Hírek
FM15 Offline Challenge #2 – Magyar válogatott

FM15 Offline Challenge #2 – Magyar válogatott

Nem szenvedtünk még eleget?  Meddig kell még eltűrjük a folyamatos megalázást? Mi marad Nekünk? A remény és a szenvedés? Közületek sokan még nem is éltek, amikor a Magyar Válogatott utoljára nagy világeseményen szerepelt. Úgy fogunk meghalni, hogy nem látjuk a válogatottat egy Világbajnokságon? Hát nem, bassza meg! Egyszer eljön a MI időnk is… a kérdés csak az, hogy meddig kell még várjunk…

Köpjük hát MI is szembe a magyar edzői társadalmat, itt a lehetőség.

A cél: kijutattni szeretett válogatottunkat a 2018-as Világbajnokságra. Ellenfeleink: Írország, Törökország, Izland, Kazahsztán és Liechtenstein. Dzsudzsi és Szalai segít nekünk ebben. Remeljük, hogy a Challenge végére, lesz egy olyan csapat, amelyik szépen helyt tud majd állni Oroszországban, ezért aki kijut a VB-re, az tegyen meg minden a lehető legjobb szereplésért. Hajrá Magyarország!

Maga a Challenge, 2018.07.16-ig tart, amikor a 2018-as Világbajnokság döntőjét már lejátszották. Kérünk mindenkit, hogy ezen a dátumon mentse le a Challenget (kivéve ha kirúgnak a csapattól akkor mentsd el ott a játékot és azt a mentést küldd be).

Amit pontozunk:

  • Továbbjutás a selejtező csoportból (pozíció a tabellán, győzelmek, döntetlenek száma)
  • 2018-as Világbajnoki szereplés
  • Rúgott és kapott gólok száma
  • A játékosok statisztikája (ha valamelyik játékos helyet kap a selejtező vagy a VB legjobbjai között)
  • Világranglista helyezés
  • Játékidő

Amit nagyon szigorúan figyelünk:

  • A lementések száma (A Challenge alatt maximum 10 (TÍZ) lementést lehet végrehajtani, az aktuális egyet leszámítva, tehát összesen 11 lementés)
  • Az FMRTE vagy bármilyen más live editor használata, ami teljességgel kizárt

Letöltés: Offline Challenge nr.2 – Magyar válogatott

A mentéseket a footballmanager.hu@gmail.com email címre várjuk, a mentés neve a Ti nevetek legyen, így könnyítve meg az értékelés menetét, illetve a mentést Dropboxra kéretik feltölteni, így a legegyszerűbb elérni számunkra.

Beküldési határidő: 2014.04.30., csütörtök, 23:59

Ha esetleg van olyan aki nem tudná hogy mi az Offline Challenge: Olyan, mintha ti játszanátok a saját karriereteket (gép ellen, tehát offline módban), annyi különbséggel, hogy itt mi adjuk a feladatokat, azaz az általunk készített mentéseket kell betöltenetek és az általunk kitűzött célokat kell minél jobban teljesítenetek.

by Buffon

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
shared on wplocker.com