Hírek
Football Manager 2016 – Az újítások

Football Manager 2016 – Az újítások

Hosszú várakozás és titkolózás után a hétfői napon bejelentették az FM2016 újításainak nagy részét. Hetek, hónapok óta erre várt az egész FM társadalom. Ezért most nem is szaporítanám a szót, jöjjenek a várva várt újdonságok! A lista -természetesen- nem teljes.

Miután tájékozódtál az újításokról és tetszenek, lehetőséged van tőlünk megvásárolni a Football Manager 2016-ot, ITT: http://footballmanager.hu/?p=7482

Manager az oldalvonalnál

A tavalyi játékban már találkozhattál a lehetőséggel, amikor is saját edzői képességeidet állíthattad be csúszka segítségével, valamint licencet is választhattál, amivel elkezded a játékodat. Mostantól azonban TE, mint manager fizikailag is jelen leszel az oldalvonal mellett meccs közben, ezért aztán elkészítheted saját magadat, hogy is nézzél ki, amikor az oldalvonal mellől dirigálsz.

kép1

 

Új játék mód – Fantasy draft

Lehetőséged lesz összeállítani az álomcsapatodat! – és ezt a barátaiddal közösen teheted meg. Egy fix költségvetéssel kezdve, összevásárolhatod kedvenc játékosaidat, leigazolhatod a fiatal tehetségeket a haverok elől, majd egy mini ligában összemérhetitek tudásotokat az újonnan összeállított csapataitokkal.

kép2

kép3

 

 

Új játék mód – Készíts saját csapatot

Idén először, az FM lehetőséged ad, hogy elkészítsd saját csapatodat és betedd bármely ország bajnokságába Single player módban is. Állítsd össze a csapat színeit, nevét, hozd létre akár saját magad vagy haverjaidat a csapat játékosaként és induljatok el bármelyik általad választott ligában.

kép4

 

Prozone meccs elemzés

A világhírű Prozone elemző rendszer mintájára láthatod ezentúl minden meccs statisztikáját. Ezáltal sokkal mélyebb elemzést kapsz játékosaid teljesítményéről, sőt, akár meccs közben is láthatod majd ezt a funkciót, ezzel hozzásegítve a mielőbbi reagálást a megfelelő helyzetekben.

kép5

 

Rögzített szituációk készítése

A már meglévő módon állíthatod be minden egyes szabadrúgás- vagy szögletvariációdat, de ezentúl új emberfogás és helyezkedés funkciókkal kiegészülve, és még több beállítási lehetőséget használva.

kép6

 

Bővített média beszélgetések

A sajtótájékoztatók ezentúl sokkal sokoldalúbbak lesznek, mint eddig bármikor. Több variáció lesz a válaszokra, érdekesebb kérdéseket kaphatsz, több lesz a visszacsatolási lehetőség. Valamint idéntől munkanélküli managerként is részt vehetsz média eseményeken, ezáltal hamarabb visszajuthatsz az aktív körforgásba.

kép7

 

FM Felhő mentések

A várva várt újítás. Ezentúl egy asztali gépen elkezdett mentésedet bármikor, bárhol folytathatod tableten, és fordítva is igaz. A szokásos asztali verzió mellé jön egy Touch verzió tabletre, ez a kettő kompatibilis egymással. Valamint harmadiknak jön egy mobil verzió is, sajnos ez kevesebb funkcióra képes, így nem kompatibilis az előző két verzióval. A felhőbe mentés funkció szintén sokak számára hasznos lehet.

kép8

 

 

Taktikai beállítások

Egy, a ’14-es játékban kivett funkciót tovább fejlesztve, vizuálisan is láthatod a taktikai panelen az egyes posztok, szerepkörök mozgásait, utasításait. Ez hozzásegít majd, hogy jobban átlássuk, mi a különbség az egyes mentalitások között, jobban láthatóvá vált, mit játszik a csapat Támadó vagy épp Védekező felfogásban. És természetesen további új funkciók is lesznek.

kép9

 

Egyéb újítások

Reálisabb sérülések. Orvosokkal, gyógytornászokkal és más szakemberekkel konzultálva, új szintre helyeztük a sokat szidott sérüléseket. Ezentúl is lesznek sérülések, hol több, hol kevesebb, de sokkal realisztikusabban fog történni a kezelésük és bekövetkezésük.

Megújul az átigazolási és pénzügyi rendszer is, szerződés kötéskor más fajta információkat is kaphatsz és más kondíciókat is szabhatsz.

Vezetőséggel való kapcsolat tartás is bővül, valamint a tartalék és utánpótlás csapatok stábját még körültekintőbben és elkülönültebben választhatod majd meg.

 

Reméljük, mindenkinek elnyerték tetszését a várva várt újítások és ne feledjétek, a lista nem teljes.

A játék megjelenése pedig hivatalosan is: november 13.

Ha tetszenek az újítások és szeretnéd megvásárolni a Football Manager 2016-ot, ITT a lehetőség rá: http://footballmanager.hu/?p=7482

 

 

Comments

comments

About Hasy

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
shared on wplocker.com