Hírek
FM16 Offline Challenge #1 – Leicester City

FM16 Offline Challenge #1 – Leicester City

FM16 Offline Challenge #1 – Leicester City

Vidó Dávid barátunknak hála újra elindul az Offline Challenge! Nos, legtöbbünknek megfelelő mennyiségű ideje volt arra, hogy kitapasztaljuk az új széria változásait, így kellő tapasztalattal vághatunk neki és mutathatjuk meg tudásunk legjavát az FM16 Offline Challenge-ben. Reméljük hogy ezen megmérettetés által, többeknek is megjön a kedve az online versenyekhez. Sok sikert előre is mindenkinek!

Ha esetleg van olyan aki nem tudná hogy mi az Offline Challenge: Olyan, mintha ti játszanátok a saját karriereteket (gép ellen, tehát offline módban), annyi különbséggel, hogy itt mi adjuk a feladatokat, azaz az általunk készített mentéseket kell betöltenetek és az általunk kitűzött célokat kell teljesítenetek (feltéve ha sikerül). Az elért eredményeket pontozzuk, melyek az FM16 Offline Challenge táblázatában fognak szerepelni.

Mi sem lehetne most aktuálisabb és sokunknak szívet melengető, amikor egy kiscsapat úgymond hamujából újjáéledt főnixmadárként hódítja meg az egész világot.  A leicesteri „kiscsapat” nem hogy tavaly elért helyezése, de a pénzügyi helyzete és közel karrierje csúcsán túlívelő menedzsere sem adhatott okot túl nagy bizakodásra a szezon kezdetén. És láss csodát, a célegyenesbe érvén egyértelmű esélyesei a Premier League serlegének elhódítására. Feladatként ezt a lehetetlen, már-már megismételhetetlennek tűnő szezont adjuk nektek, hátha sikerül lekopíroznia néhányatoknak Ranieri és fiai sikereit. Hajrá!

Leicester-City-fans-display-a-celebratory-banner

A cél: Érjetek el minél jobb eredményt az első szezon végére, úgy a bajnokságban, mind a kupa küzdelmekben is.

Kikötés: Első Challange-ként nem akartunk sokat variálni az alapkoncepción, hiszen vannak, akik még csak most ismerkednek a sorozattal, azonban hogy megmaradjon az összhang a valósággal, a kikötésünk az, hogy tilos játékost igazolni a szezon során. Mindenki csak a rendelkezésre álló kerettel játszat.

Maga a Challenge, 2016.05.22.-ig tart, amikor az FA-kupa döntőjét már lejátszották. Kérünk mindenkit, hogy ezen a dátumon mentse le a Challenget (kivéve ha kirúgnak a csapattól, akkor mentsd el ott a játékot és azt a mentést küldd be).

Amit pontozunk:

 • Végső helyezés (pozíció a tabellán, győzelmek, döntetlenek száma)
 • FA Kupa szereplés
 • Ligakupa szereplés
 • Rúgott gólok száma
 • Kapott gólok száma
 • A játékosok statisztikája (ha valamelyik játékos helyet kap a bajnokság legjobbjai között)
 • A „Big Six” elleni eredmények (Az Arsenal, a Chelsea, a Liverpool, a Manchester City, a Manchester United és a Tottenham elleni meccsek összessége)
 • Játékidő

Amit nagyon szigorúan figyelünk:

 • A mentések száma (A Challenge alatt maximum 8 (NYOLC) mentést lehet végrehajtani, alapból van két mentés végrehajtva).
 • Az FMRTE vagy bármilyen más live editor használata szigorúan tilos.
 • Az átigazolásokat, amik ebben a Challenge-ben tilosak.

Aki nem tudná azt hogy hányszor mentette el a játékot, az megnézheti a jobb felső sarokban az FM ikonra rákattintasz, majd a Game Status-nál a bal oldali első sorban. Alapból van két mentése a Challenge-nek, tehát ha a lenti képen látható helyen azt látjátok hogy saved 10 times, akkor többet nem menthetitek el a játékot, mivel csupán 8 mentés engedelyezet.

Game_ _Offline Challenge_1__ Game Status

Letöltés: FM16 Offline Challenge #1 – Leicester City (.zip – tömörített verzió, ki kell csomagolni, majd bemásolni a C:\Users\[Számítógéped neve]\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2016\games mappába, majd a Football Manager 2016-ban megnyitni a Load Game menüpont alatt)

Kérjük a mentéseket a Dropboxra (vagy hasonló tárhelyekre) töltsétek fel (így a legegyszerűbb elérni számunkra) majd küldjétek el a footballmanager.hu@gmail.com email címre. A mentés neve a Ti nevetek legyen, így könnyítve meg az értékelés menetét. Köszönjük.

Beküldési határidő: 2016.05.15., vasárnap, 23:59

 

by Vidó Dávid

Comments

comments

Comments are closed.

Scroll To Top
shared on wplocker.com