Hírek
FM16 Online Naptár

FM16 Online Naptár

FM16 Magyar Online naptár

Mivel már mindenki hozzájuthatott a megrendelt Football Manager 2016-os kódjához, így itt az idő hogy beszéljünk egy kicsit a 2016-os idény versenysorozatairól, azaz az FM16 Online naptárról.

A hivatalos szezon 2015. december 1.-én indul el, az FM16 Szuperkupa első selejtezőjével és 2016. október 30.-án ér majd véget az FM16 Szuperkupa döntőjével… de vegyük sorba a versenysorozatokat.

Az FM16 Magyar Online naptárban a következő versenysorozatok találhatóak meg:

FM16 Klánliga – Magyar csapatbajnokság

A Klánliga, az elmúlt évek legrangosabb versenysorozatává nőtte ki magát. Hat csapat esetén, 10 fordulót rendezünk az idei évben is.

  • A kalapok használata kötelező
  • Az Online Ranglistában pontozva lesz

Szervező: Buffon

 

FM16 Nemtezi Bajnokság és Kupa – Egyéni bajnokság

A Nemzeti Bajnokság és Kupa a két legrangosabb egyéni online versenysorozat. A bajnokságban, jelentkezőktől függően három vagy négy osztályt indítunk. A kupa egyenes kieséses rendszerű. Optimális esetben mindkét versenysorozatból négy szezon kerül megrendezésre.

  • A kalapok használata kötelező
  • Az Online Ranglistában pontozva lesz

Szervező: Buffon

 

FM16 Szuperkupa és Szuperkupa selejtezők – Az Aranylabda


(Az első Szuperkupa selejtező képe)

Az FM16 Szuperkupa a Magyar FM online közösség Aranylabdája. Az Online Ranglista mellett, itt dől el az, hogy ki az adott év legjobb Magyar online játékosa. Nyolc selejtezősorozatot követően megrendezésre kerül a “nagy döntő”, a Szuperkupa. Optimális esetben a nyolc selejtezősorozat győztese méri össze erejét, ám abban az esetben ha két – vagy több – selejtezősorozatot ugyan az a manager nyer meg, a második helyezettek is helyet kapnak majd a Szuperkupában. Minden selejtező más-más stílusban (csapatokkal) lesz majd megrendezve.

Szuperkupa

  • Minden selejtezőn más szabály, más csapatok (amit a szervező hataroz meg)
  • Az Online Ranglistában NEM lesz pontozva

Szervező: Radics Zoltán

 

FM16 Európai Online Liga – Draftoljunk

Az Európai Online Liga még gyerekcipőben jár, hiszen csak másodéves, de a szervezők az első „teszt” szezont követően igyekeztek minden apró hibát orvosolni, így minden bizonnyal egy igazan jó szezon elé nézünk. A versenysorozat lényege hogy a teljes online szezon során minden résztvevő az első szezonban megkapott csapatát irányítja és a szezonok közötti Draftokon megpróbálja okosan erősíteni a keretet. Optimális esetben tíz szezon kerül megrendezésre.

EOL

  • A tavalyi legsikeresebb online versenysorozat
  • Az Online Ranglistában pontozva lesz

Szervezők: Lőre Attila és Radics Zoltán (főszervezők), Havasi Ádám, Énok István (statisztikus)

 

FM16 Sprint Cup – Vasárnapi muri
FM16 Sprint Cup

Az FM16 Sprint Cup egy 2-3 órás egyenes kieséses versenysorozat, amit minden második hét vasárnapján fogunk megrendezni. Mindegyik fordulónak más-más szabályzattal (csapatokkal) futunk majd neki. Optimális esetben 20 fordulót rendezünk majd meg.

Sprint Cup

  • Minden fordulóban más szabály, más csapatok (amit a szervező hataroz meg)
  • Az Online Ranglistában pontozva lesz

Szervezők: Lőre Attila és Buffon

Akkor kezdjük is 😀 gatyákat felkötni… vagy inkább ne 😀

by Buffon

Comments

comments

Comments are closed.

Scroll To Top
shared on wplocker.com