ranglista győzelmetekhez, így érdemes odatenni magatokat. :)

SprintCup Sorozat

A SprintCup Sorozat több kicsi SprintCupból áll, azaz sok kicsi kupából, melyeket időről-időre meghirdetünk és ha éppen onlineok vagytok és kedvetek is van játszani, akkor jelentkeztek és játszotok. A SprintCupokat mindig különlegesebbre tervezzük, ezek is villámkupák (egy nap alatt kell lejátszani az egész kupát, sőt úgy a pontos a megfogalmazás, hogy 1-2 óra alatt). Minden ilyen pici SprintCupban pontokat tudtok szerezni (25 pont győztesnek, 18 pont a másodiknak, 15 pont a harmadiknak, 12 pont a negyediknek, 10 pont az ötödiknek, 8 pont a hatodiknak) melyeket a SprintCup Sorozat végeztével összesítünk és így kialakul a rangsor ami alapján kiosztjuk azokat a pontokat amelyek már beleszámítanak az Online Ranglistába.

Aki az egész SprintCup Sorozatot megnyeri az 3000 pontot szerez, ez hozzáadódik a más versenysorozatokban szerzett Online Ranglista pontjaihoz.

Sprint es Live Cup

Egy SprintCupra már sor került, ott egy félidő alatt dőltek el a párharcok, lássuk, hogyan áll a tabella:

SprintCup

 

SprintCup – Aranygól: VASÁRNAP 16 órától

A Kupák lebonyolítása minden esetben az FM kockák Online facebook csoportban történik!

A SprintCup – Aranygól különlegessége, hogy az ELSŐ GÓLIG kell játszani! Azaz lehet, hogy a meccs 1 percig fog tartani, de lehet, hogy egészen a büntetőrúgásokig el fog húzódni a párharc (bár tény, hogy sok 0-0-t az FM15-ben még nem láttam). 😀

Röviden: Aki az első gólt lövi, az továbbjut!!

Itt most még komolyabb szerepe lesz a taktikázásnak, nem mindegy, hogy valaki a biztos védekezés mellett a kontrákra épít, vagy gyorsan el akarja dönteni a mérkőzést és támad mindenkivel.

A választható csapatok a Topligák utolsó helyezettjei, azaz:

Anglia: Leicester City

Olaszország: Parma

Spanyolország: Córdoba

Németország: Stuttgart

Franciaország: Metz

Hollandia: FC Dordrecht

Törökország: Balikesirspor

Portugália: Penafiel

 

Football Manager 2015_  New Versus Competition-2

A párharcokat a New Online Game/Versus/Knockout Cup résznél kell készíteni, így semleges helyszínen kerül sor a mérkőzésre és van lehetőség hosszabbításra és büntetőrúgásokra is.

Pontszámítás:

Minden indulót ponttal, pontokkal jutalmazunk, ami annyit is jelent, hogy a különböző helyezésekért is játszani kell.

8 induló esetén az első körben kiesők ötödik helyezettnek tekinthetők, 16 induló esetén az első kiesők a hatodik helyezettek, a második körben kiesők pedig az ötödik helyezettek. A TOP4 mindig helyosztót játszik.

Első helyezett: 25 pont

Második helyezett: 18 pont

Harmadik helyezett: 15 pont

Negyedik helyezett: 12 pont

Ötödik helyezettek: 10 pont

Hatodik helyezettek: 8 pont

Jelentkezni vasárnap lehet.

 

Comments

comments

About gentdelbarca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
shared on wplocker.com