Hírek
Új online versenysorozatok!

Új online versenysorozatok!

Mivel a magyar FM közösség legrangosabb versenysorozatai befejeződtek és sokaknak már elvonási tünetei vannak (ugye Pandi?), így arra gondoltunk, hogy indítsunk három új versenysorozatot… Hogy sikerül-e majd meg is valósítani őket, az csak rajtatok múlik…

FM15 KLÁNKUPA

Klankupa v2015.1

Az FM Klánligát még Csányi is ismeri, hát akkor Ti… úgye a FM Klánliga bajnoki – ahogy a neve is mutatja – formátumban zajlik, ahol mindenki játszik mindenkinel kétszer. Ám ami a csapatversenyeket illeti, eddig csak ennyi volt. Most viszont szeretnénk bevezetni az FM Klánkupát is, ami egyeneses kieséses rendszerű lesz lesz és úgy tervezzük, hogy a Klánliga befejeztével lesz megrendezve.

Az FM Klánliga első két csapata egyenesen az elődöntőben kap helyet, a 3. helyezett a 6. helyezettel, a 4. helyezett pedig az 5. helyezettel játszik majd a másik két elődöntős helyért, majd a két elődöntő győztese megküzd az FM Klánkupáért.

Ha egy adott évben a Klánliga és a Klánkupa győztese ugyanaz a csapat, akkor automatikusan megkapja az FM KlánSzuperkupát, viszont ha a két versenysorozat győztese különbözik, akkor az a két csapat fogja játszani az FM KlánSzuperkupa döntőjét…

by Buffon

FM15 TEAM CUP

FM 3vs3 Team Cup v2015.1

A Klánliga befejezésével – az előzetes tervek szerint – a csapatok játékosainak már csak egyéni megmérettetések maradtak volna az FM15 aktív évadjában. Pedig milyen izgalmas is volt a már hagyományossá vált Klán bajnokság. Kiélezett küzdelem, őrületes taktikai csata és izgalmas végjáték jellemezte a párharcokat és az egész ligát.
Éppen ezért arra gondoltunk, hogy a csapatszellem megtartásának jegyében egy új kihívást kínálunk azoknak akik imádnak együtt dolgozni, egymásért is izgulni, illetve teamben küzdeni. (tehát hajrá Okány FM Team :D)

Ez a kihívás nem más, mint az FM15 TEAM CUP!

Egy 3v3-as csapatjáték, kuparendszerben, egyenes kieséses ágon, ahol nincs második esély, ahol nincs hiba lehetőség.

Hogyan is néz ez ki?

1) Alapíts egy 3 vagy 4 fős csapatot! (Egy mérkőzésre 3 játékos neveztehtő, azonban ha a 3 főből van olyan aki jobban elfoglalt és esetleg valamelyik párharcban mégsem tudna kiállni legyen csere lehetőségetek, Ő legyen a 4. fő.)

2) A csapatok szabadon alakulhatnak, nem kötelező klántársakkal szövetkezni, ez egy teljesen különálló versenysorozat. 

3) Lépjetek be az FM kockák Online csoportba, és írjatok nekünk (Varju Richárd és Váradi Attila Gyula) egy üzenetet ami tartalmazza a csapat és a tagok nevét.

4) A FM15 Team Cup a GOCLand.com oldalon és az FM kockák Online csoportban kerül lebonyolításra.

5) A csapatok 3 játékosa küzd a másik csapat 3 játékosával, egyeneses kieséses rendszerben. Ebből adódóan egy az egy ellen sem és csapatok egymás ellen sem érhetnek el döntetlent. Így természetes, hogy a szervert Knockout Cup formátumban kell mindenkinek létrehozni.

by hipohondra

 

FM15 EURÓPAI ONLINE LIGA

FM15 Europai Online Liga v2015.1

Eszembe jutott egy ötlet, amit Fanatikusoknak ajánlanék első sorban. Le is írom, hogy pontosan mire gondoltam, ti pedig eldöntitek, hogy érdekelne titeket, vagy sem.

Tehát az európai bajnoki rendszert és európai kupákat szeretném lebonyolítani piciben. A top ligák bajnokságai szerepelnének benne (hogy pontosan mennyi az még megbeszélés tárgya, ill jelentkezők függvénye lenne) piciben, azaz minden részt vevő országból 5-5 csapat. Minden ország ligája külön futna, 8 meccs lenne mindössze (ez 4 fordulót jelent, ha két meccs megy le egyszerre és ugye a két eredmény külön számítana) egy szezonban, az elsők BL csoportkörbe jutnának, a 2. helyezettek BL selejtezőt játszanának, 3. helyezettek EL csopkör, 4. helyezettek EL selejtező (a BL és EL rendszerén még agyalok, az nem kiforrott teljesen, de nem lenne nagy ügy kitalálni egy jó szisztémát), az 5. helyezettek pedig pihennek. Mivel rövid időt ölel fel egy szezon, mehetne ugye több is egymás után, mindig mindenki ugyan azzal a csapattal amit kapott (gondolok itt sorsolásra, de ezt is meg kell még beszélni), így mehetne a BL és EL is mindig a kövi szezonban.

Jelenleg itt tart az elképzelésem, mellékelek egy képet is egy vízionált lehetőségről (a csapatok és országok csak illusztrációk, de igyekeztem itt is már hasonló erőket felsorakoztatni).

FM Europai Online Ligaby gentdelBARCA

 

Comments

comments

About Buff0n

Forza Bianconeri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
shared on wplocker.com