Hírek
FM15 Klánliga – Félévi összefoglaló

FM15 Klánliga – Félévi összefoglaló

Féltávnál jár az FM15 Klánliga, és a két hét szünetet kihasználva itt az ideje, hogy összefoglaljuk az eddig történteket…

Azok akik figyelemmel követték az idei Klánliga mérkőzéseit, (a szerk. szerintem) nem csalódtak, mert bátran kijelenthetjük, hogy öt nagyon izgalmas fordulón vagyunk túl… de mi is történt eddig?…

A táblázat – Society Spirit – bajnokokhoz méltóan

Hogy mennyire izgalmas volt az eltelt öt forduló? Erre nagyon nehéz igazán jó választ adni, de ha megnézzük a tabellát, akkor látghatjuk, hogy a mezőny teljesen ketté szakadt… van egy ún. felső- és alsóházunk.

A táblázatot a – tavalyi bajnok – Society Spirit vezeti maximális pontszámmal, ami kicsit sem meglepő, hiszen egy nagyon rutinos és összeszokott csapatról van szó. A csapat húzóembere (szerintünk – a szerk.) az MVP ranglista vezető Szabó László volt, aki tíz mérkőzéséből kilencet megnyerve nagyban hozzájárult csapata kiválló meneteléséhez. A második helyen az „újonc” Hungarian Crown áll, három ponttal lemaradva a listavezetőtöl. Itt a kétszeres „FM Aranylabdás” Jakab Zoli illetve Budai Richie viszik a csapatot előre. A felsőház harmadik tagja a TeamGeist, aki három győzelem mellett, két vereséget is összeszedett, így hat ponttal marad le a Society Spirittől és három egységgel a második Hungarian Crowntól. A Klánliga első felében – a David Laslo által vezetett csapatban – Kókai Attila nyújtotta a legjobb teljesítményt.

Az alsóházban, három egyaránt három pontos (egy győzelem) csapatot találunk. Jobb gólarányának köszönhetően, a negyedik helyen az Outlaws (-18) áll. Az ötödik és hatodik helyeken, a – tavalyi harmadik helyezett – Strategy Killers (-26) illetve az „újonc” Rookies (-32) található. A három csapat célkitűzése a Klánliga második felére, az utolsó hely elkerülése lehet, a dobogóba aligha reménykedhetnek, mivel jelenleg harmadik TeamGeisttól is hat pont választja el a őket.

Ami az MVP Ranglistát illeti, a már fentebb említett Szabó László (1., Society Spirit) – Jakab Zoltán (2.,  Hungarian Crown) duó mellett, a dobogó harmadik fokára az Outlaws tehetséges fiatalja, Rajcsányi Dominik  állhat fel 15 gyűjtött ponttal (10 mérkőzés, 6-3-1). Az öt forduló alatt, 39 játékost neveztek a kezdőbe a csapatkapitányok… ami annak fényében, hogy tavaly tíz fordulót követően összesen 41 nevezett játékos volt, igen változatosnak számít.

Nagyításhoz kattints a képre

Interjúk

Ime csapatvezetők és az MVP ranglista vezető nyilatkozatai:

 

Lőre Attila (Society Spirit)

Helyezés az MVP ranglistán: 7.

Szerk: Köszönöm Attila, hogy elfogadtad a felkérést az interjúra. Az FM15 Klánliga feléhez érve, csapatod, a Society Spirit az 1. helyen áll. Kérlek értékeld az eddigi teljesitményeteket.

Society Spirit - LoreAttila: Köszönöm a felkérést! Hol is kezdjem… Ahogy azt a szezon előtt már egyszer leírtam, a felpezsdült online élet, a számtalan kupa, bajnokság és a ladder alapjaiban változtatta meg a klánliga erőviszonyait. Nagyon nehéz volt előzetesen megtippelni, ki, hogy fog teljesíteni a szezonban. Egy dolog volt kristály tiszta a számomra. Ha meg akarjuk védeni a bajnoki címünket, akkor az újonnan megalakult Hungarian Crown-nal kell felvenni a versenyt. Elég csak ránézni riválisunk névsorára, nincs rajta mit magyarázni. A várakozásaim beigazolódtak, így most, mikor meg kell vizsgálni a csapat eddigi teljesítményét, ez a viszonyítási pont számomra. Meg kell mondjam annak ellenére, hogy maximálisan bíztam a csapatban, még engem is meglepett az eddigi szereplésünk. 100%-osan, +46-os gólkülönbséggel zártuk a “téli szezont”. Ez olyan teljesítmény, amire még nem volt példa a klánligák történetében. Mérhetetlenül büszke vagyok a srácokra!

Szerk: Szerinted mi volt eddig a csapatod erőssége, gyengesége illetve húzóembere?

Attila: Csapatunk erössége egyértelműen az összetartás. Minden egyes játékos számíthat a többiek támogatására nem csak a klánligában, de azon kívül is. A buzdítás és az információ csere, sokat segít mindenkinek. Gyengeségünk talán még mindig abban rejlik, hogy élethelyzete miatt néhány fontos játékosunk nem jut elég játékidőhöz, így a 15-ös szériát tekintve “összesített online tapasztalatban” – ha be lehet vezetni egy ilyen mértékegységet – nem mi állunk az első helyen. Húzóemberről nehéz beszélni egy olyan szezonban, ahol minden játékosunk kiemelkedően teljesít, de nagy örömmel tölt el, hogy Laci, az utolsó pillanatban megejtett igazolásunk, teljesítményben és emberileg is ilyen jól beilleszkedett a csapatba. Remélem folytatja remek szériáját és idén is Spirites kezébe kerül az MVP cím!

Szerk: Féltávnál – mint már szó volt róla – a csapatod vezet 15 pontal. Titeket a Hungarian Crown 12 pontal követ, a harmadik helyen pedig a TeamGeist áll, 9 szerzett pontal. Mit gondolsz, hogy melyik csapat nyeri az idei FM15 Klánligát?

Attila: Ez a kérdés jelen pillanatban megválaszolhatatlan. Van egy olyan érzésem, hogy egészen az utolsó fordulóig az is marad. Meccsről meccsre kell haladnunk és nyernünk, hogy a végén jó pozícióból várhassuk a “bajnoki döntőt” a THC ellen.

Szerk: Milyen teljesitményre számitasz a csapatodtól a bajnokság második felében? Szerinted a végelszámolásnál hol lesztek?

Attila: Továbbra is hasonló teljesítményt várok a csapattól, és maximális koncentrációt, egészen az utolsó fordulóig. Ha mindenki teljes erőbedobással teljesít, megvédhetjük a címünket!

Szerk: Féltávnál a csapatod tagja, Szabó László áll az MVP Ranglista élén. Szerinted ki lesz a legjobb a végén, aki majd kvalifikálja magát az FM15 Online Szuperkupára?

Attila: Ahogy azt már említettem, Laci remekül beilleszkedett, és nagyon jó szériában van. Bízom benne, hogy tartani fogja a formáját a szezon végéig, és bezsebeli az MVP címet! Hosszú még az út, és sok jó játékos üldözi, de képesnek tartom rá! Rajta kívül az esélyesek közül még Menyhárt Dávidot ültetném szívesen a képzeletbeli trónra. J

Szerk: Druszám, köszönöm szépen hogy a rendelkezésemre áltál és válaszoltál a kérdésekre. További sok sikert kivánok Neked és a csapatodnak.

Attila: Köszönöm, én is további sok sikert kívánok nektek! Gl&hf all! 🙂

 

Váradi Attila-Gyula (Hungarian Crown)

Helyezés az MVP ranglistán: n/a

Szerk: Köszönöm Attila, hogy elfogadtad a felkérést az interjúra. Az FM15 Klánliga feléhez érve, csapatod, a Hungarian Crown az 2. helyen áll. Kérlek értékeld az eddigi teljesitményeteket.

Hungarian Crown - VaradiAttila: Én köszönöm a felkérést, most kicsit Harcosok klubja feelingem van – aki még nem látta, az nézze meg 😀 -. Az eddigi teljesítményünk magáért beszél, ha megnézed a valós statisztikát, akkor látni fogod, hogy miről is beszélek. Az hogy kikaptunk a Spirittől az első fordulóban? Hát ez benne van, azon a mérkőzésen jobbak voltak, de ha megnézzük a másik négy mérkőzésünket, akkor kijelenthetjük, hogy jobbak voltunk mindenkinél és ezt nem nagyképűségből mondom, hanem ez az igazság. Kiválló csapatunk van, bízunk egymásban és összetartunk bármi történjen és én mindent meg fogok tenni azért, hogy ez így is maradjon.

Szerk: Szerinted mi volt eddig a csapatod erőssége, gyengesége illetve húzóembere?

Attila:  Nem akarok senkit kiemelni, Mindenki megpróbálja a maximumot nyújtani és ez a legfontosabb, a cserék render jól szálltak be, amikor szükség volt rájuk. Gyengeségünk nekünk is van, ezek közül az egyik, a tisztesség… a többit megtatjuk magunkank. Erősségeink közül egy pár: Bujdi, Kristóf, Norbi, Richie, Ricsi, Sanyi és Zoli.

Szerk: Féltávnál a Society Spirit vezet 15 pontal, őket a csapatod követi 12 ponttal, a harmadik helyen pedig a TeamGeist áll, 9 szerzett pontal. Mit gondolsz, hogy melyik csapat nyeri az idei FM15 Klánligát?

Attila: Nos, szerintem a minden eldöntő mérkőzésre, az utolsó fordulóban kerül majd sor és ott nagyon remélem, hogy mi tudunk majd győzni. Ha a többi négy mérkőzésen úgyanúgy jobbak leszünk mindenkinél, mint a szezon első felében, akkor nagy baj nem lehet.

Szerk: Milyen teljesitményre számitasz a csapatodtól a bajnokság második felében? Szerinted a végelszámolásnál hol lesztek?

Attila: Bizok a srácokban és biztos vagyok benne, hogy az utolsó fordulóban fog eldőlni minden.

Szerk: Féltávnál a Society Spirit tagja, Szabó László áll az MVP Ranglista élén. Szerinted ki lesz a legjobb a végén, aki majd kvalifikálja magát az FM15 Online Szuperkupára?

Attila: László nagyon jól kezdte a szezont, konstansan megy előre, ezért úgy gondolom hogy a végjáték nagyon izgalmas lesz. Bízom benne, hogy Zoli vagy Richie utól tudja majd érni Szabó úrat.

Szerk: Attila, köszönöm szépen hogy a rendelkezésemre áltál és válaszoltál a kérdésekre. További sok sikert kivánok Neked és a csapatodnak.

Attila: Én köszönöm most megyek és kivizsgáltatom magamat 😀 de előtte megnézem megegyszer a Harcosok klubját 😀 Hajrá HC!!!

 

David Laslo (TeamGeist)

Helyezés az MVP ranglistán: n/a

Szerk: Köszönöm Laslo, hogy elfogadtad a felkérést az interjúra. Az FM15 Klánliga feléhez érve, csapatod, a TeamGeist az 3. helyen áll. Kérlek értékeld az eddigi teljesitményeteket.Szerinted mi volt eddig a csapatod erőssége, gyengesége illetve húzóembere?

TeamGeist - DavidLaslo: Erősságeink a küzdőszellem és az önbizalom, no meg a kokain. Az újjáalakult csapat, mivel sok igazolásunk volt teljesen más kerettel vágott neki a bajnokságnak mint tavaly, így nem is tudtam mire számítsak konkrétan, de a legjobbat láttam a srácoktól és nagyon büszke vagyok rájuk. Gyengeségnek egy valamit tudok mondani, mindenki lusta mint a f@sz és nem képesek gyakorolni, pedig nagy potenciál lenne ám bennük, de nem hiszik el nekem, pedig csak mindenkitől napi egy meccs kéne…

Szerk: Féltávnál a Society Spirit vezet 15 pontal, őket a Hungarian Crown követi 12 pontal, a harmadik helyen pedig a csapatod áll, 9 szerzett pontal. Mit gondolsz, hogy melyik csapat nyeri az idei FM15 Klánligát?

Laslo: Valószínűnek tartom, hogy ugyanez a 3 klán fog versengeni a győzelemért, látszik mint előzetes értékelésemben is mondtam, hogy ez a két klub ki fog emelkedni, de szerintem meg tudjuk majd szorongatni őket, ha végre gyakorlunk eleget és rutinosabbak is leszünk.

Szerk: Milyen teljesitményre számitasz a csapatodtól a bajnokság második felében? Szerinted a végelszámolásnál hol lesztek?

Laslo: Szerintem nem fogunk visszaesni, ez lesz a leghátsó pozíció amit potenciálisan elfoglalhatunk, de ugye azért figyelni kell a mögöttünk lévőkre is, nem szabad elbízni magát senkinek, de ha a mostani teljesítményt tartják vagy még fokozzák a srácok, akkor bizakodóak lehetünk.

Szerk: Féltávnál a Society Spirit tagja, Szabó László áll az MVP Ranglista élén. Szerinted ki lesz a legjobb a végén, aki majd kvalifikálja magát az FM15 Online Szuperkupára?

Laslo: Ez fölösleges kérdés volt….Jakab Zoltán.

Szerk: Laslo, köszönöm szépen hogy a rendelkezésemre áltál és válaszoltál a kérdésekre. További sok sikert kivánok Neked és a csapatodnak.

 

Pandula László (Outlaws)

Helyezés az MVP ranglistán: 26.

Szerk: Köszönöm Laci, hogy elfogadtad a felkérést az interjúra. Az FM15 Klánliga feléhez érve, csapatod. az Outlaws a 4. helyen áll. Kérlek értékeld az eddigi teljesitményeteket.

Outlaws - PandulaLászló: Úgy érzem nagyon nincs szerencsénk az eddigi párharcok alapján. Volt, hogy 8:4 ről kaptunk ki. Viszont kb ide soroltam amgunkat a szezon elején, úgyhogy meglepetésként nem ért a fél távnál állásunk.

Szerk: Szerinted mi volt eddig a csapatod erőssége, gyengesége illetve húzóembere?

László:Gyengeségnek betudható, hogy kevés az online igazán aktív játékosunk. Sőt van egy két tagunk aki cask odaböli az eredményt, és nem nagyon érdekli mi is történik igazán. Erősségünk egyértelműen Rajcsányi Dominik.

Szerk: Féltávnál a Society Spirit vezet 15 pontal, őket a Hungarian Crown követi 12 pontal, a harmadik helyen pedig a TeamGeist áll, 9 szerzett pontal. Mit gondolsz, hogy melyik csapat nyeri az idei FM15 Klánligát?

László: Tartom magamat az elején mondottakhoz, hogy a Hungarian  Crown nyeri a bajnokságot.

Szerk: Milyen teljesitményre számitasz a csapatodtól a bajnokság második felében? Szerinted a végelszámolásnál hol lesztek?

László: Jó lenne minél feljebb zárkózni, de nagyjából a helyünkön vagyunk úgy érzem.

Szerk: Féltávnál a Society Spirit tagja, Szabó László áll az MVP Ranglista élén. Szerinted ki lesz a legjobb a végén, aki majd kvalifikálja magát az FM15 Online Szuperkupára?

László: Személy szerint Rajcsányi Dominik csapattrásamnak drukkolok és remélem ő fog bekerülni 🙂

Szerk: Laci, köszönöm szépen hogy a rendelkezésemre áltál és válaszoltál a kérdésekre. További sok sikert kivánok Neked és a csapatodnak.

 

Bánszegi Balázs (Strategy Killers)

Helyezés az MVP ranglistán: 14.

Szerk: Köszönöm Balázs, hogy elfogadtad a felkérést az interjúra. Az FM15 Klánliga feléhez érve, csapatod, a Startegy Killers az 5. helyen áll. Kérlek értékeld az eddigi teljesitményeteket.

Strategy Killers - BalageBalázs: A teljesítményünk messze a alulmulta várakozásaimat. Bìztam benne, hogy fejlődni tudunk és hagyományainkhoz hű pozicióba kerülünk, de az első győzelem utáni 7-1 ről kikapni..siralmas. Jobb is hogy jön egy kis szünet.

Szerk: Szerinted mi volt eddig a csapatod erőssége, gyengesége illetve húzóembere?

Balázs:  Gyengeségünk,hogy nem gyakorkunk eleget, mindig lenne hova fejlődni. A legtöbb pontot Varga Gábor szerezte, de ő sem lehet teljes mértékben elégedett mivel csak 1 győzelmük van.

Szerk: Féltávnál a Society Spirit vezet 15 pontal, őket a Hungarian Crown követi 12 pontal, a harmadik helyen pedig a TeamGeist áll, 9 szerzett pontal. Mit gondolsz, hogy melyik csapat nyeri az idei FM15 Klánligát?

Balázs: A Spirit nagyon belekezdett, bár szoros a verseny, sztem végig koncentráltan nyernek. A higgadtságukat már korábban is bizonyították.

Szerk: Milyen teljesitményre számitasz a csapatodtól a bajnokság második felében? Szerinted a végelszámolásnál hol lesztek?

Balázs:  Nem számitók jelentős előrelépésre sajnos. 4-5. hely a realitás.

Szerk: Féltávnál a Society Spirit tagja, Szabó László áll az MVP Ranglista élén. Szerinted ki lesz a legjobb a végén, aki majd kvalifikálja magát az FM15 Online Szuperkupára?

Balázs:  Szabó László nyerni fog egy igen egyszerű oknál fogva. Nem kell a Spirit ellen játszania. Sok gyakorlásra szánt időt és élvezetes meccseket kívánok minden versenyzőnek.

Szerk: Laci, köszönöm szépen hogy a rendelkezésemre áltál és válaszoltál a kérdésekre. További sok sikert kivánok Neked és a csapatodnak.

Balázs: Köszönöm a lehetőséget.

 

Tombor Szilárd (Rookies)

Helyezés az MVP ranglistán: 35.

Szerk: Köszönöm Szilárd, hogy elfogadtad a felkérést az interjúra. Az FM15 Klánliga feléhez érve, csapatod, a Rookies a 6. helyen áll. Kérlek értékeld az eddigi teljesitményeteket.

Rookies - TomborSzilárd: Köszönöm a felkérést. Hát öszintén szólva kicsit jobb eredményre számítottam a féltávra, de ez így sikerűlt. De nem buslakodunk, hiszen még van vissza 5. forduló, ugyhogy mindent megfogunk tenni, annak érdekében, hogy a bajnokság végére, ne az utolsó helyen végezzünk. A csapat motiváciojával és felfogásával minden rendben van, Csak hát sajnos az eredmények nem ugy jöttek ahogy számítottunk rá.

Szerk: Szerinted mi volt eddig a csapatod erőssége, gyengesége illetve húzóembere?

Szilárd: Az erősségünk szerintem az volt, hogy a csapat összetartó volt, és mindig a lehető legjobb eredményt probálta kihozni a mérkőzésekből több kevesebb sikerrel amiért is büszke vagyok a csapat tagokra. Továbbá még erősségünk lehet hogy sok rutinos játékosunk van, ami a jövőben több sikert hozhat nekünk.

Gyengeségünk, szerintem kicsit még tapasztalatlanok vagyunk ezen a téren, de ez szerintem egy uj csapatnál, ami kb 2 hónapja alakult, egy teljesen elfogadott dolog. Több tapasztalatot kell még szereznünk ezen a téren, amiben a rutinosabb csapattagjaink, sokat tudnak segíteni. Ha a statisztikát nézzük,a legtöbb pontot és a legtöbb győzelmet Karsa Ákos hozta a szezon első felében. De nagyon kiemelni nem szeretnék senkit sem. Mindenki odatette magát a mérkőzéseken, Sok jó játékosunk van Például Mester Attila, aki tavaly megnyerte a taktika versenyt, vagy mondhatnám Nagy Jánost, aki egy nagyon rutinos FM-ező. De mindenki aki itt van a csapatunkba nem kezdő játékos, kivétel ez alól talán én lennék, hiszen az online sorozatban most elöszőr szerepelek. Nekem van ebben a közösségben a legtöbb tanulni valóm. Örülök hogy egy ilyen csapatot vezethetek, ahol rutinos játékosok veszenk körül.

Szerk: Féltávnál a Society Spirit vezet 15 pontal, őket a Hungarian Crown követi 12 pontal, a harmadik helyen pedig a TeamGeist áll, 9 szerzett pontal. Mit gondolsz, hogy melyik csapat nyeri az idei FM15 Klánligát?

Szilárd: Én úgy gondolom, hogy a szezon végéig ez a három csapat fej-fej melett fog haladni. És reméljük hogy ennek a három csapatak mi is fogunk tudni fejfájást okozni, és még szorosabbá tudjuk tenni a bajnokság megnyerésért folyó harcot. Jelen állás szerint, azt mondanám hogy a Society Spirit a legnagyobb esélyes a végső gyözelemre, de ez nem biztos, hogy így is lesz. 🙂

Szerk: Milyen teljesitményre számitasz a csapatodtól a bajnokság második felében? Szerinted a végelszámolásnál hol lesztek?

Szilárd: Elvárásom nincs a csapattal szemben, egyetlen célunk van hogy minél előrébb végezzünk a bajnokságban, akár a 3. helyen is.

Szerk: Féltávnál a Society Spirit tagja, Szabó László áll az MVP Ranglista élén. Szerinted ki lesz a legjobb a végén, aki majd kvalifikálja magát az FM15 Online Szuperkupára?

Szilárd: Ezt sajnos tényleg nem tudom megjosolni, a jobb taktikával rendelkező játékos fogja megnyerni az MVP ranglistát.

Szerk: Szilárd, köszönöm szépen hogy a rendelkezésemre áltál és válaszoltál a kérdésekre. További sok sikert kivánok Neked és a csapatodnak.

Szilárd: Én köszönöm a lehetőséget, és minden játékos társamnak, és a versenyben résztvevő csapatoknak is sok sikert kívánok a szezon második felére. Hajrá Rookies!!! 🙂

 

 

Szabó László (Society Spirit)

Helyezés az MVP ranglistán: 1.

Szerk: Köszönöm László, hogy elfogadtad a felkérést az interjúra. Az FM15 Klánliga féltávjánál Te állsz az MVP Ranglista élén. Mit gondolsz, van esély arra hogy megőrizd ezt a poziciót, vagy valaki más lesz az FM15 Klánliga legértékesebb embere?

Society Spirit - SzabóLászló: Nagyon sok van még hátra a ligából, de tény jól kezdtem, legutóbb azonban már odalett a 100%-os teljesítmény, ami azt jelzi semi sincs lefutva. Természetesen nagy dolog lenne, ha végül az élen végeznék, hiszen ez az első idényem itt az online mezőnyben, azonban akkor sem lennék csalódott, ha cask az első öthely valamelyikén végeznék. Na ,jó mocskosul csalódott lennék. 🙂

Szerk: A Klánliga felénél a Society Spirit vezet 15 pontal, őket a Hungarian Crown 12 pontal követ, a harmadik helyen pedig a TeamGeist áll, 9 szerzett pontal. Mit gondolsz, hogy melyik csapat nyeri az idei Klánligát?

László: Hát cask hasonló okosságokat tudok mondani, mint az első kérdésnél. Sok, jó csapat van, sok jó játékossal, de ha a táblára tekintek, akkor azt gondolom, nem megsértve bárkit is, két csapat között fog eldőlni az aranyérem sorsa. Jelenleg mi vezetünk, de nagyon nehéz dolgunk less megtartani az előnyünket, ráadásul hamarosan közeleg HC elleni rangadó, ami akár sorsdöntő összecsapás is lehet.

Szerk: Milyen teljesitményre számitasz a csapatodtól a bajnokság második felében? Szerinted a végelszámolásnál hol lesztek?

László: Az aranyérmet akarjuk megszerezni, ez az egészcsapat vágya, és úgy érzem,ebben nagy segítségünkre van, hogy remek közösséget alkotunk. Ötmeccs van méghátra, minimum három győzelemre számítok, a többit pedig majd meglátjuk. 🙂

Szerk: László, Köszönöm szépen hogy a rendelkezésemre áltál és válaszoltál a kérdésekre. További sok sikert kivánok Neked és a csapatodnak.

 

Statisztika – Mi a büdös f*sz???

Na jó, én tényleg megpróbáltam… de nem sikerült… ez mégis mi a büdös f*sz? Jó, jó tudom, nem értitek hogy mi a  bajom… szóval, a tavalyi Klánliga meccsenkénti gólátlaga 3,19-es volt… erre idén… idén… 4,63?!?!?!?! WTF?!?!?!? Mi a fütyi van itt? A jó, de most komolyan? Ennyit változott volna az FM?

Az  öt forduló alatt lejátszott 150 mérkőzés során, 695 gól született (jelyem, tavaly 478) és ez eredményezi ezt a bődületes, 4,63-as meccsenkénti gólarányt… hihetetlen, abban biztos vagyok, hogy ezt egy darabig nem fogjuk tudni túlszárnyalni. A legtöbb gólt szerző csapat, a listavezető Society Spirit volt – számszerint 141 o.O találattal – mögöttük tíz egységgel lemaradva a Hungarian Crown áll. A harmadik leggólerősebb csapat a TeamGeist volt, 119 rúgott góllal. Kapott gólok terén a Hungarian Crown áll a legjobban, kapujukat csak 71-szer tudták bevenni az ellenfél csapat tagjai. A második helyen a Society Spirit áll 87 kapott góllal, illetve a – mindenhol harmadik – TeamGeist, itt is a harmadik helyet foglalja el, 110 kapott góllal.

A leggólgazdagabb mérkőzéseket a Rookies tagjai vívták, ezeken a mérkőzéseken átlagban 5,06 gól született. A leggólszegényebb mérkőzéseket viszont magasan a Hungarian Crown tagjai produkálták, mérkőzéseiken átlagosan – jóval a meccsenkénti 4,63 gólarány alatti – 4,04-szer zörrent meg a háló.

stats_1

A mérkőzések 14%-a – a legtöbbször előforduló – 2-1-es eredménnyel ért véget. Legtöbb gólt – számszerint tizenkettőt – a második fordulóban láthattunk, a Galda Dávid (Strategy Killers) – Lőre Attila (Society Spirit) összecsapáson, ahol a Dávid által vezetett Anderlecht 7-5-re múlta felül Attila Nantes-ját. A legnagyobb gólarányú – hét gólos – győzelemet, három külőnböző manager kolléga is sikerült elérje. A második fordulóban Budai Richie (Hungarian Crown) BVB-je csapta el Molnár Máté (Outlaws) PSG-jét 7-0-ra, majd a negyedik fordulóban két nagy arányú sikert is elkönyvelhettünk. Előbb Radics Zoli (Society Spirit) Atléticoja söpörte el Nagy János (Rookies) PSG-jét 7-0-ra – nagyon nem megy a PSG-nek 😀 – majd Ádám Norbert (Hungarian Crown) Barcelonája mosta fel a pályát Kókai Attila (a legjobb TeamGeist-es) Manchester City-jével (8-1).

eredmények_1

Budai Richie (BVB) – Molnár Máté (PSG) 7-0

Radics Zoltán (Atlético) – Nagy János (PSG) 7-0

Ádám Norbert (Barcelona) – Kókai Attila (Manchester City) 8-1

Na kérem szépen alásan, akkor most figyeljenek a jónépek… a 150 lejátszott mérkőzés között nem találhatunk 0-0-t (tavaly hétszer játszottak gól nélküli döntetlent a szezon első felében) :DDDD bdsnjhmfgbjhmn, elnézést kérek, csak kettéfejeltem a billentyűzetet… ez hihetetlen, jah és 1-0 is csak 10-szer fordult elő. Az hogy tavaly a mérkőzések 65,33%-a, azaz 150-ből, 98 mérkőzés volt 2,5 gól felett, teljesen normális… de az hogy idén 150 mérkőzésből, 123 mérkőzésen rúgtak több mint 2,5 gól – ami kereken 82% – na az már nem normális xD…

gólok_1

Mi történik, de most komolyan, ennyire nem tud senki védekezni? Vagy mindenki ennyire tökéletesen építi a támadásokat? Nem, nem kérem szépen, itt más a probléma fő forrása, szerintem a mérkőzéseken túl sok az oldalf*sz… 😀

Mindenkinek sikerekben – és oldalf*szban – gazdag retúrt kiván a footballmanager.hu szertkesztősége…

by Buffon.

Comments

comments

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
shared on wplocker.com