Hírek
Offline Challenge #1 – Burnley FC – Végeredmény

Offline Challenge #1 – Burnley FC – Végeredmény

Sok idő telt el az Offline Challenge első része óta, ezért itt az idő hogy megnézzük, hogy a beküldők közül ki volt a legjobb. Lássuk hát hogy mi is lett az Offline Challenge #1 – Burnley FC végeredménye…

Ugye a feladat – a bajnokság felénél -, az utolsó előtti helyen álló Burnley FC megmentése volt, ami elsőre nem tűnt nagyon egyszűnek, főleg annak fényében, hogy a klubnak az anyagi helyezte nem volt valami fényes. De mégis, a 12 beérkezett lementésből, csak egy managernek nem sikerült a kitűzött cél.

Íme a lista, hogy miket pontoztunk:

  • A kiesés elkerülése (pozíció a tabellán, győzelmek, döntetlenek száma)
  • FA Kupa szereplés
  • Rúgott gólok száma
  • Kapott gólok száma
  • A játékosok statisztikája (ha valamelyik játékos helyet kap a bajnokság legjobbjai között)
  • Pénzügyek
  • A „Big Five” elleni eredmények (Az Arsenal, a Chelsea, a Liverpool, a Manchester City és a Manchester United elleni meccsek összessége)
  • Játékidő

És most vegyük sorba őket…

A kiesés elkerülése

Ahogy már fentebb is említettem, tizenkét lementés érkezett a szerkesztőség email címére, ebből csak egy résztvevőnek nem sikerült a kítűzött cél.

r_1

Pozíció a tabellán

A sikeres bentmaradásért kapott 50 ponton felül, a bajnokság végén elfoglalt helyezést is pontoztuk. Ebben a kategóriában három managernek – Jakab Zoli, Mangerd Wanlar és Nagy János – egyaránt sikerült a kiválló a 8. helyig vezényelni a csapatot. Őket Lőre Attila követi, aki a 9. helyen fejezte be a bajnokságot. A többieknek nem sikerült top10-es helyen végezni: Radics Zoli (11. hely), Ádám Norbi és Bognár Árpi (mindketten 12. hely), Baróczi Sanyi és Budai Richie (mindketten 15. hely), Csipai Árpád (16. hely), Suhajda Attila (17. hely) illetve Varga Gabi (20. hely)

r_2

Győzelmek, döntetlenek és vereségek száma

A rendelkezésre álló 19 mérkőzésen, ami a győzelm-döntetlen-vereség arányt illeti, Jakab Zoli viszi a prímet, 14 győzelem, 3 döntetlen, 2 vereség volt a mérlege és ezzel meg is nyerte ezt a kategóriát, őt Nagy János követi 13-4-2-es mérleggel. A kategória harmadik helyezettje Mangerd Wanlar lett, 12-3-4-es mérleggel. A negyedik helyen Lőre Attila végzett (10-5-4), aki mögöt egy hármas holtverseny alakult ki, Ádám Norbi, Bognár Árpi és Radics Zoli között (mindhárman 9-3-7). A triót Baróczi Sanyi 7-6-6-al követi, majd Budai Richie és Suhajda Attila következik 7-6-8-as mérleggel. Csipai Árpád mérlege 6-4-9 volt, majd végül de nem utolsó sorban Varga Gabi következik 2-4-13-as mérleggel.

r_3

FA Kupa szereplés

Az FA kupában senkinek nem volt könnyű dolga, annak fényében, hogy a 3. forulós ellenfél a Manchester City volt, ám mégis ketten csodával határos módon megnyertek a rangos versenysorozatot. A csoda – ha lehet így nevezni – Jakab Zolinak és Nagy Jánosnak sikerült. Budai Richie elődöntője is szenzációs teljesítménynek számít. Mangerd Wanlarnak a negyeddöntő volt a végállomás, Lőre Attilánek pedig a nyolcaddöntő bizonyult tól nagy falatnak. A többiek kiestek – a már fentebb említett – 3. fordulóban, a Manchester City ellen.

r_4

Rúgott és kapott gólok száma

Ebben a kategóriában is Jakab Zolinak sikerült diadalmaskodni, az 53 rúgott és 21 kapott gólja +32-es gólarányt eredményezett. Mögötte Nagy János végzett 50-23, +27-el. Az első két helytől messze lemaradva “érkezik” a harmadik helyezett, Lőre Attila személyében (38-22, +16), akit Mangerd Wanlar követ (29-21, +8). További három managernek sikerült pozitív gólaránnyal befejeni a bajnokságot: Ádám Norbi (37-34, +3), Radics Zoli (30-28, +2) illetve Baróczi Sanyi (29-27, +2). Bognár Árpi 32-32 gólt rúgott és kapott. Akik negatív gólaránnyal fejezték be a bajnokságot: Suhajda Attila (31-33, -2), Budai Richie (35-38, -3), Csipai Árpád (28-41, -13) illetve Varga Gabi (15-37, -22).

r_5

A játékosok statisztikája (ha valamelyik játékos helyet kap a bajnokság legjobbjai között)

Jakab Zoli (igen ,már megint ő) ezt a kategóriát is behúzta, 9 fontos top5-ös statisztikában is szerepeltek a játékosai. Nagy János és Lőre Attila egyaránt hat-hat játékosa szerepel a top5-ös statisztikákban, de előbbi manager játékosai fontosabb kategoriákban kerültek a legjobbak közé.

A „Big Five” elleni eredmények (Az Arsenal, a Chelsea, a Liverpool, a Manchester City és a Manchester United elleni meccsek összessége)

Két manager vereség nelkül letudta az öt mérkőzést, Jakab Zoli és Nagy János mérlege 4-1-0 volt. Őket Lőre Attila (3-0-2) követi a harmadik helyen, majd Mangerd Wanlar és Radics Zoli következik, 2-0-3-as mérleggel, Baróczi Sanyi csak egy mérkőzést vesztett el (1-3-1), ami figyelemre méltó teljesítmény. Ádám Norbi (1-1-3), Bognár Árpád (1-0-4) illetve Csipai Árpád (1-0-4) is büszkélkedhet egy-egy győzelemmel a nagyok elleni összecsapásokból. Sajnos ez Budai Richinek (0-1-4), Suhajda Attilának (0-1-4) illetve Varga Gabinak (0-1-4) nem sikerült.

r_7

Pénzügyek

Ezt a kategóriát Nagy János nyerte 59,920,235 Euróval, a második helyen Jakab Zoli végzett (€ 58,022,383), akit Mangerd Wanlar követ a dobogón (€ 49,425,401). További helyezések: Lőre Attila (€ 45,452,633), Radics Zoli (€ 41,732,261), Budai Richie (€ 40,182,638), Ádám Norbert (€ 40,107,625), Baróczi Sanyi (€ 38,666,814), Csipai Árpád (€ 36,616,251), Varga Gabi (€ 34,978,521), Bognár Árpád (€ 34,955,905) illetve Suhajda Attila (€ 31,986,744).

r_8

Játékidő

Volt itt egy pár villámkezű manager, közülük is a leggyorsabbnak Lőre Attila bizonyult, aki 2 óra, 2 perc alatt teljesítette a feladatot. További három manager – Jakab Zoli (2 óra, 11 perc), Csipai Árpád (2 óra, 14 perc) és Baróczi Sanyi (2 óra, 20 perc) – kevesebb mint három óra alatt végzett a kihívással. Radics Zoli (3 óra, 53 perc) és Nagy János (4 óra, 48 perc) még befért öt óra játékidő alá, viszont a többiek – egy kivételével – mind jóval öt óra fölé kúsztak: Budai Richie (5 óra, 20 perc), Ádám Norbert (6 óra, 13 perc), Bognár Árpi (6 óra, 52 perc), Mangerd Wanlar (8 óra, 52 perc), Suhajda Attila (9 óra, 5 perc) illetve Varga Gabi (12 óra, 44 perc).

r_9

Összegzés

OC_1

Igaz hogy a vártnál kevesebb lementés érkezett a szerkesztőség email címére, mint amire mi számítottunk, de így is nagyon örültünk azoknak akik vették a fáradtságot és leülltek megoldani az elfogadott kihívást. Ezúton is köszönjük szépen. Amint a fenti táblázaton is láthatjátok, Jakab Zoli nyerte az idei első Offline Challenge-et, kihívója Nagy János kevéssel lemaradva a dobogó második fokán kap helyet. A harmadik helyre Lőre Attila futott be, aki nem sokkal előzte meg Mangerd Wanlar kollégát. Az ötödik helyet Radics Zoli kaparintotta meg, a mögötte tömürölő kvartett elől. Nüansznyi különbségek döntötték el a 6.-9. hely sorsát, mivel a hatodik Budai Richie 1,5 ponttal előzte meg a hetedik helyen végző Bognár Árpádot, aki 4 ponttal tudta megelőzni a nyolcadik helyezet Ádám Norbertet. A kilencedik helyen Baróczi Sanyi végzett, mindössze 1 ponttal lemaradva az előbb említett Ádám Norberttől. 4,5 pont döntötte el a tizedik hely sorsát, Csipai Árpád javára, Suhajda Attilával szemben, illetve a 12. helyen Varga Gabi végzett, de ez reményeink szerint nem szegi kedvét a következő Offline Challengetől.

Íme a győztes, Jakab Zoli lementéséből egy-két kép:

A bajnokság végső sorrendje (a képre kattintva megtekintheted teljes méretben)

A csapat (a képre kattintva megtekintheted teljes méretben)

A mérkőzések (a képre kattintva megtekintheted teljes méretben)

A bajnokság legjobbjai (a képre kattintva megtekintheted teljes méretben)

Az átigazolások (a képre kattintva megtekintheted teljes méretben)

Hamarosan jön az Offline Challenge 2! Készüljetek, mert kegyetlenül szembe fogjuk köpni a Magyar edzői társadalmat.

by Buffon

Comments

comments

About Buff0n

Forza Bianconeri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
shared on wplocker.com