Hírek
FM2017 előrendelés és általános tudnivalók

FM2017 előrendelés és általános tudnivalók

Kevesebb, mint egy hónap van hátra a Football Manager 2017 megjelenéséig, így összeszedtünk pár fontos dolgot, amit érdemes tudni a játékkal kapcsolatban.

A hivatalos megjelenés november 4. A Béta általában két héttel korábban jelenik meg, így akik előrendelik, nagyjából két hét múlva el is kezdhetik püfölni az új játékot.

Hol lehet előrendelni az FM2017-et ?

https://gocland.com/hu/game/football-manager-2017-elorendeles

Használjátok a GOCLand összehasonlító oldalát, hogy a lehető legkedvezőbb áron jussatok a játékhoz. Érdemes figyelni arra, hogy melyik oldaltól kaptok már Béta verziót is, mert ez nem jár mindenhol automatikusan.
És ami a leglényegesebb! Ha a GOCLandról rendelitek elő a játékot, bizonyos % kerül jóváírásra az oldal számára, amit teljes egészében visszaforgatunk számotokra! Ahogy idén (6db FM17-et osztottunk szét), jövőre is lesznek olyan versenyek, amik győztese egy eredeti FM2018-at kap ajándékba!

 

Hol lehet online játszani a Football Managerrel?

https://gocland.com/hu

Az online versenyekről – tehát amikor hús-vér emberek ellen játszol – itt értesülhetsz, legyen az akár nemzetközi, akár hazai verseny.

 

Milyen versenyek léteznek?

https://gocland.com/hu/hungary

Itt láthatod az összes versenyt, amit a Football Manager 2016-al (és elődeivel) játszottak a magyar managerek. Olyan népszerű versenyeket találsz itt, mint az Európai Online Liga (EOL), Klánliga, vagy épp az egy napos Sprint kupák. Hamarosan pedig a hivatalos versenynaptár is bejelentésre kerül a 2017-es szériához. Ne feledjétek, több versenysorozat is van ahol ingyen FM-et kap a győztes!

 

Hol tudsz más football managerekkel kapcsolatba kerülni?

https://www.facebook.com/groups/fmkockak/

A legnagyobb létszámú FM közösség a facebookon az FM Kockák csoport. Akár a versenyekről akarsz érdeklődni, akár csak egy-egy offline karriert szeretnél megosztani, itt a helyed, csatlakozz csoportunkhoz!

 

Mit lehet tudni a Football Manager 2017-ről?

Sajnos eddig nem sokat. A szokásosnál is nagyobb a titkolózás, alig-alig hintettek el néhány információ morzsát a játékkal kapcsolatban. Voltak pletykák a manager profil még élethűbbé tételéről, az elnökkel való kommunikáció fejlesztéséről, új játék módról, de a Brexit lehetséges hatásáról is.

Ami biztos, közzé tettek egy videót a meccs motorral kapcsolatban, ahogy fent is látjátok. Ha nem is teljes mértékben, de képet kaphatunk az élethűbb közönségről, az idei grafikáról és a kapus illetve játékosok mozgásairól is.

 

Hol értesülhetsz a legújabb információkról?

https://www.facebook.com/fmclns/

Ha nem akarsz lemaradni a legújabb hírekről, kedveld facebook oldalunkat, ahol igyekszünk megosztani veletek minden fontos információt. Amint megjelenik a játék, friss játék-teszt lesz olvasható, itt publikáljuk a készülő online versenyek beharangozóit és itt találtok segítséget akár a kiegészítők letöltésével kapcsolatban is.

 

Nincs más hátra tehát, rendeld elő a Football Manager 2017-et és a novemberi megjelenés után játssz velünk te is!

 

 

Comments

comments

About Hasy

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
shared on wplocker.com