Hírek
Leírás

Leírás

FM16 Online Ranglista

Hogy mi is az az Online Ranglista? Nagyon egyszerűen fogalmazva ez az FM Aranylabda, csak itt nem a szimpátia dönt, hanem a meccseid. Lényegében egy olyan táblázat, amiben minden egyes (majdnem :D) lejátszott online FM16-os mérkőzésed eredményét rögzítjük, amikért pontokat kapsz.

Rengeteg lehetőségetek lesz pontokat gyűjteni az Online Ranglistához, vegyük hát fontossági sorrendbe őket:

1. Nemzeti Kupa

FM16 Nemzeti kupa

Az FM16 Nemzeti Kupából lehet a legtöbb pontot gyűjteni az Online Ranglistához. Mivel egy egyenes kieséses versenysorozatról van szó, így elég egy hiba és oda a Kupa-győzelem. A pontozás is ennek megfelelően lett kialakítva. Íme:

Nem szabad elfelejteni, hogy a maximálisan összegyűjthető pontok száma, a lentebb látható pontok négyszeresét jelenti (10000 pont), mivel idén is négy Nemzeti Kupát rendezünk.

FM16 Nemzeti Kupa naptár és pontozás


2. Nemzeti Bajnokság

FM16 Nemzeti bajnoksag

Az FM16 Nemzeti Bajnokságból is sok pontot lehet gyűjteni, ha valaki képes folyamatos, jó teljesítményt nyújtani. Nyílvánvalóan a magasabb osztályokban szereplő managerek több pontot kapnak, mint az alacsonyabb osztályban szereplő társaik.

Nem szabad elfelejteni, hogy a maximálisan összegyűjthető pontok száma, a lentebb látható pontok négyszeresét jelenti (6000 pont), mivel négy Nemzeti Bajnokságot rendezünk.

FM16 Nemzeti Bajnokság naptár és pontozás

3. MVP Ranglista

FM16 Klanliga

Az FM16 MVP Ranglista, az FM16 Klánliga mérkőzéseinek egybevont egyéni ranglistája. Mivel a mezőny nagyon erős, ennek megfelelően van pontozva az MVP Ranglista is. Amit nagyon fontos megjegyezni hogy – MVP Ranglista – egy évben csak egy van, tehát aki az MVP ranglista legjobbja, az tényleg megérdemel minden elismerést és az 5000 szerezhető pontot is.

FM16 Klánliga naptár és pontozás

Klanliga

4. Sprint Cup sorozat

Sprint Cup #2

A Sprint Cup #2 borító képe

Rövid időtartamú kupák (egyenes kieséses rendszerrel), melyek többnyire 1-2 óra alatt be is fejeződnek. A végső sorrendet, a húsz forduló alatt megszerzett pontok fogják alkotni. Tehát, ha valaki szeretne minnél több pontot szerezni , akkor a legjobb ha minden fordulóban részt vesz 😀

FM16 Sprint Cup naptár és pontozás

Sprint Cup

5. FM16 Európai Online Liga

FM15 Europai Online Liga

Az FM15 Európai Online Liga borítóképe

Az FM16 Európai Online Liga új színt hoz a magyar online FM közösségbe. (Na jó nem is, de jól hangzott). Radics Zoltán alkotása tavaly nagy sikerrel debütált, így idén bekerül az FM16 Online Ranglistába is. Nyilvánvalóan itt nem lehet majd annyi pontot gyűjteni, mint egy Nemzeti Bajnokságban vagy egy Nemzeti Kupában, de aki oda teszi magát, annak innen is gyűlnek majd a pontok az Online Ranglistához.

FM16 Európai Online Liga naptár és pontozás

EOL

 

6. Ladder aktivitás

Az FM 1on1 ladder legjobb gyakorlótér, de aki itt is aktív – és főleg nyerni is tud -, az értékes pontokat gyűjthet az Online Ranglista pontjaihoz.

FM16 1on1 ladder pontozás

Link: https://gocland.com/eu/global/fm2016/1on1-ladder

FM16 1on1 ladder zárása: 2016.10.27

 

Lényeg a lényeg: játsszatok és nyerjetek!

Ha még nem játszottál online, éppen itt az ideje, lehet hogy a Football Manager következő kiadását nem kell megvásárolnod. :)

by Buffon

 

Comments

comments

Comments are closed.

Scroll To Top
shared on wplocker.com