Hírek
Siróczki Trophy 2015

Siróczki Trophy 2015

Az FM14-es szériával indult a sorozat (Siróczki Trophy 2014), melyet egy nagylelkű felajánlónak köszönhetünk, aki nem más mint Siróczki Péter. Úgy döntött, hogy évről évre felajánl egy eredeti Football Manager játékot a legaktívabb online játékosoknak, ezzel díjazva őket és elismerve azt, hogy eredeti játékkal játszanak.

Kértem Petit, hogy mondja el, miért ajánlja fel évről-évre a nyereményt, de azt mondta, nem akarja hogy ez róla szóljon, ezért nem ad nyilatkozatot. Annyit azért kiszedtem belőle, hogy így akarja díjazni azokat akik eredeti játékkal játszanak és aktívak. Köszönjük Peti! 🙂

A 2015-ös szezonban is a 4 legaktívabb 1on1 Ladder játékos nyert jogot arra, hogy részt vegyen a Siróczki Trophy 2015-ön.

334 ladder meccs: nosztaguru

238 ladder meccs: Water

229 ladder meccs: SirNorbo

202 ladder meccs: Menyus

Ők egy különleges, Bajnokok Ligája csoportmérkőzésre hasonlító 4-es döntőben mérkőznek meg egymással, és az élen végző játékos kapja meg az eredeti Football Mananger 2016-ot.

Tehát: Mindenki játszik mindenki ellen két párharcot. Érdekesség az, hogy “Csapat csere” jellegű lesz a megmérettetés és az Everton – Liverpool rivalizálásra épül. Hogy miért? Mert mindenki lesz egy párharc erejéig aktuális ellenfele ellen egyszer a Liverpool csapatával, egyszer pedig az Evertonnal. A párharcok külön számítanak, nem adódnak össze.

Párharc győzelem 3 pont, párharc döntetlen 1 pont, párharc vereség 0 pont.

A legtöbb pontot szerző játékos végez az élen és viszi a nyereményt!

Egyenlő pontszám esetén a következő dönt: Jobb gólkülönbség, több lőtt gól, egymás elleni eredmény

Példa:

Liga 1. forduló: Béla van az Evertonnal, Józsi pedig a Liverpoollal. Két párharcot játszanak, eredmények: 1-1 és 2-2. Összesítve 3-3, 1-1 pont jár Bélának és Józsinak is a tabellán.

Liga 4. forduló, ismét Béla és Józsi csap össze, de most Béla lesz a Liverpoolal, Józsi pedig az Evertonnal. Eredmények: 2-1 és 3-3, összesítve 5-4, 3 pont jár Bélának és 0 pont Józsinak.

És így megy mindenki ellen a dolog.

A Kupa alakulásáról tájékozódhattok, méghozzá a következő linken:

Siróczki Trophy 2015

 

UPDATE!

Mire közzé tettem volna a beharangozót, addigra a srácok éjjel már le is játszották az egész Kupát (:o nem semmi), így beharangozó után egyben azonnal jöhet az eredményhirdetés is. 😀

sir

Eredmények:

Water/Liverpool vs Menyus/Everton 1-1 és 3-1, összesítésben 4-2 Waternek

Water/Everton vs Menyus/Liverpool 0-2 és 2-2, összesítésben 2-4 Menyusnak

nosztaguru/Everton vs SirNorbo/Liverpool 2-6 és 1-0, összesítésben 3-6 SirNorbonak

nosztaguru/Liverpool vs SirNorbo/Everton 0-2 és 1-3, összesítésben 1-5 SirNorbonak

Water/Liverpool vs SirNorbo/Everton 5-5 és 6-3, összesítésben 11-8 Waternek

Water/Everton vs SirNorbo/Liverpool 3-1 és 3-0, összesítésben 6-1 Waternek

nosztaguru/Liverpool vs Menyus/Everton összesítésben 7-5 nosztagurunak

nosztaguru/Everton vs Menyus/Liverpool összesítésben 9-3 nosztagurunak

SirNorbo/Liverpool vs Menyus/Everton összesítésben 6-4 SirNorbonak

SirNorbo/Everton vs Menyus/Liverpool összesítésben 12-5 SirNorbonak

nosztaguru/Everton vs Water/Liverpool 3-1 és 3-1, összesítésben 6-2 nosztagurunak

nosztaguru/Liverpool vs Water/Everton 4-3 és 1-1, összesítésben 5-4 nosztagurunak

 

A Siróczki Trophy 2015 győztese: SirNorbo!!

Siroczki_Trophy_Winner_2015

Nemsokára érkezik a nyeremény, a Football Manager 2016 kód! 🙂

És akkor itt is a győztes nyilatkozata, amely szigorúan 18-as karikás! 😀

“Nagyon nagyon Rá készültem!!!

Mar 1 hettel előtte feltúrtam az összes régi taktikámat és a mostaniak közül egy párat össze mixeltem valami normális ütőkepessse…nem volt egyszerű!! de csak sikerült..!!! Annyi volt talán az előnyom h tudtam h Atti David Es Gergö nagyjäbol mivel fog támadni ellenem..tehát rendesen felkészültem!! Mondhatom h ez volt az egyetlen rendezvény ebben az évben ahol tényleg rendesen rá tudtam készülni…Értem ez alatt h a gyerekek már aludtak nem ugráltak a nyakamba taktika beállításoknál.. Anettnak pedig elmondtam h nyerhetek 1 új játékot ami 30 Euro körül van és Ö is beken hagyott !! Nem tett fel barom kérdéseket 2:0-nal es nem kellet a holnapi napot részletesen ättärgyalnunk stb….Azon kívül Mangerd nek is köszönöm mert 2 nappal ezelőtt játszottunk és tartottunk egy kis szakmai fejtägitot nekem vedelem építésből..és eddig működik.:)..Mondjuk azt h Löre Attival 30-ik pecben volt kb 6:6 nem szabad figyelembe venni mert ez 2-önk között normálisnak mondható….:) amolyan kocsmai Rejtö Jenö hangulatban szoktunk jätszani…:) Ähh Örület volt!!! Én személy szerint meg mindig ällo farokkal rohangálok a szobából a konyhába és vissza…utana meg vásárolni stb. ( persze közben hangosan kurjongok sikitozok mint …:) ) mert meg soha nem nyertem semmit nem h egy EREDETI FM 16 ot baszätok meg!! 🙂 Szarok mindenre Lényeg h ez meg van…DE Legnagyobb Respect ennek a 3 embernek jár akikkel égészévben szetbombäztuk egymás agyát hiszen 4-en együtt  kicsivel több mint 1000 meccset hoztunk össze!!! Nem semmi!!! Gyerekek ..Véreim!!! Dzsukelek vagytok!! 🙂 Nagyon nagyon rá készültem es sikerült !!! Komolyan nem tudom elmondani mekkora boldogság ez-…nem is tudom h megtudtam-e volna venni időbe ezt a fost vagy nem..De így jobb h a Game is meg van és Nyertem is valamit ebben az évben!! Amióta a közösség tagja vagyok mindig az volt a célom h egyszer nyerjek valahol valamit …mikor rä jöttem h itt lehet Vadi Uj Ordzsinidzsini Fm-et nyerni rögtön tudtam h mi kell nekem!!! kellet egy kis idö mire beérett a meló de …beérett verjem bele!! 🙂 🙂 hihihihihihiiiiiahhhhehehehejejejehhehejjjjj faszom elverem kurva jó érzés!!! :):)): .9):): Love Siroczky Peti SZERETLEK !!!!!!! :):):)):):):)”

 

Száz szónak is egy a vége: Érdemes jelentkezni és játszani a 1on1 Ladderben, hiszen eredeti játékot nyerhet az egyik legaktívabb!

Jelentkezzetek már most a 2016-os 1on1 Ladderbe!

JELENTKEZEK a FM2016 1on1 Ladderbe

 

Eredeti FM16 szükséges a játékhoz, keressétek meg a legolcsóbbat, íme egy kis segítség hozzá:

Football Manager 2016 olcsón

 

Comments

comments

About gentdelbarca

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
shared on wplocker.com