Hírek
Szuperkupa 2016 – 3. selejtező: A KEK királyai

Szuperkupa 2016 – 3. selejtező: A KEK királyai

A jubileumi (5.) Szuperkupa harmadik selejtezőjéhez érkeztünk el, amely március 6-án veszi kezdetét, kivéve ha előbb betelik a 32 fős keret, mert akkor azonnal indítjuk.

Két selejtezőn már túl vagyunk, egyiket decemberben, másikat most februárban bonyolítottuk le, így már csak 6 hely maradt a Szuperkupa 2016-ban!

Az első selejtezőt, mely a Kontinensek fantázianevet viselte Lőre Attila nyerte, a második selejtezőt pedig Menyhárt Dávid, ő a Claudio Ranieri selejtezőn végzett az első helyen. Így már két tagja van a Szuperkupa 2016 nyolc fős mezőnyének, ahol a győztes egy Football Manager 2017-et nyer!

szc

Dávid meg is osztotta velünk gondolatait a győzelem után:

“Nyilatkozat folyamatban.”

Szuperkupa 2016

Gyorsan pár tudnivaló a sorozatról, hátha van aki még nem ismeri és hátha lesz sok új online játékos aki még nem vett részt rajta.

Visszatérünk az alap koncepcióhoz, azaz 8 (NYOLC) online-selejtező fog a rendelkezésetekre állni, hogy kvalifikáljátok magatokat a Szuperkupa 2016-ba. Mind a 8 (NYOLC) selejtező győztese bejut tehát a Döntőbe, ami maga a Szuperkupa 2016!

A 8 győztes megmérkőzik egymás ellen és a legjobb elnyeri a díjat, ami nem más mint egy Football Manager 2017!!

Szuperkupa 2016 – 3. selejtező: A KEK királyai

A harmadik selejtező is, akárcsak az első kettő egyenes kieséses formában fog zajlani (Versus/Head-to-head league), tehát egy párharcon, azaz két meccsen dől el a továbbjutás minden fordulóban, ahol az idegenben lőtt gólok száma is dönthet.

Abban az esetben, ha az idegenben lőtt gólok megegyeznek a két meccsen, harmadik meccsre kerül sor, ahol már nem számít az idegenben lőtt gól, csak győzelemmel lehet továbbjutni. Ha a 3. meccs sem dönt, jöhet a 4., vagy akár az 5. is. Ha 5 meccs sem dönt, újra kell játszani az egészet. Ha 5 meccs után teljesen X az állás, akkor a gép által generált 6. meccsen dől el a továbbjutás. Ez már hosszabbításos, 11-eses meccs. 🙂

A harmadik selejtező témája a Kupagyőztesek Európa Kupája, pontosabban, a győztesei:

keklogo

Kupagyőztesek Európa Kupája wikipedia

A Kupagyőzteseket három kalapba soroltuk, közülük lehet válogatni a Kupában:

A kalap: Atletico Madrid, Borussia Dortmund, Bayern München, Manchester City, Chelsea, Barcelona, Juventus, Manchester United, Arsenal, PSG

B kalap: Fiorentina, Sporting Lissabon, Tottenham, West Ham United, AC Milan, Valencia, Everton, Ajax, Lazio, Dinamo Kyiv

C kalap: Slovan Bratislava, Anderlecht, Hamburg, Aberdeen, Sampdoria, Werder Bremen, Real Zaragoza, Mechelen

 

Jelentkezési határidő: Március 5. szombat 23:59!

Kupa indulása: március 6. vasárnap 16:00!

A harmadik selejtezőre jelentkezni pedig itt tudtok:

Szuperkupa 2016 – 3. selejtező

Jelentkezzetek és nyerjetek!!

Comments

comments

About gentdelbarca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
shared on wplocker.com