Hírek
Szuperkupa 2016 – 4. selejtező: Johan Cruyff

Szuperkupa 2016 – 4. selejtező: Johan Cruyff

A jubileumi (5.) Szuperkupa negyedik selejtezőjéhez érkeztünk el, amely április 9-én veszi kezdetét, kivéve ha előbb betelik a 32 fős keret, mert akkor azonnal indítjuk.

Három selejtezőn már túl vagyunk, egyiket decemberben, másikat februárban, harmadikat pedig most fejeztük be márciusban, így már csak 5 hely maradt a Szuperkupa 2016-ban!

Az első selejtezőt, mely a Kontinensek fantázianevet viselte Lőre Attila nyerte, a második selejtezőt pedig Menyhárt Dávid, ő a Claudio Ranieri selejtezőn végzett az első helyen. A harmadikon Mangerd Wanlar volt a legjobb, így ő lett a KEK Királya! Így már három tagja van a Szuperkupa 2016 nyolc fős mezőnyének, ahol a győztes egy Football Manager 2017-et nyer!

sc

Mangerd meg is osztotta velünk gondolatait a győzelem után:

“Az előző Szuperkupa selejtezőkben már első körben elvéreztem, ezért kissé félve, de annál eltökéltebben vártam a következőt. Amikor kiderült, hogy a KEK lesz örültem, mert nagyon sajnáltam azt a sorozatot. Míg a BEK/BL illet UEFA/EL kupákban kvázi boldog boldogtalan elindulhat, aki a bajnokság első felében végez. Addig a KEK-hez meg kellett nyerni a saját nemzeti kupát (vagy legalább döntőig eljutni), ami sokszor még a bajnoki címnél is nehezebb.

Az első kör itt is problémát okozott, Hiesz Peti ellen az első párharc teljesen egyformára sikerült, így 3. mérkőzés döntött, ahol már sikerült őt legyőzni, és ez az nehéz, de végre sikeres elsőkörös mérkőzés átszakított egy gátat és lendületből meg se álltunk a végső győzelemig.

Akkor azt mondtam Petinek, hogy innen már meg kell, hogy legyen, mert a legnehezebb mérkőzésen túl vagyok. Lényegében igazam lett, bár a következő körben Jármi Laci ellen 93. percben lőtt gól mentett meg az újabb ráadás mérkőzéstől (igaz, az elsőn ő is 90. perc után talált be) Joey és Gál Balázs is idegenben megnyert meccs után bekkeltem ki undorító módon egy döntetlent a másodikon. (A cél szentesíti az eszközt ugye. A védekező manager jelző erősen rám ragadt, így muszáj volt öregbíteni a hírnevem. Erről Balázs tudna mesélni a 0-0-s második meccs kapcsán) A döntőben Pandi ellen meg minden összejött, mindkét meccsen 5-2-re vertem, az arány túlzó, de tényleg kedvezően alakult az a párharc is.

Szeretném megköszönni mindenkinek ezt a csodás győzelmet! Anyukámnak, Apukámnak, nagyiéknak, a szomszédoknak (főleg a gólörömöknél) az ellenfeleimnek, akik mindannyiszor nehéz feladat elé állítottak és most nekem jött ki jobban a lépés. És végül, de nem utolsó sorban az Evertonnak! Akik végig kísérték a menetelésemet, furcsa módon minden párharcomban részvettek. 3-szor vertem az Everton-t és 2-szer győztem velük, többek között a döntőben is…

Nagyon várom a Cruyff kupát is az érdekes lebonyolítás miatt. És zárásként megjegyezném, hogy eddig még csak Spirites nyert Szuperkupa selejtezőt! ;)”

Szuperkupa 2016

Gyorsan pár tudnivaló a sorozatról, hátha van aki még nem ismeri és hátha lesz sok új online játékos aki még nem vett részt rajta.

Visszatérünk az alap koncepcióhoz, azaz 8 (NYOLC) online-selejtező fog a rendelkezésetekre állni, hogy kvalifikáljátok magatokat a Szuperkupa 2016-ba. Mind a 8 (NYOLC) selejtező győztese bejut tehát a Döntőbe, ami maga a Szuperkupa 2016!

A 8 győztes megmérkőzik egymás ellen és a legjobb elnyeri a díjat, ami nem más mint egy Football Manager 2017!!

 

Szuperkupa 2016 – 4. selejtező: Johan Cruyff

Egy szomorú esemény picit átírta a Szuperkupa-selejtezős terveimet és szeretném, ha ezzel a Kupával mi FM szeretők is tisztelegnénk Cruyff előtt. Johan az aki elképzeléseivel gyökeresen változtatta meg a futballt és tette azzá a sikeres klubbá a Barcelonát ami!

jc

http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=17374

A negyedik selejtező is, akárcsak az első három egyenes kieséses formában fog zajlani (Versus/Head-to-head league), de egy FONTOS VÁLTOZÁS lesz, mégpedig úgynevezett oda-visszavágós rendszer lesz.

Két csapatot kell irányítani a fordulók során, Cruyff életének két meghatározó klubját, az Ajax Amsterdamot és az FC Barcelonát.

Az oda-visszavágós rendszer annyit jelent, hogy mind a két játékos lesz mind a két klubbal egy-egy párharcon keresztül és a 4 meccs összesített eredménye adja a végeredményt. Értelemszerűen így két párharcról kell képet feltölteni GOCLandra.

Példa: Béla és Józsi játszanak egymás ellen az első fordulóban, először Béla lesz az Ajax és Józsi a Barcelona. Eredmények: Ajax – Barcelona 2-1, és Barcelona – Ajax 4-1. Így jelenleg az első kör utána Józsi vezet 5-3-ra (idegenben lőtt gólok száma 1-1). Jön a visszavágó, cserélik a csapatokat új szerveren, Béla a Barcelona és Józsi az Ajax. Ajax – Barcelona 2-2 és Barcelona – Ajax 3-2. Azaz Béla nyert 5-4-re Józsi ellen (idegenben lőtt gólok száma 2-2, összesen 3-3), de az összesítésben Józsi – Béla 9-8 (Barcelona – Ajax 1-2, Barcelona – Ajax 4-1, Ajax – Barcelona 2-2, Ajax – Barcelona 2-3).

Abban az esetben, ha az idegenben lőtt gólok megegyeznek a 4 meccsen, újra kell kezdeni az egész fordulót, azaz újra 2-2 meccs, csapat váltással.

 

Jelentkezési határidő: Április 8. péntek 23:59!

Kupa indulása: április 9. szombat 12:00!

A negyedik selejtezőre jelentkezni pedig itt tudtok:

Szuperkupa 2016 – 4. selejtező

 

Jelentkezzetek és nyerjetek!!

 

Comments

comments

About gentdelbarca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
shared on wplocker.com