Hírek
Taktika teszt

Taktika teszt

Úgy gondoltuk indítunk egy sorozatot amelyben az általatok beküldött taktikákat fogjuk tesztelni és elemezni.

A beküldött taktikákat versenyeztetjük is, az elemzés statisztikái alapján rangsoroljuk.

Küldjétek el nekünk legjobb taktikáitokat Facebookon, vagy az footballmanager.hu@gmail.com e-mail címre!

Comments

comments

2 hozzászólás

  1. Ezz így kicsit sarkos…..
    Mikor megvettem a játékot és kedvenc csapatomat elnéztem hát sírva fakadtam és úgy döntöttem oké akkor milántol lopott 4-1-2-1-2 éppenhogy de EL meglett és a bl indulás is a Poollal…. következő idényben kitudtam szórni a selejtet és normális játékosok nomeg agressiv edző keresés után a 4- 2-3-1 melett döntöttem , node nekem több jo csatárom is van… eladjam őket , vagy több csatáros rendszer… mint tudjuk a pénz beszél így csatárok eladva és megszületett egy teljesen hülyének igérkező 3 hátvéd es felállás amit ha így irnom kellene bizony 3-3-3-1 nek nézne ki pedig sokkal öszetettebb…egyszó mint száz, ez a taktika egyik másik csapatnál sem jött be… csak ott ahol megvannak a hozzá igazodó és eme rendszerben játszani tudó játékosok….

    Természetesen azért kiváncsi leszek mi lesz a nyerő…Bár a Ferencvárossal akkor sem inditanék játékot ha az egyetlen magyar csapat lenne… de ki tudja…gyakran inditok munkanélküliként…

    • Persze lehet velem vitatkozni .. Steamen megtalál… Grezlee néven. ott vannak screenshotok taktikai elemzéssek, mert napokat eltöltök sokszor csak egy-egy játékos kiválasztásával -nem feltétlen a csillagjai érdekelnek, hanem hogy az adott posztra az adott mutatói elegendőek e-, vagy edző leigazolásával… Az én taktikán az én életem, ezt élvezem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
shared on wplocker.com