Hírek
Ismerd meg a Klánokat III.rész

Ismerd meg a Klánokat III.rész

Késve bár de törve nem- lehetne ez is a mottója mostani, a Klánokat bemutató cikksorozat befejező részének. Ebben a részben a Fuckin Walkers illetve a Society Spirit nevű Klánokkal ismerkedhettek meg.

fucklogo

 

Fuckin Walkers:
– Szeretném, ha pár szóval elmondanád a klán történetét. 

A klánunk 2013-ban alakult egészen pontosan úgy, hogy amikor klánliga újraindítása megfogalmazódott a szervezőkben és ez már nyilvánossá is vált elkezdtem gondolkodni, hogy ki lenne arra méltó, hogy velem (Varju Ricsi) egy csapatban játsszon. (hahaha csak vicc volt!) Komolyra fordítva, olyan játékosokat kerestem akiket vagy már ismertem régebbről, vagy pedig megbizonyosodtam arról, hogy megbízhatóak és játéktudásban is magas szintet képviselnek. A legjobb, hogy szinte mindenkivel van valami közös dolgunk vagy érdeklődésben, gondolkodásban vagy konkrét dologban.

– A valóságban milyen a kapcsolatotok?

A valóságban a klánunk felével(Hőgyes&Bujdosó) már találkoztam, hiszen egy településen (Okány-Békés Megye) élünk, azonban Gaszton Elek és Stefanik Zsolti kicsit messze “esik” tőlünk, bár nem tartom kizártnak, hogy egyszer meghívjuk őket hozzánk egy gigantikus beb@szásra! Ahogyan már említettem, a csapat összeválogatása úgy indult, hogy valami közöset kerestem. Hőgyes Kristóffal közösen iszunk! Kizárólag fröccsöt… Na jó néha Jagert is! 😀 Bujdosó Sanyi jelenleg is játékosom a helyi ifjúsági csapatban, így vele az FM-en kívül is közösen érdeklődünk a futball iránt, Stefanik Zsolti Madridista ahogyan én is, de ezt inkább nem magyarázom el, mert aki nem az, úgysem érti. Gaszton Elek pedig a legnagyobb ellenfél volt a 2013-as szériában indított első kupában, ahol le is győzött és érdekes módon azon ellenfeleim közé tartozik akit egy vereség után nem meggyűlöltem, hanem megkedveltem, mert nagyon hasonlóképpen gondolkodunk sok mindenről. A nőkről nem… (kacsacsőr!xD)

– Mondj pár szót kérlek a tagokról!

Mi így öten egy rendkívül jó klánt alkotunk. Kellőképpen vagyunk hülyék, ha kell komolyak és mindenekelőtt elszántak. A játékot és a klánwart nem vesszük sem túl lazán, se túl komolyan. Nagyon jókat szoktunk beszélgetni ha épp nincs közös program akkor is. Stefanik úr álladóan iszik, Gaszton úr meg egyfolytában csajozik ezek a főbb zrikálási pontok, de mindig tudjuk a mértéket. A játékkal mindannyian nagyon régóta játszunk, mivel én vagyok a rangidős a csapatban valószínűleg én játszom a legrégebb óta, egészen pontosan 1996- ban kezdtem akkor még a CM2-vel (1996-1997) majd amikor megérkezett az első komoly FM váltottam. Azt tudom még, hogy Bujdosó és Gaszton kollégák is próbálgatták a Cm sorozatot,de ők koruknál fogva igazából az FM05-07-el kezdtek játszani. Ebből is látszik, hogy rutinos brigád vagyunk.

– Mi alapján osztjátok be a klán meccsek alkalmával a felállásokat?
Mivel cserénk nincs, ezért minden fordulóban játszik mindenki, így csupán a nevek sorrendjét kell megadni minden kör elején. Ez pedig az én döntésem, az eddigi három fordulóban ez “hasra ütésre” ment, azonban ennyi mérkőzés után érdemes lesz átböngészni az eddigi eredményeket is. Persze nálunk ettől függetlenül mindegy, hogy ki kit kap hiszen egyformán erősek vagyunk.

– Mondj egy erősségét a klánodnak! Mi az a faktor, ami a többiek felé emel titeket?
A csapat legnagyobb erőssége az összetartás. Néhány hét alatt egész jó kis brigáddá alakultunk. Vita, vagy konfliktus még véletlenül sem fordult elő és biztosan nem is fog. Mi nem fogadkozunk és nem teszünk felelőtlen kijelentéseket, csak egyszerűen tudjuk, hogy jobbak vagyunk mindenkinél. 😀

– Mit üzentek a többi klánnak?
Nem üzengetünk, majd meglátjátok ha ellenünk játszatok!

 

soclogo

Society Spirit:

 

Szeretném, ha pár szóval elmondanád a klán történetét. 

A Society Spiritnek igen komoly történelme van már, mi felkerestük az alapítót, Kralot, hogy mesélje el, hogyan is jött létre ez a közösség 2007 március 15-én.

„Köszönöm felkeresését, volt klánvezetőtárs. Az emlékeim már homályosak, és a krónikások sem írták meg a történelmünket. Ennek ellenére megpróbálom összeszedni gondolataimat. Valahol ott indult a történet, hogy felkeveredtem az IRC világába, még a Fifa jóvoltából. Megjártam 1-2 klánt, annak ellenére, hogy nem voltam ösztönös tehetség, sem pedig biorobot. Aztán támadt az ötletem, hogy szurkolói klánligát kellene szervezni, és mivel Barca szurkoló voltam és vagyok, így nem volt kérdés, hogy a Barca szurkolói klánt vezettem a tornán. Egy jó ismerősöm pedig az Arsenal szurkolókat fogta össze, aztán persze csapódtak hozzánk ellenfelek, köztük a madridisták is. Sokunkat ezen a ligán ismertem meg, akik később csatlakoztak az SS-hez. A Society Spirit megalapításának egyik alapja az volt, hogy a szurkolói klánokba szivárogtak a profi játékosok is, akik emellett profi klánokban is szerepeltek, na persze mi, és ki számított akkoriban profinak, de mindegy is, valahol meg akartam őrizni azt a csapatszellemet, amely az FFCB korai időszakában megvolt, ami örömjátékot jelentett főként. Létrejött a Society Spirit. A mag Barca szurkolókból állt. Remélem nem mondok butaságot, hogy a Fifában utaztunk első körben. Eközben persze játszottunk Forma1-es bajnokságot is. A Fifa lassan kikopott mindannyiunk köréből, a játék újabb verziójának bug-jait okoltuk, és persze a kockákat, akik erre építették a játékukat, de szerintem a fő ok a sikertelenség volt, és az előjövő magánéleti változások egyes tagoknál. Mindez alatt te, alias gentdelbarca beindítottad az FM részlegünket, ami nem is volt rossz, de innen azt hiszem neked kell továbbmesélned a történetet.”

Az FM részleg megalakulása óta a klán részt vett csapatversenyeken, a tagok pedig egyéni megmérettetéseken képviselték a Spiritet, szép eredményeket elérve, kupákat nyerve. Anno a magyar FM válogatottban is volt Spirit játékos.

– A valóságban milyen a kapcsolatotok?

Én sajnos nem, ugyanis a távolság eléggé megnehezíti ezt a dolgot, de Lac és Zoli személyesen is ismerik egymást, járnak a Győri Eto meccseire. A közeljövőben ráveszem Zolit, hogy kedvességből ajánlja fel minden volt és jelenlegi klántagnak, hogy nála találkozzunk. Természetesen mindent ő fizet majd.

– Mondj pár szót kérlek a tagokról!

A jelenlegi keretből öt ember (Zoli, Zoli –igen, kettő van belőlök-, Lac, Attila és én) már régi motoros, Péter és Zsolt a Klánliga megkezdése előtt csatlakozott a klánhoz. Ez persze nem azt jelenti, hogy most láttak először Football Managert, sőt. Minden tag régóta játszik a CM/FM sorozattal, inkább kevesebb, mint több sikerrel, de ez nem lényeges.

– Mi alapján osztjátok be a klán meccsek alkalmával a felállásokat?

Két dologtól függ. Amikor mindenki ráér, akkor lépek a diktátor szerepébe, és kihagyok valakit a kezdőből, aki aznap épp nem szimpatikus. 😀 Az elején úgy gondoltam, hogy az előző waron a leggyengébben teljesítő játékos majd a padra ül, de aztán beláttam, hogy nem fair, ha mindig Radics Zoli padozik. 😀 Egyébként általában van egy ember, aki nem ér rá, így nincs nehéz dolgom a kezdő összeállításánál. Mostanság kicsit bonyolódik a helyzet, mert jönnek ilyen-olyan kívánságokkal, hogy hányadik helyre tegyem őket a kezdőben, úgyhogy lassan már ebbe se lesz beleszólásom.

– Mondj egy erősségét a klánodnak! Mi az a faktor, ami a többiek felé emel titeket?

Minket egyetlen dolog emelhetne a többi klán fölé, mégpedig az, ha a Klánliga tabelláját 180 fokkal elfordítanánk, semmi más.

– Mit üzentek a többi klánnak?

Nagyon jó a levegő itt, a tabella alján, ki kellene próbálniuk. Egyébként most csak altatunk, majd a következő Klánligában mutatjuk meg, hogy mire vagyunk képesek. De lehet, hogy csak utána. Vagy azután. Vagy azután. Majd eldöntjük.

***

Ez volt  a Klánokat bemutató cikksorozat befejező része. Remélem mindenki talált hasznos információkat a következő Klánwar-ra. A Klánliga folytatódik és  reményeink szerint további izgalmak és sikerek következnek.

Comments

comments

About david_laslo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
shared on wplocker.com