Hírek
Klánliga

Klánliga

Ahol megtalálhatod az FM15 Klánligát

GOCLand.com: http://gocland.com/hu/hungary/fm2015/5on5-clanwar

Facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/1589235247974353/

Szervező(k)
Váradi Attila-Gyula és Varju Richárd

!!!FIGYELEM!!! Ez a versenysorozat pontozva van az FM15 Online Ranglistán

Tabella és sorsolás: 

http://footballmanager.hu/?page_id=5511

1. forduló:

http://footballmanager.hu/?page_id=5570

MVP ranglista: 

http://footballmanager.hu/?page_id=5540

Klánok:

http://footballmanager.hu/?page_id=5546

Kalapok: 

http://footballmanager.hu/?page_id=5543

Szabálzyat:

http://footballmanager.hu/?page_id=5536

Indul az FM 15 Klánliga!

A hagyományokat folytatva, idén is megrendezésre kerül, a magyar FM közösség legrangosabb online csapatversenysorozata, az FM Klánliga.

Azok akik az elmúlt években figyelemmel követték a Klánligát, tudják hogy miről is van szó, akik viszont most hallanak először a Klánligáról, most figyeljenek.

Fontos: mivel ez egy online veresnysorozat, így csak EREDETI Football Manager 2015-el rendelkező managerek tudnak részt venni.

A Klánliga – amint már szó volt róla – a magyar FM közösség legrangosabb online csapatversenye. Tehát csapatok küzdenek egymással a végső dicsőségért. A veresnysorozat formátuma egy bajnokságéhoz hasonló, az az minden csapat játszik mindenkivel kétszer, ezt követően alakul ki a Klánliga végső sorrendje.

KlanligaAz FM 14 Klánliga végeredménye

 

Egy Klánliga mérkőzésen, minden csapat öt managert küld pályára, akik egymás ellen játszanak (nyilván mindenki „csak” egy ellenféllel). Minden csapatnak szüksége van egy vezetőre (leader), aki meghatározza az adott mérkőzés öt kezdő managerét, ebből kifolyólag minden csapat minimum öt tagból kell hogy álljon (a maximum szám nincs meghatározva).

Davids-Strategy KillersEgy FM 14 Klánliga mérkőzés párosításának a képe

Az ellenfelek – egy előre meghatározott időpontot követően – a Klánliga kalapokból (lásd lentebb) csapatokat választanak, majd két mérkőzést játszanak a választott csapatokkal. A két mérkőzés eredménye NEM összesítve számít, hanem külön-külön. A győzelem 2, a döntetlen 1 illetve a vereség 0 pontot hoz minden csapat konyhájára, tehát egy manager – a csapatának – maximum 4 pontot szerezhet (két győzelem esetén). Azt követően, hogy mind az öt egyéni párharc lebonyolításra került, látni fogjuk a két csapat mérközésének a végeredményét.

Davids-Strategy Killers_1Egy FM 14 Klánliga mérkőzés végeredményének a képe

Mindamellett, hogy ez egy csapatverseny, egy egyéni ranglista is létezik, az MVP ranglista, ahol minden Klánliga résztvevő eredménye egyénileg is fel lesz tüntetve. Fontos tudni, hogy az MVP ranglista győztese, egyenesen kvalifikálja magát az FM 15 Online Szuperkupára, ahol a tét nem kisebb, mint egy eredeti Football Manager 2016.

MVP_10Az FM 14 Klánliga MVP ranglistája

Az FM 15 Klánliga 2015. február 1-én veszi kezdetét, a nevezések leadásának határideje pedig 2015. január 28. Minden forduló egy hétig tart, tehát minden résztvevőnek egy hete lesz arra, hogy egyeztessen az ellenfelével és lejátsza az adott mérkőzést.

Akik szeretnének jelentkezni az FM 15 Klánligába, azok megtehetik a Klánliga facebook csoportjába való jelentkezéssel (a lenti linkre kattintva) és/vagy az FM 15 Klánliga két szervezőjénél. Minden egyébb információt megtaláltok a facebook csoportban.

 

Azoknak akik szeretnek szemezgetni a statisztikák között… íme az FM 14 Klánligát összefoglaló cikk

Link: Klánliga – Összefoglaló

Comments

comments

2 hozzászólás

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
shared on wplocker.com