Hírek
FM15 Offline Challenge #1 – Burnley FC

FM15 Offline Challenge #1 – Burnley FC

Sziasztok,

Érdekes levelet kapott a footballmanager.hu szerkesztősége, egy bizonyos Mike Garlick úrtól, amiben a következő szerepelt:

level

Nos, a levél után mi sem ülhetünk tétlenül… ezennel elindítjuk az FM15 Offline Challenge sorozatot, melynek első részében a feladatunk, a kétségbeesett Garlick úr és szeretett csapata, a Burnley FC megmentése lesz.

Amint a levélben is olvashattuk, a klub nincs valami jó helyzetben, féltávnál járva a tabella 19. helyén tanyázik – a jobb gólarányának köszönhetően nem tök utolsó – és a Ligakupában sincs már versenyben. Az átigazolási összeg nem túl nagy, ezért túl nagy transzfereket nem fogunk tudni nyélbe ütni, így nyilván az aktuális kerettel kell megpróbálnunk elkerülni a kiesést.

Barclays Premier League_ Overview Stages

Schedule_ Senior Matches-5

Squad_ Players Players

Maga a Challenge, 2015.05.24-ig tart, amikor a klub az utolsó bajnoki mérkőzését játssza. Kérünk mindenkit, hogy ezen a dátumon mentse le a Challenget (kivéve ha kirúgnak a csapattól akkor mentsd el ott a játékot és azt a mentést küldd be).

Amit pontozunk:

  • A kiesés elkerülése (pozíció a tabellán, győzelmek, döntetlenek száma)
  • FA Kupa szereplés
  • Rúgott gólok száma
  • Kapott gólok száma
  • A játékosok statisztikája (ha valamelyik játékos helyet kap a bajnokság legjobbjai között)
  • Pénzügyek
  • A „Big Five” elleni eredmények (Az Arsenal, a Chelsea, a Liverpool, a Manchester City és a Manchester United elleni meccsek összessége)
  • Játékidő

Amit nagyon szigorúan figyelünk:

  • A lementések száma (A Challenge alatt maximum 6 (HAT) lementést lehet végrehajtani)
  • Az FMRTE vagy bármilyen más live editor használata, ami teljességgel kizárt

Letöltés: Offline Challenge nr.1 – Burnley FC

A mentéseket a footballmanager.hu@gmail.com email címre várjuk, a mentés neve a Ti nevetek legyen, így könnyítve meg az értékelés menetét, illetve a mentést Dropboxra kéretik feltölteni, így a legegyszerűbb elérni számunkra.

Beküldési határidő: 2014.03.04., szerda, 23:59

Ha esetleg van olyan aki nem tudná hogy mi az Offline Challenge: Olyan, mintha ti játszanátok a saját karriereteket (gép ellen, tehát offline módban), annyi különbséggel, hogy itt mi adjuk a feladatokat, azaz az általunk készített mentéseket kell betöltenetek és az általunk kitűzött célokat kell minél jobban teljesítenetek.

by Buffon & DavidLaslo

Comments

comments

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
shared on wplocker.com